Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar günaydın şekerlerrrr

ben bugün adet oldum akşam istanbula gidecem nasipse kontrol için bakalım rabbim bu sefer neler gösterecek rabbimden hayırlısını istiyorum hayırlıysa versin benim ve eşim için hayırsızsa vermesin
yarın sabah kontrol olacam akşama tekrar binip eve gelecem tabi tedavi şekli belirlenecek bakalım

Sana da günaydın.Hadi hayırlısı arkadaşım.Haberlerini bekliyoruz.Senin kaçıncı denemendi tatlım.Özel değilse sorun neydi yazabilir misin?

saol hülyacığım
canım benim 5. denemem olacak nasipse bizde genetik sorun var canım ondan olmuyor bakalım geçen haziran ayında hamileydim ama kaybettim bebeğimi tüp bebekle olmuştu bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşşş

PGT yaptırmıyor musunuz?gerçi ben tam anlamadım.Genetik derken translokasyon mu var?

canım arkadaşım allah tamamına erdirsin süppersin yaa eşine söle boşuna beklemesin 9 ay daha adet yok :))))
ilacı belki burdaki arkadaşlardan birine yollayabilirsin işine yaran olursa sen büyük harflerle yaz bakalım :)))

maşallah valla sana inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ve bize mutlu haberlerini verirsin cnm

30 ekimd:lepi:e gidicem hulyacim
merakta olucem tekmi ciftmi diye..))

telaş yapma teksede senin çiftsede :))) allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

minenlcim canım hadi hayırlı olsun
canım benimkinde hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra gördük keseyi ondan sonra bir ongün daha bekleyip keseyi gördük sanırım sende bebeği ve kalp atışını beraber görürsün inşş

inan öyle yapıyorum canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında illa olsun demiyorum hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın

sen naptın vazmı geçtin buaydan canım

benim adetim gecikti düzeni bozuldu diye zaten dr bu ay başlamayalım dedi maddi olarakta henüz hazır değiliz
biraz zaman lazım yani
sanırım şubattan sonra başlıycam ama ben burdayım tabi sizin sevinçli haberlerinizi almadan bi yere gitmem

buarada sudenazzzz adımı listeden çıkart cnm

gizem canım hayırlısı olsun tabi kendini sıkmaya gerek yok bu arada kayınvalidene sakın söyleme başlarken olurmu canım kafan rahat olsun:lepi: inşş canım hepimiz güzel haberler veririz bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…