Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bende bi belirti yok gögüsler sisermis bende yok arada adet agrisi olup geciyo sen anlat beklemek cok zor doktor transverden 12 gün sonra test yap dedi
ama ben catlarim bakalim belki 10 gün allahtan bisey olmazsa yapiyim diyom esim yok diyo ya bakalim sen ne yapcan yapcanmi test

günaydın kızlar
songülüm allah kabul etsin yazıyorum hemen 30 tefriciye
kızlar hadi ama artık sayılar çok az geliyo heee toplayamıyorum bile huuuuu kime diyorummmm

Nevra cnm SENı ÇOK ÖZLEDıM NERELERDESı YA
kız nevinden hiç haberin varmı uf yaa kaç haftadır gelmedi hiç korkuyoruz artık bişimi oldu idiye
sen naptın bakalım cnm yaa

günaydınnn kimsecikler yokkk birazdan gelmeye çalışırım gizemin dün soru sormuşsun ama cevabını bulmuşsun :) ben yinede yazayımm ktunnel yada dtunnelden girebilirsin.
birde kızlar ben başka bir siteye daha üyeyim gizemim senin dediğin şu ulun bey orda soruları yanıtlıyor dün yazdım bu gün cevap gelmiş embriyolog var tüp bebek uzmanları bilmediklerinizi üye olup sorabilirsiniz özelden isteyenlere site ismini verebilirim :)

81 olmuş kilo cetvelin helal sana valla ya maşallah yeni konu açtım arada ordanda yaz bana cnmmm

günaydın meldir cnm benim bana yolla o sitenin adını
cnm benimde az işim var öğlene kadar falan hadi öptüm herkesi

Nevra cnm SENİ ÇOK ÖZLEDİM NERELERDESİ YA
kız nevinden hiç haberin varmı uf yaa kaç haftadır gelmedi hiç korkuyoruz artık bişimi oldu idiye
sen naptın bakalım cnm yaa
canım valla bende özledim seni ...napiim diyet işleri 10 kilo verdim...zemuszemus
hiç haberim yok canı nevinden bak bende merak ettim şimdi CADIARZU

81 olmuş kilo cetvelin helal sana valla ya maşallah yeni konu açtım arada ordanda yaz bana cnmmm
yeni konun hangisi canım kaydedeyim bende ...
evet canım kiloları verip ööle devm edecem verebildiğim kadar durumları zaten biliyosun

talyacım evet canım azimle çalışıyom valla kıs
sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…