Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ön görüşme olucak benim dururum sperm sayısı çok az
ve eşim çok huysuz sigarayı bırakmıyo (
çider e üyemisin anadolu sağlıkta indirim yapıyolarmış bende şimdi onu araştırıyorum

ön görüşme olucak benim dururum sperm sayısı çok az
ve eşim çok huysuz sigarayı bırakmıyo (
çider e üyemisin anadolu sağlıkta indirim yapıyolarmış bende şimdi onu araştırıyorum

Canım inşallah iyi sonuçlar alırsın ne diyeyim ya zor bir süreç hepimiz için..
ben çidere üye değilim indirim mi varmış? nasıl oluyor ki o?

Canım inşallah iyi sonuçlar alırsın ne diyeyim ya zor bir süreç hepimiz için..
ben çidere üye değilim indirim mi varmış? nasıl oluyor ki o?

çider e üye olursan 3600lük fiyat 3000 e düşüyo ama çider üyeliği 150tl yıllık
bide şartları var tedaviye başlamadan önce çider e üye olman lazım
bazı durumlarda çider bağış yapılmış ilaçlardan hastalarına yardımcı oluyo bi araştır 50tl de olsa bizim için çok değerli öyle değilmi ama

gerçekten çok doğru... acayip para gidiyo bu işlerde...

burdan tüm bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım yanılmıyalım yanıltılmıyalım bakın mesela ben ilk nenehatuna gittim muayeneye burda foruma katılmasam kek gibi gidip 4000tl bayılcaktım oraya sonuç yok hem umutları hayallerim hemde param bizim gibi tedavi çok pahalı ve süreci zor insanların ne umudunu nede parasını çöpe atıcak psikolojisi yok kısçeler ben hepinizi çok sevdim yaaa

çok doğru gerçekten.. abuk subuk çok şeyler oluyor. para tuzağı olan yerler var.. bak mesela ben bu çideri bilmiyordum. çok sağol sayende öğrendim...umarım sende karar verdiğin yerde mutlu sonuçlar alırsın canım

şimdi size bugün yaptığım görüşmelerden bahsedeyim arkadaşlar iş yerindeyimya telefon görüşmeleri kolay ve ücretsiz oluyo hihihihih

çider üyesi olan hastaneler ve fiyatları

memorial hastanesi üyesiz fiyat
1900euro + 260 muayene ücreti + 101tl spermiogram + ilaçlarınız
yumurta takibi testler yumurta toplama transfer işlemi

çider üyesine fiyat
1650euro ilk muayene ücretsiz + ilaçlar ücretli
yumurta takibi+testler+toplama+transfer

anadolu sağlık merkezi üyesiz
3600tl paket + 600 tl kadar tahliller + 139,50tl spermıogram + ilaçlarınız
yumurtatakibi toplama transfer

çider üyesine
3000tl paket+600tl yaklaşık tahliller + 139,50tl spermıogram + ilaçlarınız

umut tüp bebek üyesiz
4500tl + kdv paket
herşey dahil

çider üyesine
3950tl + kdv paket
herşey dahil

çider üyeliği için yapmanız gereken
150tl üyelik ücreti 1 yıllık
tedaviye başlamadan üyelik olması gerekiyor
randevularınızı çider alıyor
tel no çiderin sitesinde var

oh be anlattım rahatladımsırnaşık şey

ha birde ssk dan faydalandıran hastaneler var bunun içinde
bir eğitim ve araştırma hastanesinden yada fakülteden infertilite raporu almanız gerekiyor bunun içinde şartlar var

3 yıllık evli olmak ilk şart
diğerleri zaten bizim için sorun değil erkek infertilitesi ise ürolojiden kadın inf ise kadın hastalıklarından randevu alıp gidiyorsunuz heyet raporu veriyolar işlemler uzun sürsede sonuçta fiyatta baya bi bişiler oluyor

ellerine sağlık gerçekten çok derli toplu bir çalışma olmuş...
bu herkese referans olur...teşekkürler tekrardan..

kıs nevra sen anadoluda başladınmı bacım tedaviye yani görüştün ödeme falan bişi yaptınmı

bişiler yapmamız lazım ya yazılarımızı sadece istanbulda olanlar ve bu hastaneleri bilenler okumuyo mesela forumumuzun kurucusu sudenazz muğla da daha niceleri var şehir dışından gelip tedavi olan. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı insanlarla karşılaştırsın tez vakitte bebelerimizi kucağımıza alıp hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi ben çıkıyorum artık kendinize iyi bakın allah hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin

canım ben hiçbi ödeme yapmadım daha... iyi akşamlar

istersen sende bi eşinle falan konuş bu çider iyi bişi fiyatta ve ilaçlarda yardımcı oluyolar sanırım bende anadoluda karar vericem ama akşama araştırmalarımı bi eşime anlatayım bakayım tabi ortak karar vericez hadi herkese iyi akşamlar yarın sabah görüşürüz inşallah

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------?????????????

ozlecem-----------2. deneme-----------?????????????

balance88-----------3. deneme---------??????????????

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

daglarr ekledim canım...inşallah hayırlısıyla tutturursunuz yerimseniben

Son düzenleme:
ÇıDER üyeliğini bende araştırdım hatta arayıp görüştüm...herşey çok basit 150 tl bi bağışla anlaşmalı merkezlerden indirimli tedavi görüyosunuz....ben umutta yaptırcağımdan 3950 tl dediler çiderden....yani 400 tl kar var bu işte...bide en önemlisi ilk randevunuzu çider in alması gerek.....bana dedikleri gitmeye karar verdiğiniz tarihi ve dr.u söylüyosunuz sizin yerinize randevu alıyoruz....bu arada bana üyelik ücretinin 7 yıllık olduğunu söylediler...bende gitmeye yakın çideri tekrar arayıp üye olacağım...

ikinci konuda herkesin söylediği fakat yanlış bilinen bişey tüp bebek raporunda 3 yıllık evlilik zorunluğu artık yok....16 aylık ( 1,5 yıl bile değil ) evliyken tüp bebek raporu çıkarmış biri olarak söylüyorum..eğer diğer tedavilerden yararlanamayacak kadar vahim olan infertilite durumunuzu kanıtlarsanız raporu veriyorlar..benim laparoskopi sonucuyla iki tüpümünde kapalı olduğu belgesi ile 1 günde raporu çıkarttım..hem hastane hem eczaneden indiriminden faydalandım....

merhaba sudenaz,listene bir isim daha geldi.....
lansor17-----------3.deneme------------------zeynep kamil tüp bebek merkezi
ben bugün ilk puregonumu oldum hayırlısıyla. allah hepimizin sonucunu pozitif görmeyi nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…