aynen bende o yüzden kendime biirr ay dinlenme verdimhem rahat rahat yapayım stresten ne yaptığımıda anlamıcam yoksa..ocağın sonlarına doğru başlıcam 24 25i gibi ya zaten biraz dinlenmeyi uzun tutmak lazım saç nefes alsınki bidahaki turada cvp versin..aslında 8.yi yapıp 2hafta ara verip sonra 9.yu ve 10.cuyu yapıp bırakanlarda varmış yeni öğrendim ama o daha çetrefilli ya evet evet bende ikinci turumun ortasında eklicem foto daha iyi anlaşılır..küboş var mısın sinamekiden sonra bide turpa girişelim
şaka maka benimde halim kalmadı ilk defa oturdum bu kadar uzun zamandır unutmuştum bu saatlerde ayakta olmayı
vaayy sen arayı iyice uzattmışsın ama çok mantıklı ya dedğin, belki bende sana uyarım bir aya tamamlarım arayı
ay turp nasıl zahmetli bi bilsenve öyle bir kokuyorkiiii ev halki isyana geçiyor , camları açmadan o turp mutfakta kaynayamaz o derece :)))
o yüzden havalar güzelleştimi senle seve seve turba baş koyarım
ya turpta saçımda kokuyordu ya benim ne kadar yıkasamda ama olsun ssonuç veren herşeye varım çünkü turp saçı sinemakiden daha güzelleştriyor orası kesin.
ama sinemaki gibi uzatmıyor sanıyorum
yap yap yağını ihmal etme canım bende yapıcam gün içinde inş..küboş hadi doğru yatağa nöbeti sabahçılara devrediyoz
seninde canımm hadi tatlı rüyalartamam şeker en güzel uykular senin olsun
hadi bakalımm:) foto bekliyoruzz inş
malesef uğurböcüüm bnm yetiştirmem gereken ve artık canımı çok sıkan bi tezim vardı onu yazıyodm öölesine bi girim dedim kimse yoktur bakar çıkarım bi açtım anaa kübra91:90: sonra muhabbetin demine vurduk valla saat 7ye kadarnaptınız sız yaaa yoksa bu saatlere kadar oturdunuz uyumadınız mı(( kızlar unutmayın saclarınızın ve cildinizin saglıklı olmasını ıstıyosanız 12 ile 3 arası uykuda olmalısınız gece uykusu çoooook önemli...
8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..İnşallahhhh.....
Ay inanır mısınız, kestirmem lazım ki hep si düzende olsun ve sağlıklı uzasın.
Ama ben sağda bir tutam, solda 3 tel dolaşıyorum.
ne sarıdan vazgeçebiliyorum ne saçımdan...
8 kür yapıp 1 ay mı dinleniyorum ? Hı?
Sevgilerimle
kızlarrrrr((((((((((
sinüzütüm azdı sanırım saçıma kürü sürüp 2-3 saat öyle bekleyişimden dolayı başım çatladı resmen
..
burnum da tıkandı biraz
ama dewam edeceğim çünkü bu saçlar uzayacak kısa olması daha da sinir bozucu sinüzitten
çok tatlısın kuzum
uyandın mı küboooşşşş
eveeettt beybiiiiiiii
ama bi zor uyandım ki sorma
offf aynen ya 4 5saat filan uyuyabildim neyseki o kadar da uyudum yanineyse bugece deliksiz bi uyku çekeriz artıkın :90:
ay cnm hepimiz rapunzel olmak istiyoruz :26: ahh inşallahhh8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sevgili xAyx Saol canımmmm
1 kür yaptım. bu akşam yine gidip fokurdatayım sinamekiyi:)
8 kürden sonra bakalım neler olacak. Rapunzel gibi dolaşmak istiyorum, en azından şu anki gibi yoluk dolaşmaktan iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?