Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıs sıngül sen ne kadar vericen biliyon mu seninkiler dondurulmuş ya
ya benim dondurulmuşum bile yok

valla ben bi b.....k anlamadım bu işten felaket yani 2 ay öncede araştırdım hastaneleri ozaman 3950 diyen hastane şimdi 5000dedi kafayı yemişler hükümette herşeye burnunu sokar bu işe el atmaz
sağlık bakanlığına mail atıcam buarada çider derneğinde bi kampanya başlatmışlar heray 1 kişiye üsretsiz tedavi sağlıyolar detaylara bi bakın

ayy gizem im alemsin valla
face de yazdığını göremedim orada hata veriyo
canım valla yakın olması avantaj aman aman da fark yok ama bence sen karar ver aydın beyle görüştün umut u gördün mü bilmiyorum bana sorarsa umut u da gör kararını ver ama yakınlık gerçekten avantaj yani bi de asm nin yanında umut u bilmiyorum yani hastane olarak ama 2 doktoru da tanımıyorum tabi
hakında hayırlsı nereyse o olsun canımm

malesef kızlar hepsi soyguncu bunların 800 diye başladık 300 rapor için verdik yardımcı falan olmuyorlar şöyle gidiyorsun paranı veriyorsun şartların tutuyorsa çıkıyor rapor. 130 muayne ücreti, ilaç farkları, 567 dondurulmuş parası git gel 2000 buldu derken 560 lirada ameliyat parası al sana 2500 oldu gelde güven bu merkezlere off offf

heheheh amerikan hastanesi 7300TL fiyat çekti embriyo dondurmada 700dolarmış kıza telde yuh dememek için zor tuttum kendimi :))))))))))

slm arkadaşlar nasılsınız
ben okuldayım :) özledim sizlerle sohbet etmeyi.yeni yıl yeni umutlarım var.artık olumsuz duygulara yer yok hayatımda.allahın izniyle herşey güzel olucak.hepimiz için tabi

eylülüm 750 vercem trnasfer parası yanii
tazenin şansı daha yüksekmiş zaten benim 6 tane ya dondurulmuş kaçı yaşarsa şansım ona bağlı hatçemin 1 taneydi şansı da azdı olmadı
nasip yaa offf kafayı yicem bu konularda

umuttaki şu meşhur dr ayrılmış şuan sadece ulun bey var adam tipinden ofsayt bence heheheh :)))
aydın beyle yüzyüze görüştüm hastane zaten harika ilgi süper öngörüşmem 1,5saat sürmüştü çider den de yardımcı olucaklar.bu arada bide devlet hastanesinin kadın doğum dr uyla görmem lazım 20 gün rapor ayarlamak istiyorum aslında hastanede tanıdık var bakıcam bi çaresine mümkün olduğunca tahlilleride devlette yaptırmak istiyorum onuda ayarlarsam anadolu sağlık bana 4500e kadar düşer bakıcam artık inşallah herşey yolunda gider bu hafta altın biraz daha yükselsin diye dua ediyorum :)))))

seraxi cnm benim aynen diyorum yeni yıl hepimize umut getirsin bebek getirsin allahtan en büyük dileğim hepimiz tüm isteyenler muradına ersin yeni yılda ülkemde nüfus patlaması yaşansın tüpler çifter çifter gelsin oh ohhhhhh

hadi bakalım gizemcim hakkında hayırlısı olsun allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu kadar çabuk bu konulara girişeceğimi tahmin bile edemezdim dondurulmuşların cesareti sanırım.

slm arkadaşlar nasılsınız
ben okuldayım :) özledim sizlerle sohbet etmeyi.yeni yıl yeni umutlarım var.artık olumsuz duygulara yer yok hayatımda.allahın izniyle herşey güzel olucak.hepimiz için tabi

nasılsın canım benim sen çalışmaya başladın ben haftaya başlıycam ben de o zaman bu kadar yazışamam heralde
ne güzel yeni yıl ve yeni umutlar tabi 3-4 ay dinlenmek gerekiyormuş en az yani ondan sonra yine yola devam
herşey daha güzel olsun inşallah hepimiz için

meldir cnm benim durmak yok yola devam
asla kaybetmeyeceğiz kazanana kadar geri çekilmek yok
hepimiz güçlü olmak zorundayız napalım bebeklerimiz çok nazlı

kızlar ben şimdilik çıkıyorum bilgisayar başına oturunca kalkamıyorum bi türlü kalkıp yemek yapiyim bari
kendinize çok iyi bakın görüşürüz yine

ne yemek yapcan ufff kuymak yapsana bende gelim ortasınada tereyağı oturt şöle hımmm mısırunu ekmeğide olsun bandıra bandıra yiyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…