Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sinameki kürünü açıklayabilirmisiniz. Benim saçlarım oldukça uzun ama çok dökülüyor.Biri gürleştirdiğini yazmıştı sanırım.

Sinameki kürünü açıklayabilirmisiniz. Benim saçlarım oldukça uzun ama çok dökülüyor.Biri gürleştirdiğini yazmıştı sanırım.

canım sinamekı kürü saçı dökebılıyo çünkü sinamekının bole bı özellıgı var bu kür sadece uzatmaya yarıyo çok da güzel uzatıyo ama gürleştirmek için çınko ve b vıtamını kullanman lazım mayalı süt iç mesela içebiliyoan çok işe yaradıgını söyluyo herkes..... yada saçına maya maskesı yap tek seferde dökülmeyı durduruyomuş yada 2 seferde kuru yada yaş mayayı suyla ezıp sacın diplerıne sürüyosun 1 saat bekleyıp yıkıyosun haftada bır yapıyosun çok iyi gelıyomuş..

bunu ben yapıyorum. mayalı süt içiyorum 3 haftadır saçıma ve yüzümede sürüyorum cildimdeki değişimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…