Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

songülcüm zaten hep onlar yapıyordu bana da veriyorlardı bu seferde ben yapayım dedim işte
bizimkiler çok iyidirler az bulunur cinsten yani o yüzden içimden de geliyor yapmak
görümcem eşinden arı resmi olarak değil ama ayrı ve kaynvalidemlerde kalıyor 7 yaşında kızı var ve ben onu en az kendi yeğenim kadar seviyorum belki daha fazla çünkü çok candan bir çocuk
1 aydır görümcem bakıyordu bana her işimi yapıyordu şimdi de ben onlara bir şey yapmak istedim
görümcem istanbuldaydı eşi halen orda ama kendisi burda çocukla 5 para etmez bir kocası var bırak karısını çocuk bile umurunda değil görümcemse sabırlı iyi bir insan ama nereye kadar sabır tabiki 1 yıldır geldi ve bizde gitmesini istemedik artık
aslında çok zor hayatlar var o çok çekmiş anlatıyorya inan kanım donuyor içim parçalanıyor
allahıma şükrediyorum ben her konuda inşallah bebeğimde beni bırakmaz ama olurda giderse sağlıksızmış diyeceğim çok üzülüyorum ağlıyorum ama sonuçta gerçekleri de görmek lazım

canim cok sanslisin oyle bir aileye gelin gitmisin.... gorumcen icin de uzuldum. maalesef cok o durumda olan kisiler var...Insallah gorumcen sonunda sabrin mukafatini alir...

canım haklısın halimize şükretmemiz lazım ne hayatlar varr malesef
benim hasta ablamı eşi bıraktı 4 çocukla
görmüyo bile çocuklarıını
kendini yormayacaksan yap tabi sanırım sana yardım ederler zaten
ii insanlarsa insana batmıyo yaptıklarıı

evet haticem biliyorlar durumu dün merak etmişlerdi sordular saklamadık tabiki az öncede annem uğramıştı rahatlattı onlarda iki tarafta yani üzülüyorlar ama şuana kadar hiç kötü birşey hissetmedim biliyormusunuz rüyalarım bile çok güzeldi
akşam yatarken ne olur allahım sonu kötü olacaksa rüyamda göster bana diğe dua ettim ama yine kötü rüya görmedim tabiki rüyalara güvenmiyorum ama yinede içim kötü olmuyor
eğer allahım can vermişse yaşayacaktır
o kadar emek veriyoruz sonuçta etkileniyor insan tabi ailelerimizde biz üzülüyoruz diğe üzülüyor

canim eylulum, insallah pazartesi gunu duyarsin kalpatislarini..sakin umidini kesme..hersey olabilir daha.. Allahim hayirlisini versin.. sonucta hepimiz hayirlisi icin dua ediyoruz..

senin ablanada üzüldüm be songülüm bazı insanlar hayatta gerçekten çok çekiyor bazen de benim görümcem gibi ayrılmak daha hayırlısı diyorum şimdi orda olsa çocukla yarı aç yarı tok yaşayacaklardı biz burda bolluk içinde onlar yokluk sevgi olsa yine dayanılır ama o da yok çocuk 2. sınıfa gidiyor okul masrafı çok geçen yı 1e burda başladı masrafı dahada artacak bizim durumumuz allahıma şükür iyi kayınpederimde emekli öğretmen evlerimiz var hem çocuk hem kendi maddi olarak çok iyiler yani kimisinin anne baba sahip çıkmaz bizimkiler bağırlarına bastılar çünkü ordaykende yine burdan para yiycek giyecek gönderiyorlardı bari gelsinler burda bakalım dediler adamınsa hiçbir şey umurunda değil
allah her zaman sağlıkla beraber huzur mutluluk da versin herkese

evet canım hepimiz hayırlısı diye dua ediyoruz eğer olmazsa da vardır bi hayr yanii
sağlıklı olsun hayırlı olsunn

trabzonda köyde birinin çocuğu olmamış
dua etmiş olsunda hayırsız olsun demiş yeter ki olsun demiş
bi oğlu olmuş adamın büyüyünce aamın kafasını kesmiş
herşeyde bi hayr var canımm tabi ki üzülüyosun üzülüyoruz ama takdir i ilahii

evet eylülüm katılıyorum sana
bizde okutuyoruz yeğenleri ikisi lise de biri ilkokulda enişteler teyzeler sahip çıktık annemler ev verdi oturuyolar bizde destek veriyoz napalım başa geen çekiliyoo bi de ablam kanser çok zorr çokk
baba tarafı bile ilgilenmiyo çoclarla

hatcem evet dilde demiyorum gerçekten iyidirler ben yıllarca başka bir yerde kaldım ailemden 2 saatlik uzaktaydım arkadaşlarımla kalıyordum evlenince geldim yani ailemde burda 10 yıl özgürce yaşadım ama beni bunaltmadılar aşırı düşkünler ilk başlarda istiyorlardı ki her an beraber olalım ama alıştılar şimdi sonuçta ben de onların tek erkek çocuklarını yanlarından almış oldum eşim anne babasıyla kalıyordu önceden 3 kızdan sonra zor bulmuşlar eşimi acayip birbirlerine bağlılar hepsi ablalarıda eşime çok düşkün biz kardeşler onlar kadar değiliz ilk başta biraz bunaldım baktım ki hepsi benide gerçekten çok seviyorlar yorulmayayım üzülmeyeyim kırılmayayım diğe ellernden geleni yapıyorlar ben de alıştım
eşimle önceden daha sık giderdik yanlarına artık o da alıştı kendi evine ve habire gidelim demiyor
iyi oluncada insanın gözüne batmıyor zaten yapacağım tatlı da zor değil hemen yaparım yani
ben 31 yaşında evlendim kızlar 30 dan sonra bazı şeylere zor katlanılıyor ben çok bekledim ama en azından iyisini buldum sonunda

canım benim hiçbirşey dört dörtlük olmuyo malesef
derdimiz olmasa şüphe etmeliymişiz müslümanlığımızdan
allah tan eşin ve ailesi ii insanlarmış
benim eşimin ailesi valla sözü bile edilecek insanlar değiller
evlendiğimizden beri hep birbirleriyle küsler hep dedikodu hep yalan
hiçç mutlu olamadım aralarında
mesela ben kiracıyım 500 ira 50 aidat falan giderimiz çok eşimi buraya bağlayan bişey de yok
babasından kalma 2 daire var altta kaynım oturuyo üste kaynanam koca ev eşim diyomuki gel oraya taşınalım burda o kdar kira vermeyelim falan çünü biliyo huzurumuz olmaz
bazen aklıma geliyo dermi diye
ama gidersek biliyorum ki bu evlilik biter eşim allah tan biliyo da teklif etmiyo

eylulum, allahima cok sukur gonlune gore bir es bulmuzsun...
ben ilk basta cok yasadim sorunlar kaynanamgille.. ama galiba hata iki taraftada vardi..Simdi fazla takmiyorum zaten iyilerde suan...galiba birazda fazla gitmedigimizden sorun yasamiyoruz... Zaten yasli ve hastalarda...

canlarım be şimdi çıkıyorum inşallah pazartesi güzel haberler veririm sizlere eğer sonuç kötü olursa da biliyorum ki hayırlısı buymuş bunu yazarken bile ağlamalarım geliyor ama olcakları da değiştiremiyoruz ki ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum sitede olmayan tüm arkadaşlarımında bayramını kutluyorum allahım herkesisin kalbinden heçen güzel dileklerini dualarını kabul eder inşallah
songülüm siz o çocuklara ablana baktığınız için zaten çok hayırlı bir şeyler yapmışsınız inşallah seninde bebeğin olur inşallah canım
haticem cumartesi bayram günü dualarım seninle inşallah transferin güzel geçer bebeğin sana sıkıca tutunur ve sağlıklı bir şekilde biyür ve seni hiç bırakmaz inşallah canım benim
tüm bebek bekleyenlere isteyenlere hepimize allahım sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah
hepimiz için amiiiiiin diyorum
görüşürüz kızlar

songülüm az önce farklı konuydu ama demiştimya bazen ayrı olmak daha hayırlı oluyor sizinde ayrı olmanız daha hayırlı eşinde anneni biliyor ve beraber olmak istemiyor demek ki zaten kaynanan sadece sana değil herkese kötüymüş inşallah zorunlu haller dışında beraber olmazsınız canım benim allah size her konuda güç versin
haticem inşallah bundan sonrada iyi olur herşey düzeldi diyorsunya herşey yine düzgün gitsin inşallah
öpüyorum sizleri kocaman bayram öpücüğü bu

eylulum seninde bayramin mubarek olsun simdiden.. Insallah canim pazartesi senden guzel haberler aliriz...Kendine cok iyi dikkat et canim..Dualarin icinde ayrica cok sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…