Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyı sayılır az önce bı baktım saçlarım belıme gelmış savura savura gezdım gezdım sonra oğlum geldı bı yapıştırdı tokadı yüzüme annaeeaaneaaaaahhh dıye uyandım....

ohh xayx im de gelmiş...

kız ben hiç gitmiyom nerdeyse alıştım genelde günümün yarısı burda geçiyor..
bugün ilk turu bitirdim hadi bakalım 1ay dinlenme beni bekler..
senin nasıl durumun şekerim sen ekle foto ekle dinle beni kimmiş uzamamış diyen göz var nizam var

ıyı sayılır az önce bı baktım saçlarım belıme gelmış savura savura gezdım gezdım sonra oğlum geldı bı yapıştırdı tokadı yüzüme annaeeaaneaaaaahhh dıye uyandım....
haylazıma bak bi on dk daha bekleyeymiş ya yaaa nasılda sevindim birden ama :90: neyse ya uzuycak inşallah dadlım az daha dişini sık yaza istediğinden dahada uzun saçlarla girmezsen bende neyim senin saçların sinamekiye çok güzel cvp veriyo valla

yaaa benim bugün moralim bozuldu.
ben saçımı nisan başı mümkün olduğunca uzun istiyordum. 25 günde 2 cm, nisan başına 7cm yapar
7cm dediğin nedir ki

bu büyüme hızıyla istediğim uzunluğa ulaşmama tam 1 sene var

Son düzenleme:
yaaa benim bugün moralim bozuldu.
ben saçımı nisan başı mümkün olduğunca uzun istiyordum. 25 günde 2 cm, nisan başına 7cm yapar
7cm dediğin nedir ki

yaaa olsun lütfen ama moralini bozma bak daha nisana neler var hem belki saçımız nasılki bi dönem dökülebiliyosa yada uzaması yavaşlıyosa havadan sudan şimdide iyi bi döneme denk gelir birden alır başını gider..hem uyguladığımız şeylerde iyi güzel faydasıda var o yüzden moral bozmak yok nisan başında olmaz sonunda olur o biçim bi uzama :) can sıkmak yok yola devam..

Kızlar saçım 3 ay öncesi kuaförüm sağolsun yandılar üstelik yeşil oldu bidaha boyatmak zorunda kaldım :'( 3 ayda 4 kere kestirdim ama banamısın demedi hala kısım kısım yanıklar var boyu desen zaten kısacık kaldı bütün aklım fikrim onlarda bakalım turp suyla olan küre başladım bugün çektim fotomu 1 ay sonra fark ne olucak :/

canım geçmiş olsun öncelikle inş iyi gelir ama sinamekiyide öneririm epey derleyip topluyor saçları kırıkları onardığınıda biliyorum seninkinede iyi gelecektir..kolay gelsin şimdiden inş çabucak düzelir ve güzelce uzarlar..

oh kurtulmuşn:) benm ilk turu bitirmeme çook var daha

Güzel dileklerin için sağol canım çok tüm isteyenlerin inşallah :)) Aslında sinameke uygulanış açısından turpa göre daha zahmetsiz gibi sinameke yoktu baktım turp var :) yarın bi koşu alıyım sinamekemi çok sağol tekrardan :)

hem daha zahmetsiz hemde turp kadar kokmuyo:)seviyorum sinemakiyi inş oda beni sever uzatır saçlarımı mutlu mesut yaşarız

ama burda memnun olan çok arkadaş var.ben uzama konusunda dglde yumuşatma konusunda çok memnunum.bide havuçlu kür var geçen hafta onu yaptım saçlarım süper oldu yumuşacık.

bu tipte saçı da çok modern buluyorum ve de sade nasıl anlatsam fresh bi görünüşü var.

biçoğunuz eminim çok kısa bulacaktır

al canım al sinamekimiz de güzeldir valla işe ilk olarak gürleştirmekten başlıyor ha bide saçı parlatıp yumuşatmakla sonrasında 5.kürden sonrada uzamayı farkedebiliyorsun..umarım işine yarar..

benim ilk hedefim bu kadar olması işte bu kadar felan

şuan bundan da kısa olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…