Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kuşum sağol cnm benim ben şimdi öncelikli olarak bu rapor işine çok kafayı taktım cnm bakıcam artık bi yolunu bulmam lazım

maralım cnm sende bi bak bakalım belki çıkarabiliriz biz bu raporu yaa

çıkarmamız lazım gizemim raporsuz 10 u bulur diyorlar, zaten verdikleri rakamın kat kat üstüne çıkıorlar... aşılamada bile bana 1 dediler, ilaç yetmedi vs. 1700 ü buldu (((

maralım aynen öle cnm benim en azından ilaçları sgk karşılasa bu bile yeter yani
istanbulda bahçeci kliniği var tüpte çok başarılılar dr kendi aradı beni ilk sorduğu rapor varmı dedi yok dedim o zaman fiyat artar 7000 olur dedi ama 7000i geçmez dedi
burda yakında var bi hastane onunlaa görüştüm raporsuz 6000i buluyo ek bişi çıkmazsa yani
krei çekip yapıcam ben bi kaç tanede bilezik var bişi tutmuyo ama onlarıda bozdurucam 1liranın bile değeri var yani bizim için
napalım ne edelim bu raporu çıkaralım biz yaa (((((((((((

derdi veren rabbim dermansız bırakma
yolumuzu nurun ile aydınlat yürelerimizi ferahlat bizlerede anne-baba olmayı nasip et allahım
herkezin gönlündeki muradına kavuştur allahım
heryolda bize kolaylık ver
rabbi yessir velatü assir rabbi temmil bil hayr

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya-----trasfer tarihi 07/12/2009

6 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı---transfer tarihi 07/12/2009

7 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 11/12/2009

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

nasılsınız arkadaşlar
herkese merhaba

nasilsiniz kizlaar?

Amin.
Allahım dermansız dert verme, bizleri evlat hasretiyle terbiye etme yarabbim, bizleri unutma dularımızı kabul et Allahım. Amin

Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya
Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya

Meryem suresi, hergün okumaya çalışalım, çok kişi duydum okuyup o ay kalan

eylülüm şekerim iznin varsa kullan tabii ohhh canına değsin beee
ben çıkıyorum size bi bakim dedim
çok güzel rüyalar gördüm bu gece inşşş
hamiş haberleri gelecek
kims sıkmasın canını yaaaa
benim rüyalarım çıkar ona göree
seviyom hepinizi gelince bakarım neler kaynatmışsınız
öpüyorummm meleklerim benimm

inşallah songulüm
maralım sağol cnm benim acaba anlamı neymiş yaa ben hep merak ederimde
nevin napıyon yaaa

valla bişey yapmıyom :)) amcamla konuşuyodum yeni gördüm dur geçmiş okuyayım :))

inşallah songulüm
maralım sağol cnm benim acaba anlamı neymiş yaa ben hep merak ederimde
nevin napıyon yaaa

"Gerçek şu ki ben, benden sonra gelecek akrabalarım(ın isyankâr olmaların)dan korkuyorum. karım ise kısırdır. Bana kendi tarafından; bana ve Yakub hanedanına varis olacak bir çocuk bağışla ve onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimse kıl!"

heee evet hatırladım zaten okuken
karım kısır dersem ben daha çok dua ederim heheheheheh
töbe yarabbim yaa

eylülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…