Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak bu ilginç, ama saçın her yeri aynı uzamayabiliyor, senin önlerin daha yavaş uzuyor olabilir.
ben saçlarımı kısacık kestirdikten sonra omuzlarıma gelene kadar hiç düzelttirmemiştim. kesime gittiğimde kuaför çok şaşırmıştı saçımın sağı ve solu aynı boyda değil diye. kısa kestirdikten sonra hiç düzelttirmediğimi söyleyince haa o zaman oldu, her tarafı bir uzamaz saçın demişti.

benimkiside öyle birşey demekki
o kadar uğraşıyorum uzamıyor diye kendimi yiyip bitirmiştim

canım valla ben ööle yapıcam bir ay dinlenme sonra ikinci tur ful çünkü 8yapıp ara verip 9yapıp 10yapa filan buna şuan vaktim yok ters bi zamana denk geldi o yüzden hepsinde verilecek arayı ve saçımın dinlenmesini hesaba katarak 1aydan sonra başlamayı düşünüyorum..umarım iyi gelir canım
yaaaaa esmerkraliçe hani uzamıyodu 3haftada 1parmak uzatmışsın hatta o çizgileri tam tutturamıyorum ama belki 1parmaktanda fazla uzamış..valla çok beğendim devam et canım çok hoş..bu arada bendede aynısı oluyor sanırım saç kendini biliyor ve uzamaya ihtiyaç olan kısımlar uzuyor benimde saçımda iki kat var demiştim ya üstte olan kat uzuyordu öncelikle swninkide bööle bişi diye düşünüyorum hepsinin bi zamanı var sanki :44:

esmer kraliçe ne güzel sonuç almışsssııınnnn :)))
teşekkür ederim canım

artık boyaya bakıp karar vermicem
böyle resim çekince insanın morali yerine geliyor

bugünde günü diye kendime has bi maya maskesi hazırlayıp sürdüm saçlarıma bakalım birazdan yıkıycam inş güzel olur..
bugünlerde maya yada yumurta maskesi yapabilirsiniz sizde kızlar maya zaten iyi biliyosunuz :90:

yıkadım saçlarımı, sanki her duştan sonra saçımı kurularken daha çok uzamış gibi geliyorlar
bu arada 28 kasımda dibinden kestiğim beyaz saçım 2cm olmuş. 25 günde 2cm, fena değil ama çok da iyi değil yani :44:

Çok iyi maşallah... Hangi bakımları kullanıyorsun , güzel uzamış ... Grafiklerim açık ama gülümsemeler yine yok bende :))))

sağol, sinameki yapıyorum ama içine sarmısaklı zeytinyağ ve başka yağlar da ekliyorum kafama göre. aklıma estikçe karanfilli su sıkıyorum.
çoook uzun zamandır biotin hapı kullanıyorum, biotine kürlerle başlamadım yani.
bir de geçen hafta palmer's hair success gro treatment diye bişi aldım, 1 haftadır da onu kullanıyorum. dax gibi bir şey galiba bu da.

mesaj kutusunun altında çıkması lazım ya. bilemedim şimdi

Çok iyi maşallah... Hangi bakımları kullanıyorsun , güzel uzamış ... Grafiklerim açık ama gülümsemeler yine yok bende :))))

cnm anca saçın sarı olacak da dibinin geldiğini ve ne kadar geldiğini açıkça görebileceksin yoksa ıııhhh anlamak zor..

çok güzel uzamış maşallah

ben kendim miniğim ellerim de çok minik

ben elimi iyice açmadan bi karışş yaptığımda 10 cm filan ediyo cnm cetvelim var biliyorum

iyice gerince bile anca 12-13 cm felan ediyo hehe

cnm anca saçın sarı olacak da dibinin geldiğini ve ne kadar geldiğini açıkça görebileceksin yoksa ıııhhh anlamak zor..

çok güzel uzamış maşallah
çook teşekkür ederim canım
bugün moralim yerine geldi
günlerdir diplere bakıyorum hiç ilerleme yok
bırakcaktım herşeyi
saçlarım koyu kestane kahve boya var
demek ondan net anlamadım yada heryer eşit uzamıyor
hepimiz emeklerimizn karşılığını alırız inşallah
bugün annem resmi gördü
saçı uzun aklı kısa kızım beni diyor

hııı bu arada herkesin karış dediği şey de farklı olabilir sanırım ben değişik ölçüyo olabilirimm

Çok iyi bir uzama var .
Alexus ve senin çabuk uzuyor sanki .

Darısı başımıza kızlar ya .
Gradelcim ben sarı saçları hiç beğenmiyorum.Hatta toptan sarışınları diyelim şuna

benim annemde saçlarıma bişiler sürüp gezdiğimi gördükçe az kaldı az yakında eline alacan bütün saçlarını diyip duruyor bazen o kadar şaşırıyoki doğal olarak kullandığımız şeyere az önce makarna var gel ye dedi bende ne makarna mı var olamaaaazzz ben onu saçıma sürecektim dedim şok oldu kadın bide tam anlamamış bu sitenin ne sitesi olduğnu diyoki yılların max foctor ü bile kadınları kandırdık dedi itiraf etti senin sitede yarın bigün öle diyip nanik yapıcak size dedim yok merak etme bizim sitede işler sağlam kürler garantili :90::90: hadi şifa olsun herşey..

senin karış dediğin başparmakla işaret parmağı arası olmasın??? yoksa karışının 10cm olmasına imkan yok valla :44:benim 20cm nerdeyse karışım

ben kendim miniğim ellerim de çok minik

ben elimi iyice açmadan bi karışş yaptığımda 10 cm filan ediyo cnm cetvelim var biliyorum

iyice gerince bile anca 12-13 cm felan ediyo hehe

senin karış dediğin başparmakla işaret parmağı arası olmasın??? yoksa karışının 10cm olmasına imkan yok valla :44:benim 20cm nerdeyse karışım

ay ewt cnm alışkanlık bişey ölçerken hep öyle ölçünce kafam oraya gitti sanırım haklısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…