ben kendim miniğim ellerim de çok minik
ben elimi iyice açmadan bi karışş yaptığımda 10 cm filan ediyo cnm cetvelim var biliyorum
iyice gerince bile anca 12-13 cm felan ediyo hehe
bugün erken geldim cnmgece kuşumuz melekimde gelmiiiiişşşş....
vallaerken saatlerdede giriyorumda yazmıyorum pek.gece xayx de buralarda oluyo sohpet güzel oluyo cnm.bide rahat yazıyorum köpegim uyumuş oluo benle ilgilen die dk başı kucagıma oturmuyo küüçük kardeşte uyumuş oluo ondanevet erkencısın neden geç saatlerde girebiliyosun???
Çok iyi bir uzama var .
Alexus ve senin çabuk uzuyor sanki .
Darısı başımıza kızlar ya .
Gradelcim ben sarı saçları hiç beğenmiyorum.Hatta toptan sarışınları diyelim şuna
vallaerken saatlerdede giriyorumda yazmıyorum pek.gece xayx de buralarda oluyo sohpet güzel oluyo cnm.bide rahat yazıyorum köpegim uyumuş oluo benle ilgilen die dk başı kucagıma oturmuyo küüçük kardeşte uyumuş oluo ondan
hımm anladım evet çocuk uyudugunda yatsan daha iyi uykusuz kalmaman için.sen daha buralardasınn:):):)benımde en rahat oldugum saatler bu satler aslında ama bnde oglum uyumuşken bnde yatım dıyom ondan uyuyom çok erken kalkar sabahları en gec 6 buçuk 7 uykumu alamıyorum erken yatmassam
eski hali çok güzel.şimdikide ondan biraz kısa çok büüyük fark yok.2side güzel görünüyor
eski hali çok güzel.şimdikide ondan biraz kısa çok büüyük fark yok.2side güzel görünüyor
evet eski halı çok güzel bencede ama şimdiki halı de güzel sadece boy farkı var o da çok degıl...
bence çok iyi cnm maşhallahgerçekten mi ya? bana çok kısa geliyo ama dışardan böyle gözüküyorsa eğer mutlu olurum
evet bugünde yetişemedimvallaerken saatlerdede giriyorumda yazmıyorum pek.gece xayx de buralarda oluyo sohpet güzel oluyo cnm.bide rahat yazıyorum köpegim uyumuş oluo benle ilgilen die dk başı kucagıma oturmuyo küüçük kardeşte uyumuş oluo ondan
Olabilir tabi :) ben esmer değilim bu arada.bende doğal esmerleri hiç sevmıyorum sen sarı sevmem dedin diye söylemıyorum bunu sacını sıyaha koyuya boyayanlar neysede dogalı esmer olanları toptan sevmıyorum......
Olabilir tabi :) ben esmer değilim bu arada.
Koyu renk saçla ,kar beyaz tenin uyumuna bayılıyorum .
iki halide muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?