uzamış değil mi kızlar :26:
yalnız saçımı iki yandan ayırırım ben o ayırdğm yerde hiçbir ilerleme göremiyorum
diplerim çok çıkmadğı halde bu kadar uzama var yani
mantıklı bir açıklaması var mıdır ki bunun
benimkiside öyle birşey demekkibak bu ilginç, ama saçın her yeri aynı uzamayabiliyor, senin önlerin daha yavaş uzuyor olabilir.
ben saçlarımı kısacık kestirdikten sonra omuzlarıma gelene kadar hiç düzelttirmemiştim. kesime gittiğimde kuaför çok şaşırmıştı saçımın sağı ve solu aynı boyda değil diye. kısa kestirdikten sonra hiç düzelttirmediğimi söyleyince haa o zaman oldu, her tarafı bir uzamaz saçın demişti.
Eki Görüntüle 585325
iki resim arasında 21 günlük fark var
çizgileri saydım
sizin için üstünede yazdım
ben dip boyamdan anlamaya çalışıyordum
dip boya şaşırtıcı olabiliyormuş hanımlar en iyisi resim çekmek
canım valla ben ööle yapıcam bir ay dinlenme sonra ikinci tur ful çünkü 8yapıp ara verip 9yapıp 10yapa filan buna şuan vaktim yok ters bi zamana denk geldi o yüzden hepsinde verilecek arayı ve saçımın dinlenmesini hesaba katarak 1aydan sonra başlamayı düşünüyorum..umarım iyi gelir canımhaftaya çarşamba sekizinci kürümü bitiriyorum...bu arada haftada iki kere yılan yağı badem yağı karışımı kullanıyorum,bir kere sinameki kürü kullanıyorum..senin gibi bir ay ara versem bu bir ay içerisinde badem yağı +yılan yağı kullanmaya devam etsem ,şubatta sinamekiye tekrar başlasam olmaz mı,kürden mennun kalınca bırakasım gelmiyor :)
yaaaaa esmerkraliçe hani uzamıyodu 3haftada 1parmak uzatmışsın hatta o çizgileri tam tutturamıyorum ama belki 1parmaktanda fazla uzamış..valla çok beğendim devam et canım çok hoş..bu arada bendede aynısı oluyor sanırım saç kendini biliyor ve uzamaya ihtiyaç olan kısımlar uzuyor benimde saçımda iki kat var demiştim ya üstte olan kat uzuyordu öncelikle swninkide bööle bişi diye düşünüyorum hepsinin bi zamanı var sanki :44:Eki Görüntüle 585325
çizgileri saydım
teşekkür ederim canımesmer kraliçe ne güzel sonuç almışsssııınnnn :)))
canım valla ben ööle yapıcam bir ay dinlenme sonra ikinci tur ful çünkü 8yapıp ara verip 9yapıp 10yapa filan buna şuan vaktim yok ters bi zamana denk geldi o yüzden hepsinde verilecek arayı ve saçımın dinlenmesini hesaba katarak 1aydan sonra başlamayı düşünüyorum..umarım iyi gelir canım
yaaaaa esmerkraliçe hani uzamıyodu 3haftada 1parmak uzatmışsın hatta o çizgileri tam tutturamıyorum ama belki 1parmaktanda fazla uzamış..valla çok beğendim devam et canım çok hoş..bu arada bendede aynısı oluyor sanırım saç kendini biliyor ve uzamaya ihtiyaç olan kısımlar uzuyor benimde saçımda iki kat var demiştim ya üstte olan kat uzuyordu öncelikle swninkide bööle bişi diye düşünüyorum hepsinin bi zamanı var sanki :44:
bazıları yaş maya ile bazıları kuru maya ile yapıyor
sen kendi yaptığının tarifini verebilir misin
yıkadım saçlarımı, sanki her duştan sonra saçımı kurularken daha çok uzamış gibi geliyorlar
bu arada 28 kasımda dibinden kestiğim beyaz saçım 2cm olmuş. 25 günde 2cm, fena değil ama çok da iyi değil yani :44:
Çok iyi maşallah... Hangi bakımları kullanıyorsun , güzel uzamış ... Grafiklerim açık ama gülümsemeler yine yok bende :))))
Eki Görüntüle 585325
çizgileri saydım
uzamış değil mi kızlar :26:
yalnız saçımı iki yandan ayırırım ben o ayırdğm yerde hiçbir ilerleme göremiyorum
diplerim çok çıkmadğı halde bu kadar uzama var yani
mantıklı bir açıklaması var mıdır ki bunun
gredelcım bnm oğlumun da bi karışı 10 cm edıyo kendısı 1 buçuk yaşında bi cetvel yada metre al ve 10 cm ın ne kadar olduguna bak yaa varmı böle bişi bi karış 10 cm edecek karıştan kastın ne acaba anlamadım foto ekle ve görelım bence bi başlangıç bi de 4 ay sonra bakalım bi karış uzayacakmı?...
drew barrymore
Eki Görüntüle 585258 Eki Görüntüle 585259 Eki Görüntüle 585264 Eki Görüntüle 585261 Eki Görüntüle 585262 Eki Görüntüle 585263 Eki Görüntüle 585265 Eki Görüntüle 585266
bende bu kadını ve saçlarını çok hoş buluyorum....
çook teşekkür ederim canımcnm anca saçın sarı olacak da dibinin geldiğini ve ne kadar geldiğini açıkça görebileceksin yoksa ıııhhh anlamak zor..
çok güzel uzamış maşallah
Eki Görüntüle 585325
çizgileri saydım
benim annemde saçlarıma bişiler sürüp gezdiğimi gördükçe az kaldı az yakında eline alacan bütün saçlarını diyip duruyor bazen o kadar şaşırıyoki doğal olarak kullandığımız şeyere az önce makarna var gel ye dedi bende ne makarna mı var olamaaaazzz ben onu saçıma sürecektim dedim şok oldu kadın
çook teşekkür ederim canım
bugün moralim yerine geldi
günlerdir diplere bakıyorum hiç ilerleme yok
bırakcaktım herşeyi
saçlarım koyu kestane kahve boya var
demek ondan net anlamadım yada heryer eşit uzamıyor
hepimiz emeklerimizn karşılığını alırız inşallah
bugün annem resmi gördü
saçı uzun aklı kısa kızım beni diyor
ben kendim miniğim ellerim de çok minik
ben elimi iyice açmadan bi karışş yaptığımda 10 cm filan ediyo cnm cetvelim var biliyorum
iyice gerince bile anca 12-13 cm felan ediyo hehe
senin karış dediğin başparmakla işaret parmağı arası olmasın??? yoksa karışının 10cm olmasına imkan yok valla :44:benim 20cm nerdeyse karışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?