Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Selam kızlarrrrrrrrrr
bende tedavideyim kısa protokolll bu gün 5. iğnemi yapıcam merional 300 le başladım 6. gün merionalla beraber cetrodite 0,25 kullanıcam 10 gün
hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar allah yardımcımız olsun inşallah

evet aslında biraz amaçda bu tedaviye başlarken kimseye sölemiycem eşimede söledim mümkün olduğunca dinlenmem lazım dedim eşime kimseyede gitmiycem ne var cnm oğlunu görse yeter beni sıksık görmesede olur heheehhe valla en hayırlısı böle heralde bi rahatlık geldiki bana

hayırlısı olun inşallah kaçıncı deneme hangi hastane yazarsan sudenaz listeye ekler cnm

ya kıslar bu kese ne zaman görülüyo ben sabahta sordum ama kimse bişi demedi
merak ettim

yani normal yolla gebe kalmış birinde adet gecikmesinden 10 gün sonramı
yoksa transferi yapılmış birinin 12 gün sonra testi yapılıyor ve 10 gün sonrada kese mi görülüyor

acaba anlatabildimmi ((((((((

canım ben transferden sonraki testen bahsettim ondan 10 gün sonra kese görülüyor

normal hamile kalmış birisindede aynısı oluyo sanırm canım
yoksa şüpheleniyormusun canım sen hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya benim gecikti ama dr dün ultrasonla baktı kese görünmüyo dedi ve hiçbir hastalık belirtisi yok gögüslerde şişkinlikten başka ne oluyo bende anlamadım bi olsam bari yaaa

ya ama ultrasonla baktı yok dedi evde test yaptım tek çizgi e daha neye umutlanıyımki
zaten normal yolla gebe kalma şansım %1 oda benimi bulacak

slm kızlar
benimde tedavim 2 gün sonra başlıyor.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.inşallah bu sayfa hamiş haberleriyle dolup taşsın.

slm kızlar
benimde tedavim 2 gün sonra başlıyor.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.inşallah bu sayfa hamiş haberleriyle dolup taşsın.

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
canım hangi hastane ve kaçıncı deneme yazarsan listeye ekler sudenazzzz

bu arada sorun ne

merhaba kızlar nasılsınız gizem inşallah hamilesindir belki geç tutunmuştur deniz bulutun öyle olmuştu ya sena seninde başlayacak olan tedavin hayırlı olsun bende inşallah bir hafta sonra tekrardan başlıycam inşallah hepimiz için herşey yolunda gider inşallah allahım inşallah bebeklerimize kavuşuruz

ya kıslar bi gidip gelmeyin başka zayfalarda gezmeyinde muhabbet edelim yaa

ya eylülcüm olabilirmi diyosun yanii kanda baktırsammı ya yokyok bikaç gün daha beklyim olurum ben kesin

sena canım hadi hayırlısı olsun inşşş

eylül canım sende hoşgeldin

gizem %1 demişsin ama rabbim verdikten sonra hiç önemli değil olmazsa testi yaptır inşş pozitif çıkar negatif çıkarsada ona göre ilaç verir dr sıkıntın olmaz

gizem idrarda bakmışsın ama burda kaç defa okudum idrarda negatif çıkıp kanda pozitif olanları belki değer şu anda çok düşüktür inşallah diyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…