Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

valla cnm benim üzülerek sölüyorum ama içiyorum malesef günde 7-8 tane
ama eşim 1 pkt içiyo bakalım azaltıcam dedi napıcak
tedavi sürecinde ben bırakırım kesin

maralımmm heyecanını nasıl da hissediyorum yaa
bende öyleydimm:)))
şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyimm
canım yyaaaa
inşşş olurr gönlünün muradıı

ayşem cnm benim çok yorma kendini dinlenmeye başla şimdiden güzelim inşallah güzel sonuçlar alıcaksınız inşallahhhh

kızlar sizin yaşadığın her duyguyu inanın bende sizinle yaşıyorum
kardeşten de öte oldunuz bana allah hapinizden razı olsun

maral cnm lucrin 10 doz dedinya ben bilmiyorum tam olarak ne demek yani
sanırım benimde öle olucaktı dr un anlattığından aklımda kalan 2 ay önce gitmiştim çünkü
kısa protokol düşük doz

kesin öle olur fıstığım, yumurtalıkları baskılıyomuş... transfer yapılana kadar bu iğneyi vurucakmışım adetin 2. günü bir tane daha başlayacaklar, tabi bu arada rahime bakılacak müsait olursa devam edilecekmiş, işimizi şansa bırakmayalım dedi...

maralımmm heyecanını nasıl da hissediyorum yaa
bende öyleydimm:)))
şimdi bende dondurulmuş tedavisindeyimm
canım yyaaaa
inşşş olurr gönlünün muradıı

amin cnm bnm amin saol valla... inşallah dualarımız kabul olur...
eğer fazla olursa bende dondurulmasını istyiycem ama bizde morfoloji bozukluğu var, birde pgt yaacaklar kalır inşallah sağlam yumurta :)))

valla cnm benim üzülerek sölüyorum ama içiyorum malesef günde 7-8 tane
ama eşim 1 pkt içiyo bakalım azaltıcam dedi napıcak
tedavi sürecinde ben bırakırım kesin

neeeeeeeeeee azmı 7-8 bayana göre çok.... yapma kuzumm yaaa... daha çok küçüksün bak yazık sana cildine canına (((

pgt cinsiyet belirleme yöntemiymiş.
f.bahçeli lugano kız bebek istiyomuş yaptırmış eşi kızlara hamileymiş hihihhi
ama türkiyede yasakmış ??????

maralcımmmm tedavin hayırlı uğurlu olsun inş.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sen genrttaydın sanırım cmrtesi orayada gttk bn mayada karar kıldım bnm lucrine daha çk vr 25 nde başlıycam bgn elevite fln başladım...çaktırmıyorum ama bnde çok korkuyorum ya(iğneleri nsl vuruyosunuz bn becerebilrmiyim acaba ....

esengül cnm bende elevit kullanıyorum hertürlü vitamin ve folik asit içeriyor
tadavi başladığında da menegon 300 le başlayacağım sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun
iğneler kolay hemşire kendin vurucaksın dedi bana nasıl olucağınıda gösterdi zor değil minicik ucu var zaten
aman ne acılar çekiyoruz bu yolda bi iğnenin lafımı olur şekerim :))))

esengül canım iğnelerin ucu çok küçük ve ince merak etme vurursun .ilk vururken biraz elin titriyor sonrakilere alışıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…