saçlar nealemde?
nekadar süre önce kaç santimdi?bnm saçımda tam 30 cm olmuş arkiler....
perşembeye 5.kürü yapıcam dipten kendi saçımı görebiliyorum artık:)
bnm saçımda tam 30 cm olmuş arkiler....
varsın korkutsunlar cnm ben hazırım herşeye:)ooohhh yarasın kızlar bugün havadisler güzel valla devam devam durmak yok..
uğurböcüüm gördünmü dahada çok uzuycak eminim ne kadar sürede elde ettin sen bi anda açıldı valla saçların..
melekim sende asıl dönüm noktasındasın bundan sonra kork o saçlardan şekerim
ay saol cnm yaa bende yarın yag bakımı perşembede sinemakiyi yapim ozamankızlaaarrr ! kozmikbakımda yağ günleri başladııı perşembe gece 10a kadar yapabilirsiniz..
en iyi gelen yağ yada yağ karışımı öneriliyor iki kat daha fazla verim alabilicez bugünlerde bilginize....
ay saol cnm yaa bende yarın yag bakımı perşembede sinemakiyi yapim ozaman
ööle mi diyosn neyse o zaman birazdan sürüp yatayım bari..sen napıcan tatlım var mı aklında bişilerdinlenicek çok zamanı var saçlarının yap bence cnm
bende istiyorum ama uzamıyooooooooooooooorr
yarın yag bakımı yapıcam inşallah cnmööle mi diyosn neyse o zaman birazdan sürüp yatayım bari..sen napıcan tatlım var mı aklında bişiler
uzar canım uzar inşallah sen yapıyo musun sinameki filan yada başka bişi
hadi bakalımm:) foto bekliyoruzz inşHanımlar, 3.kür sığır iliği yaptım. 1 kür sinameki. Saçlarım röfle. Kaynak vardı. Hep koptuÇıkarttım ve kürlerle başladım saçımı şımartmaya. Ancak küt filan kestirmem lazım. Çünkü akıl hastası diycekler bana açık bırakırsam.
Bakalım sadık kürcüyüm anlıycağınız.
Gerçekten işe yararsa foto sizin kulunuz olsun ayol:)
Saçı var zanneden kürcü)
Sevgiler...
Hanımlar, 3.kür sığır iliği yaptım. 1 kür sinameki. Saçlarım röfle. Kaynak vardı. Hep koptuÇıkarttım ve kürlerle başladım saçımı şımartmaya. Ancak küt filan kestirmem lazım. Çünkü akıl hastası diycekler bana açık bırakırsam.
Bakalım sadık kürcüyüm anlıycağınız.
Gerçekten işe yararsa foto sizin kulunuz olsun ayol:)
Saçı var zanneden kürcü)
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?