Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buram buram maya kokuyorum şuanda..içinde yumurta olmasına rağmen yumurtadan eser yok hayret
bazen kendi üstüme gülüyorum başıma sürmediğim şey kalmadı vitamin mineral olacak diye :90: hadi hayırlısı..

ben kendim miniğim ellerim de çok minik

ben elimi iyice açmadan bi karışş yaptığımda 10 cm filan ediyo cnm cetvelim var biliyorum

iyice gerince bile anca 12-13 cm felan ediyo hehe

canım bnde 158 boyda 50 kilo küçük bi kadınım bnde oldukça miniğimdir ama bnm karışım en az 18 falan ettı bılemıyorum valla dediğim gibi oğlumun mınnıcık elının karışı anca eder 10 cm...........

bugün resim eklicektim bitüürlü çekicek zamanım olmadı şimdide kardeşim uyudu pcdende çekemiyom

evet erkencısın neden geç saatlerde girebiliyosun???
vallaerken saatlerdede giriyorumda yazmıyorum pek.gece xayx de buralarda oluyo sohpet güzel oluyo cnm.bide rahat yazıyorum köpegim uyumuş oluo benle ilgilen die dk başı kucagıma oturmuyo küüçük kardeşte uyumuş oluo ondan

Çok iyi bir uzama var .
Alexus ve senin çabuk uzuyor sanki .

Darısı başımıza kızlar ya .
Gradelcim ben sarı saçları hiç beğenmiyorum.Hatta toptan sarışınları diyelim şuna

bende doğal esmerleri hiç sevmıyorum sen sarı sevmem dedin diye söylemıyorum bunu sacını sıyaha koyuya boyayanlar neysede dogalı esmer olanları toptan sevmıyorum......

benımde en rahat oldugum saatler bu satler aslında ama bnde oglum uyumuşken bnde yatım dıyom ondan uyuyom çok erken kalkar sabahları en gec 6 buçuk 7 uykumu alamıyorum erken yatmassam

benımde en rahat oldugum saatler bu satler aslında ama bnde oglum uyumuşken bnde yatım dıyom ondan uyuyom çok erken kalkar sabahları en gec 6 buçuk 7 uykumu alamıyorum erken yatmassam
hımm anladım evet çocuk uyudugunda yatsan daha iyi uykusuz kalmaman için.sen daha buralardasınn:):):)

evet bugünde yetişemedim neyse nerelerdesin gı inşallah girersin gene foruma.. :)bu arada yarına bekliyorm fotonu unutma tamam mı şeker..

valla her ikiside çok hoş canım..seni anlıyorum hep o uzun haline alıştığın için şimdi boşlukta hissediyorsun ama emin ol şimdiki saçlarında gayet güzel ve uzun dahada uzuyacaktır..neden kestirmiştin ki sen?

ben de koyu saç, beyaz ten, mavi göz derim.
benim saç koyu ama o kadar da koyu değil, ten beyaz ama sürekli bronz, göz ela, yeşil görünmesi için sürekli güneş altında gezmem lazım
hiç biri tutmuyor yani

Olabilir tabi :) ben esmer değilim bu arada.
Koyu renk saçla ,kar beyaz tenin uyumuna bayılıyorum .

iki halide muhteşem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…