Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
perşembeye 5.kürü yapıcam dipten kendi saçımı görebiliyorum artık:)

bnm saçımda tam 30 cm olmuş arkiler....

ooohhh yarasın kızlar bugün havadisler güzel valla devam devam durmak yok..
uğurböcüüm gördünmü dahada çok uzuycak eminim ne kadar sürede elde ettin sen bi anda açıldı valla saçların..
melekim sende asıl dönüm noktasındasın bundan sonra kork o saçlardan şekerim

varsın korkutsunlar cnm ben hazırım herşeye:)

kızlaaarrr ! kozmikbakımda yağ günleri başladııı perşembe gece 10a kadar yapabilirsiniz..
en iyi gelen yağ yada yağ karışımı öneriliyor iki kat daha fazla verim alabilicez bugünlerde bilginize....

Son düzenleme:
kızlaaarrr ! kozmikbakımda yağ günleri başladııı perşembe gece 10a kadar yapabilirsiniz..
en iyi gelen yağ yada yağ karışımı öneriliyor iki kat daha fazla verim alabilicez bugünlerde bilginize....
ay saol cnm yaa bende yarın yag bakımı perşembede sinemakiyi yapim ozaman

Son düzenleme:
Hanımlar, 3.kür sığır iliği yaptım. 1 kür sinameki. Saçlarım röfle. Kaynak vardı. Hep koptu Çıkarttım ve kürlerle başladım saçımı şımartmaya. Ancak küt filan kestirmem lazım. Çünkü akıl hastası diycekler bana açık bırakırsam.
Bakalım sadık kürcüyüm anlıycağınız.
Gerçekten işe yararsa foto sizin kulunuz olsun ayol:)

Saçı var zanneden kürcü)
Sevgiler...

hadi bakalımm:) foto bekliyoruzz inş

hımm sığır iliğini duymuştum yine bu topikte tatoş dediydi saç çıkarıyo sanırım..hadi inşallah herşey yarasın işe ama biraz uzama sağladıktan sonra şekil düzeltmek için kestirirsen dahada iyi sonuç elde edersin canım bazı özel günler oluyo saç kestirmeye elverişli olan ve sonrasında daha sağlıklı uzamasını sağlayan..sinamekide iyi gelicek zaten hadi kolay gelsin foto bekliyoruz bikaç kür sonra canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…