sıgır iligi daha çok saç çıkarıyor die okumuştum ama saçtan çıkaramam die yapmadım hiç
sarımsagı şampuana kattıgımdan beri benm minik saçlar ataga geçti xayx:)sarımsakta aynı işi görür heralde ya bende arada yapıyom sarımsak neyse şimdilik bana sinameki sadece..ne görsem savruluyom o tarafa
sarımsagı şampuana kattıgımdan beri benm minik saçlar ataga geçti xayx:)
evet bende farkediyorum dik dik duruyolar tepemde yaaneyse çıksında saçlarımız ne güzel valla uzatırız biz o minnakları da :90:
kuuuuzuuumm uyku tutmadımı :)))
öldüm valla küboşum diğer topikten anlamışındır bi dert sardı başımı onunla uraşıyodum yazdım bitirdim allahtan..gözümden uyku akıyodu ama o da gitti valla sen neydiyon kız ne işin var gece gece/sbah sabah buralardasenidemi uyku tutmadı bebiişim
AHHH benim uyku düzeni nanay olmuş durumda
okudum kuzum ya çok üzüldüm ve sinirlendim senin gibi pozitif bi kızı bu konuma getirdikleri için
insanlar çok tuhaf zaten artık anlamak için çaba sarfetmiyorum
ve o anlatığın tiplerle dolu heryer...
ah ah bilmem mi berbat olan uyku düzenini tamda yeni düzeltmiştim kendimi gene batırdım neyse finallerden sonra gene bi çeki düzen vericem kendime artıkevet canım yaa ama ne bilim ben eskiden daha dirayteliydim sanki ama şimdi üzülüyorum ben kimseye kötülük etmemeye çaışırken 2kez yolda görüp muhabbet ettiğimin bile yardımına koşmaya çalışıyorum o bile dönüp artistlik yapabiliyo yani bezdirdiler beni amaaan lazım değil onlar gibiler onlar iylikten anlamıyosa ben napim boşver valla seni burdaki diğer kızları ben daha çok seviyorum burda polimlere giren yok hiç değilse:90:herkeste ılımlı cana yakın ne güzel herşeyimizide paylaşıyoruz valla yeri geldikçe...
gece gece bura bize kaldı ya dönen muhabbete bak saç topiğinde :90::90::90:
ama seninle karşılaştığıma sevindim yaa kimseler yoktur bi bakar kapatırım diye açtım ööle ama iyi oldu seni gördüm..ee saçların ne alemde canımcım kürler filan nasıl gidiyo bak perşembe gece 10a kadar yağ bakım günü ona göre yap tamam mı bişiler sana iyi gelen yağ hangisiyse onu yap..2kat etki edicekmiş..:)hahahaha dimi
ama seninle karşılaştığıma sevindim yaa kimseler yoktur bi bakar kapatırım diye açtım ööle ama iyi oldu seni gördüm..ee saçların ne alemde canımcım kürler filan nasıl gidiyo bak perşembe gece 10a kadar yağ bakım günü ona göre yap tamam mı bişiler sana iyi gelen yağ hangisiyse onu yap..2kat etki edicekmiş..:)
ohooo bunu yazdığını yeni görüyorum dahaaynen öyle burdaki sıcaklığı normal hayatta bulamıyorsun bazen :)
çok kafaya takma canım senin hayatından ne bişey eksiltirler ne bişey katarlar , ama sen böyle yardımsever olmay devam et bende senin gibiyim :)
valla ben artık insanların yaptıklarına şaşırmıyorum ...
aaaa söyledğin çok iyi oldu ben birazda yağlarım bu kafayıııı :))))
canım valla uzuyor mu napıyor hiç haberdar değilim, topluyorum falan hiç bakmıyorum uzuyormu diye fönlemeden anlamıyorum çünküüü :)))
ohooo bunu yazdığını yeni görüyorum dahahaklısın valla canım ben sanallaştık diye üzülürken meğer reel hayat sanal sanal hayat reel olmuş:90:aynen dadlım iyilik doğruluk her zaman yolunu bulur çıkar zaten..biz bize yeterizz :)
aa en iysini yapıyosun bende şu sıralar ööle topluyorum genelde uraşmayım diye..hem ööle topluya alışınca gözün iyi oluyo açınca bööle bi epey uzamış görünüyo gözüne ki uzuyodr da yani bi rahat bıraksak saçısür gülüm sür ne kadar yağ buluyosan sür valla bnmde bugün gün içine kaldı güya sürüp ööle yatıcaktım
alemsin küboşumvalla bene seni görünce gözlerimin parıldadığını hissettim :)
bende sürüp yatmayı planlıyordum ama yatamadım
artık uyumasam yeri ya bu uyku düzene girmeli
valla inşallah uzuyodur yoksa üzerler beni ben üzülürsem onları üzerim
alemsin küboşumaynen valla kalp kalbe karşıymış mutlu oldum birden..ya ama site beni sinir etti ya burda bişi var çok yavaş donup duruyo yada benim pc bişiler demeye çalışıyo ama dili yok
aynen yatsam mı yatmasam mı yatsamda 3 5saat yatarım anca gene düzene girer bu şekildeuzuyolaaarr uzamışlar işte gün gibi ortada şekerim sen inan bana küstürme durduk yerde saçını şimdi bidaha ne zaman eklicen foto kız :90:
aynen ya bende benim nettemi bir şey var diyordum
kuzum yok küstürürmüyüm :) valla artık 2nci tura başlayıp ortasına geldğim zaman eklemeyi düşünüyorum
2nci tura ocağın 2nci haftası başalıyım diyorum arayı bi hafta uzatıcam yani, zaten final haftası uğraşamam ya finallerden sonra başlarım saçları yıkayıp okula git geeell ayy eziyettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?