bugun hava kapalı ve ev sıkıcı oğlumla oturuyorum kımse de bi aktıvıtede bulunmamış herkes işte mi ne neden hiç msj yada foto yok............
ben de koyu saç, beyaz ten, mavi göz derim.
benim saç koyu ama o kadar da koyu değil, ten beyaz ama sürekli bronz, göz ela, yeşil görünmesi için sürekli güneş altında gezmem lazım
hiç biri tutmuyor yani
benim foto günüm dündü.
burda hava nefis 24 derece, sabah kedimi veterinere götürdüm, bi kaşarlı sandviç yaptım, uzayan kaşar lepiska saçlarıma yapıştı
birazdan da günümü renklendirmek için alışverişe çıkıcam olleeeyyyy
gerçi haftalardır alışverişteyim, hiç biişi bulamadığım için hep elim boş dönüp tekrar alışverişe çıkıyorum
bende mavi-yeşil göz beyaz ten ama saçkumral( sarışın çok sevıyorum...
çok alışverış yapıyorum ve durmadan para harcıyorum bnm yapacak hiç bişim yok artık bişiler almak istemıyorum daha gıymedıgım etıketı üstünde bi sürü kıyafet biriktirdım:))
bana koyu saç renkli gözü daha çok ortaya çıkarıyor gibi geliyor.
ben 1 kere sarıya bakan açık kumral denemiştim, gözlerim bal rengi yüzüm de soluk göründü. kendi saçımla daha canlı görünüyorum, gözlerim de yeşil gibi görünüyor
kızlar nabersinizz
bugün 3.kürümü yapıcam
lavanta içmemiştim 1 hafta dün tekrar içmeye başladım işte böyle
o da çok zor oluyo tatlım ya bakımı şuyu buyu hem valla yüzünü görmedim ama nedense sana bu yaptırdığın son saçını çok yakıştırıyorum eskiside güzeldi valla hem parlak hemde gene röfleli duruyodubnm göz iyice mavı turkuaz bişi ondan ne renk olsa saçım gözüm aynı.. eşim tamamını sarı istemıyoDsevse belkı denerım..
kızlar nabersinizz
bugün 3.kürümü yapıcam
lavanta içmemiştim 1 hafta dün tekrar içmeye başladım işte böyle
o da çok zor oluyo tatlım ya bakımı şuyu buyu hem valla yüzünü görmedim ama nedense sana bu yaptırdığın son saçını çok yakıştırıyorum eskiside güzeldi valla hem parlak hemde gene röfleli duruyodurengi ne alemde saçının sinameki değiştiriyo mu bende yaptırıcam ya beklesem mi acaba sinameki tam bitsin diye..
canım sen bnm gıbıymişsın anlarsın tenım bembeyaz gözüm mavı yeşil açıkkumralım ama daha açık renkler doğal halımden çok yakışıyo belkide ondan sarışın sevıyorum dıyorum yanı kendıme öyle yakıştıgı için çok olmadı koyulastıralı biliyosunuz ama en basta kendım olmak üzere kımse alışamadı şimdi saçımın rengi 5 6 yıkamadan sonra oturdu ve çok güzel oldu yanı ben seviyorum kabarıyo mesela bnm saçım kımse sevmez ama ben kabarık saçıda çok sevıyorum yalnız elektırıklenmiş değil kastım böle kabarık dolgun resim çekıyorum ama koymuycam uzamadı dıyosunuz 10 gün sonra koycam.....
lavanta nasıl içiliyor o nasıl bir kür
o da çok zor oluyo tatlım ya bakımı şuyu buyu hem valla yüzünü görmedim ama nedense sana bu yaptırdığın son saçını çok yakıştırıyorum eskiside güzeldi valla hem parlak hemde gene röfleli duruyodurengi ne alemde saçının sinameki değiştiriyo mu bende yaptırıcam ya beklesem mi acaba sinameki tam bitsin diye..
canım sen bnm gıbıymişsın anlarsın tenım bembeyaz gözüm mavı yeşil açıkkumralım ama daha açık renkler doğal halımden çok yakışıyo belkide ondan sarışın sevıyorum dıyorum yanı kendıme öyle yakıştıgı için çok olmadı koyulastıralı biliyosunuz ama en basta kendım olmak üzere kımse alışamadı şimdi saçımın rengi 5 6 yıkamadan sonra oturdu ve çok güzel oldu yanı ben seviyorum kabarıyo mesela bnm saçım kımse sevmez ama ben kabarık saçıda çok sevıyorum yalnız elektırıklenmiş değil kastım böle kabarık dolgun resim çekıyorum ama koymuycam uzamadı dıyosunuz 10 gün sonra koycam.....
benim saçım da kabarık.kabarık kabarık durur öyle.ben de seviyorum kabarık saçlarımı
benimde ilk turun son kürü kafamda birazdan yıkıycam beni hep bu kelimeyi sölerken görüyosnz demi son 3gündür bende bıktım vallaneyse bugünden sonra bi aylık dinlenme başlıyo..canım inanır mısın dün saçımın diplerini gördüm çok mutlu oldum sanırım kesmem de işe yaradı geçen..2parmak çıkmış valla inanamadım hafta içi yoktu hiç piyasada bi parmak bile değildi diplerim..yaptıklarım işe yarıyo sanırım çok mutluyum inşallah hepimize yarıyacak bunlar..acaba dinlenme döneminde sizler gibi lavanta içsem mi bende :26:birazda içten destek vereyim dinlenmedeyken..uyku yapıyo mu canım bende yağı var inanılmaz uyutuyo beni
canım yok ya kabarık saç hoş oluyo bende seviyorum..yaa sen beni dinlemiyonki hiç valla ben ööle moral olsun diye demiyorum senin saçın gerçekten gür ve uzamış duruyodu son koyduğun fotoda..hadi az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik şeker biraz daha sabredeko da çok zor oluyo tatlım ya bakımı şuyu buyu hem valla yüzünü görmedim ama nedense sana bu yaptırdığın son saçını çok yakıştırıyorum eskiside güzeldi valla hem parlak hemde gene röfleli duruyodurengi ne alemde saçının sinameki değiştiriyo mu bende yaptırıcam ya beklesem mi acaba sinameki tam bitsin diye..
cnm benim aktardan lavanta tohumu alıyorsun 1-2 lira.
her gün onu demleyip içiyorsun ..çay gibi3-5 dakika demle yeter
yok tatlım öyle bişey olmadı bende uyku yapmadı:26:
evet evet kesinlikle alıp dinlenme döneminde içmeliyim
kımsecıkler yooooookkk muuuuu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?