Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatçem yoktun ki senn
baktım bi ben kalmışım çıktım bende
annemlere gidicem inşşş geldiğimde görüşürüz canım benimm
dualarımı edicem sana
inşşş rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetinee emeklerimizi boşa çıkarmasınn
tekrar hayırlı bayramlarrr çok öpüyorummmmm

herkese merhaba merak ettiğinizi bildiğim için iki kelime bi şeyler yazayım dedim.
sıkıntımdan bahsetmiştim sonra kanamam oldu dr. telefonda görüştüm rapor yazdı 1 hafta yattım. sonra kese kontrolü için gittik görünmüyo çok küçük dedi 2 gün sonra gel... tabi akşamına ben sancı ağrı ve baygınlık yüzünden hastaneye kaldırıldım sabaha kadar hiç bi şey yapamadan beni takibe aldılar karın boşluğuma kan dolduğu için beklediler sabaha kadar sabah sıkıntılarartınca acil ameliyata aldılar . dış gebelik teşhisi konuldu. bebek sağ tüpümün içine yerleşmiş diğer tüpte kan ve sıvıyla dolmuş iki tüpümde alınmış şimdi çok şükür birz daha iyiyim papatya aradığında daha narkozun etkisi vardı eve yeni gelmiştim. biraz daha toparladıktan sonra kendimi görüşürüz inşallah arkadaşlar hepinize tşk. ederim.

iyiyim bebekteyiz sağol hayatım.günleri geçirmeye çalışıyorum... işte bu gün psikoloğa gittim.ama herkesin dediği şeyleri söyledi.ben zaten bunları biliyorum.allah ın dediği olur hayırlısı bakalım canım
iyi bayramlar sana ve burdaki herkese....

canım benim bizi birbirimiz anlıyoruz en ii
yine de ii yaptın gitmekle birazda olsa rahatlamıştırsın
napalım hakkımzda hayırlısı canım benimm inşşş güzel haberlerle dönersin gerçek bayramımız olurr

serraxi canim bencede iyi yaptin psikolaga gitmekle..
Canim dedigin gibi, Allahin dedigi olur..Vardir bundada bir hayir.Insallah canim hersey yoluna girecek

haticem songülüm bir siz varsınız nasılsınız burda şimdilik kar durdu
bende biraz sonra kayınvalidemlere gidicem bu bayram tatlıyı ben yapıcam demiştim biraz kötüyüm ama gitmesem de olmaz tabi

hatçem bayram işte ne olsun eşim annesine gitcek bende anneme:))))))))))
eylülüm boşver ya yapsın lar kendilerii yorma kendini sıkma canını bebem

canım benim çok üzüldüm hem de çok seni öyle iyi anlıyorum ki
benim bebeğiminde kalp seslerini duyamadı doktor pazartesi tekrar gideceğiz inşallah duyulur o zaman sen kendine iyi bak tamam mı

kizlar burdada hava fena degil bugun..birkac gundur asiri yagis vardi...
evet eylulum bugun pek fazla kimse yok..herkez bayram telasindadir sanirim...
sen nasilsin simdi eylulum? biraz daha iyisindir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…