amiinn cnm inşallah.burda yazarım saçlarım uzadı nihayet die:) buarada xayx de geldi:)anladım canm umarım hızlı bi uzama miis gibi uzamış fotoların olur :) kolay gelsin hepimize sabırlı olup bırakmamak lazım.
al canım al sinamekimiz de güzeldir vallaişe ilk olarak gürleştirmekten başlıyor ha bide saçı parlatıp yumuşatmakla sonrasında 5.kürden sonrada uzamayı farkedebiliyorsun..umarım işine yarar..
oh valla keyfine dicek yok:) hoşbulduk cnm valla foto koyucaktım pek fark göremedim koymadım:) söz ama bu tur bitsin koyucam:) fark olsada olmasadaooo melekim hoşgeldin kız nirelerdesinfotonu bekliyoz bak ona göre devam et az kaldı inş seninde canım zaten yapdıkça azalıyor yolun..inş güzel sonuçlar alıcaz hep beraber..ben 1ay yatıştayım :90: gel keyfim gelll..
al canım al sinamekimiz de güzeldir vallaişe ilk olarak gürleştirmekten başlıyor ha bide saçı parlatıp yumuşatmakla sonrasında 5.kürden sonrada uzamayı farkedebiliyorsun..umarım işine yarar..
oh valla keyfine dicek yok:) hoşbulduk cnm valla foto koyucaktım pek fark göremedim koymadım:) söz ama bu tur bitsin koyucam:) fark olsada olmasada
eveeett bende burdayımm :) sen ekle foto şekercim emin ol vardır gelişme kendimiz bakınca anlamıyoz ben uçlardan yanlışlıkla kesmeme rağmen kim görse aaa nası uzamış ööle diyo nazar etmeseler iyi :90: bana biri maşallah diyince 3gün yaşamıyorum da
nazar degmesineveeett bende burdayımm :) sen ekle foto şekercim emin ol vardır gelişme kendimiz bakınca anlamıyoz ben uçlardan yanlışlıkla kesmeme rağmen kim görse aaa nası uzamış ööle diyo nazar etmeseler iyi :90: bana biri maşallah diyince 3gün yaşamıyorum da
negüzel uzuyo valla saçların:) bende fark olmayınca sildim ya fotoyu dedigim gibi ilk tur bitsin eklicem.
nazar degmesin
negüzel uzuyo valla saçların:) bende fark olmayınca sildim ya fotoyu dedigim gibi ilk tur bitsin eklicem.
bilmiyorum abartı mı olacak ama gözümdende kaçmadı..geçen hafta içinde diplerim bi parmak yoktu dün ve bugün dönüp dönüp baktım nerdeyse 2parmak duruyo çok şaşırdım :26: geçende kırıklarımı alayım derken ucundan kestim diyorum ya bide kürden bu yana uzama olayı yeni başlıyo sanırım..ikisinin birlikte etki ettiğini düşünmeden edemiyorum :44: bu arada fark olacak canım yeterki sabır ve her zaman kocaman bi umut bunları bırakmadığımız sürece çok güzel şeyler olacak ben eski fotolarıma bakıyorum da şimdi nasıl böle uzamış hayrete düşüyorum demek sımsıkıya tutununca oluyo..
aman cnm maşhallah.belki durma dönemi bitmiştir bundan sonra daha da uzar inşallah.kürüde yaptın dinlenmede daha da toplucak bence bende eski fotolara bakıyorum bukadar uzatmışım saç aynı saç yine uzatıcam diyorumbilmiyorum abartı mı olacak ama gözümdende kaçmadı..geçen hafta içinde diplerim bi parmak yoktu dün ve bugün dönüp dönüp baktım nerdeyse 2parmak duruyo çok şaşırdım :26: geçende kırıklarımı alayım derken ucundan kestim diyorum ya bide kürden bu yana uzama olayı yeni başlıyo sanırım..ikisinin birlikte etki ettiğini düşünmeden edemiyorum :44: bu arada fark olacak canım yeterki sabır ve her zaman kocaman bi umut bunları bırakmadığımız sürece çok güzel şeyler olacak ben eski fotolarıma bakıyorum da şimdi nasıl böle uzamış hayrete düşüyorum demek sımsıkıya tutununca oluyo..
Sinameki kürünü açıklayabilirmisiniz. Benim saçlarım oldukça uzun ama çok dökülüyor.Biri gürleştirdiğini yazmıştı sanırım.
canım sinamekı kürü saçı dökebılıyo çünkü sinamekının bole bı özellıgı var bu kür sadece uzatmaya yarıyo çok da güzel uzatıyo ama gürleştirmek için çınko ve b vıtamını kullanman lazım mayalı süt iç mesela içebiliyoan çok işe yaradıgını söyluyo herkes..... yada saçına maya maskesı yap tek seferde dökülmeyı durduruyomuş yada 2 seferde kuru yada yaş mayayı suyla ezıp sacın diplerıne sürüyosun 1 saat bekleyıp yıkıyosun haftada bır yapıyosun çok iyi gelıyomuş..
kızlae ben bu mayalı kürü içsem mide kanamasından giderim walla
allah korusun canım neden ölesın.....
mayalı seyler benım mıdeme asırı ağrıtıyoo canım nasıl ıcıosunuz siz
ben bi kez içebıldım şişkınlık ve bulantı yaptı rahatsızlık verdı içemedım keske içebılsem...
inş canım Allah ağzından duysun inşallah..stresten uzamayı durdurmazsam iyi bu aralar çok yoğunum sınavlarımda başlıcak koşturmaktan öldüm artık stresten uyuyamıyorum bile..hayırlısıaman cnm maşhallah.belki durma dönemi bitmiştir bundan sonra daha da uzar inşallah.kürüde yaptın dinlenmede daha da toplucak bence bende eski fotolara bakıyorum bukadar uzatmışım saç aynı saç yine uzatıcam diyorum
yaa benim net gitti gelmez oldu tamda ne güzel muhabbete başlıyodkay yine tek kaldım:) sitede biben varmışım gibi hissediyorum şuanda:):)
canım sinameki ilk kullananlarda genelde döküyor hepimiz yaşadık bunu ama daha sonra saç alışıyor bende bu dökülmenin kötü saçlarda olduğunu düşünüyorum kötü saçları atıyor sanırım..zamanla gürleştiriyor ve uzatması için kullanıyoruz..evet senin dökülme durumunu bioblasla yada lavantalı bi kür duymuştum onunla belki halledebilirsin ama bişiler denedin mi hiç canım ona göre yönlendirelim bari seniSinameki kürünü açıklayabilirmisiniz. Benim saçlarım oldukça uzun ama çok dökülüyor.Biri gürleştirdiğini yazmıştı sanırım.
içileni mi soruyosn saça sürüleni mi :90: bizim yapmadığımız şey yokda onun için sordum canım :) neyse içileni hiç denemedim ama her ikisi de saçı uzatmak için kullanılıyor biri içerden diğeri dışardan destek işte..canim maya tam olarak ne ise yariyo
himm sinameki mi daha etkili maya mi sence caniminş canım Allah ağzından duysun inşallah..stresten uzamayı durdurmazsam iyi bu aralar çok yoğunum sınavlarımda başlıcak koşturmaktan öldüm artık stresten uyuyamıyorum bile..hayırlısı
yaa benim net gitti gelmez oldu tamda ne güzel muhabbete başlıyodk
canım sinameki ilk kullananlarda genelde döküyor hepimiz yaşadık bunu ama daha sonra saç alışıyor bende bu dökülmenin kötü saçlarda olduğunu düşünüyorum kötü saçları atıyor sanırım..zamanla gürleştiriyor ve uzatması için kullanıyoruz..evet senin dökülme durumunu bioblasla yada lavantalı bi kür duymuştum onunla belki halledebilirsin ama bişiler denedin mi hiç canım ona göre yönlendirelim bari seni
içileni mi soruyosn saça sürüleni mi :90: bizim yapmadığımız şey yokda onun için sordum canım :) neyse içileni hiç denemedim ama her ikisi de saçı uzatmak için kullanılıyor biri içerden diğeri dışardan destek işte..
himm sinameki mi daha etkili maya mi sence canim
canım valla saçıma mayayı bi kere uyguladım ondanda ööle bi sonuç almam imkansız bi kereden ama sinamekini daha çok seviyorum açıkçası canım ööle veya böle herkese iyi geldiğini söleyebilirim..öle çokda bi zahmeti yok ayrıca..dene istersen inşallah yarar işine canım..
hele bende xayx nie erken gtti dedim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?