Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

show tv yi şiddetle kınıyorum
dün akşam misafirim vardı geç saate kadar dizimi kaçırdım izleyemedim netten izliyim diye sabahtan beri arıyorum telif hakkı yüzünden dizi nette yayınlanamıyor artık.
ilk başladığı zaman akşam 20.00 de yayınlanan diizi biraz tutulduktan sonra saati 22.05 e alındı.
bu kalp seni unuturmu ve tomris giritlioğlu hayranı olarak show tv yi şiddete kınıyorum

gunaydin kizlar... dun nekadar cok yazmisiniz.. okuya okuya bitiremedim nerdeyse.. okadar cok okudumki simdi kim ne dedi aklimda degil ehhe

dun yoktum herkez birbirini eklemis fbde, bende ekledim ama en son eklediklerim kim bilmiyorum :bbo: kiz gizem sen herhalde gizem olansin... kiz neguzel hatunsun oyle, maasallah .. valla bu fb cok iyi oldu..enazindan kimle konustugumuzu biliyoruz artik

ordaki sohbeti açmıyorum takılıyo sinir oldum gece ayşe ve serraxi yle konuşuyoduk deli oldum takılıyo aynı yazıyı peşpeşe gönderiyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…