Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun hava kapalı ve ev sıkıcı oğlumla oturuyorum kımse de bi aktıvıtede bulunmamış herkes işte mi ne neden hiç msj yada foto yok............

benim foto günüm dündü.

burda hava nefis 24 derece, sabah kedimi veterinere götürdüm, bi kaşarlı sandviç yaptım, uzayan kaşar lepiska saçlarıma yapıştı
birazdan da günümü renklendirmek için alışverişe çıkıcam olleeeyyyy
gerçi haftalardır alışverişteyim, hiç biişi bulamadığım için hep elim boş dönüp tekrar alışverişe çıkıyorum

bugun hava kapalı ve ev sıkıcı oğlumla oturuyorum kımse de bi aktıvıtede bulunmamış herkes işte mi ne neden hiç msj yada foto yok............

bende mavi-yeşil göz beyaz ten ama saçkumral( sarışın çok sevıyorum...

çok alışverış yapıyorum ve durmadan para harcıyorum bnm yapacak hiç bişim yok artık bişiler almak istemıyorum daha gıymedıgım etıketı üstünde bi sürü kıyafet biriktirdım:))

bana koyu saç renkli gözü daha çok ortaya çıkarıyor gibi geliyor.
ben 1 kere sarıya bakan açık kumral denemiştim, gözlerim bal rengi yüzüm de soluk göründü. kendi saçımla daha canlı görünüyorum, gözlerim de yeşil gibi görünüyor

bende mavi-yeşil göz beyaz ten ama saçkumral( sarışın çok sevıyorum...

ahaha biraz benim gibi olmuş. ben de düzgün kıyafetlerimi tr.de bıraktım, burda sadece kot tişörtlerim var, şimdi düzgün giyinmem gerektiğinde deli danalar gibi alışveriş peşinde koşturuyorum

çok alışverış yapıyorum ve durmadan para harcıyorum bnm yapacak hiç bişim yok artık bişiler almak istemıyorum daha gıymedıgım etıketı üstünde bi sürü kıyafet biriktirdım:))

bnm göz iyice mavı turkuaz bişi ondan ne renk olsa saçım gözüm aynı.. eşim tamamını sarı istemıyoDsevse belkı denerım..

kızlar nabersinizz

bugün 3.kürümü yapıcam

lavanta içmemiştim 1 hafta dün tekrar içmeye başladım işte böyle

Son düzenleme:
bende ten buğday gözüm açık kahve ama hareli biraz

yine de kahve sonuçta.

kaşlarım seyrek ve de rengi kumral kaşlarımın

ama herkes siyah saçı yakıştırıyo en çok:26:

ben de çok seviyorum.kaşlarım seyrek ve koyu renkli olmamasına rağmen en çok yakışan koyu renkler oluyo bana.

ben de güzel bi mavi göz,hafif yanık bir ten ve koyu saç çok seviyorum.

melez tenleri çok beğeniyorum

melez tenle renkli göz çok seviyorum.

ayrıca simsiyah göz de çok seviyorum

baya bişeyi seviyorumm

bnm göz iyice mavı turkuaz bişi ondan ne renk olsa saçım gözüm aynı.. eşim tamamını sarı istemıyoDsevse belkı denerım..
o da çok zor oluyo tatlım ya bakımı şuyu buyu hem valla yüzünü görmedim ama nedense sana bu yaptırdığın son saçını çok yakıştırıyorum eskiside güzeldi valla hem parlak hemde gene röfleli duruyodurengi ne alemde saçının sinameki değiştiriyo mu bende yaptırıcam ya beklesem mi acaba sinameki tam bitsin diye..
kızlar nabersinizz

bugün 3.kürümü yapıcam

lavanta içmemiştim 1 hafta dün tekrar içmeye başladım işte böyle

benimde ilk turun son kürü kafamda birazdan yıkıycam beni hep bu kelimeyi sölerken görüyosnz demi son 3gündür bende bıktım valla neyse bugünden sonra bi aylık dinlenme başlıyo..canım inanır mısın dün saçımın diplerini gördüm çok mutlu oldum sanırım kesmem de işe yaradı geçen..2parmak çıkmış valla inanamadım hafta içi yoktu hiç piyasada bi parmak bile değildi diplerim..yaptıklarım işe yarıyo sanırım çok mutluyum inşallah hepimize yarıyacak bunlar..acaba dinlenme döneminde sizler gibi lavanta içsem mi bende :26:birazda içten destek vereyim dinlenmedeyken..uyku yapıyo mu canım bende yağı var inanılmaz uyutuyo beni

yok tatlım öyle bişey olmadı bende uyku yapmadı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…