Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vaayy sen arayı iyice uzattmışsın ama çok mantıklı ya dedğin, belki bende sana uyarım bir aya tamamlarım arayı
ay turp nasıl zahmetli bi bilsen ve öyle bir kokuyorkiiii ev halki isyana geçiyor , camları açmadan o turp mutfakta kaynayamaz o derece :)))
o yüzden havalar güzelleştimi senle seve seve turba baş koyarım
ya turpta saçımda kokuyordu ya benim ne kadar yıkasamda ama olsun ssonuç veren herşeye varım çünkü turp saçı sinemakiden daha güzelleştriyor orası kesin.
ama sinemaki gibi uzatmıyor sanıyorum

şaka maka benimde halim kalmadı ilk defa oturdum bu kadar uzun zamandır unutmuştum bu saatlerde ayakta olmayı

valla bana kalsa arada vermicem ama şuanda bana uyan tek şey bu oldu canımcım 1ay ara vermek zorundayım resmen..evet evet başlayalım turpa ben hiç düzgün yapmadım o yüzdende faydasını görememiştim ama işe yaradığına eminim bi topik açıp toplaşırız yine ilerki zamanlarda marttan itibaren turplu suya baş koydum diyenler diye :90:

yap yap yağını ihmal etme canım bende yapıcam gün içinde inş..küboş hadi doğru yatağa nöbeti sabahçılara devrediyoz

naptınız sız yaaa yoksa bu saatlere kadar oturdunuz uyumadınız mı(( kızlar unutmayın saclarınızın ve cildinizin saglıklı olmasını ıstıyosanız 12 ile 3 arası uykuda olmalısınız gece uykusu çoooook önemli...

hadi bakalımm:) foto bekliyoruzz inş

İnşallahhhh.....

Ay inanır mısınız, kestirmem lazım ki hep si düzende olsun ve sağlıklı uzasın.
Ama ben sağda bir tutam, solda 3 tel dolaşıyorum.
ne sarıdan vazgeçebiliyorum ne saçımdan...

8 kür yapıp 1 ay mı dinleniyorum ? Hı?

Sevgilerimle

kızlarrrrr ((((((((((

sinüzütüm azdı sanırım saçıma kürü sürüp 2-3 saat öyle bekleyişimden dolayı başım çatladı resmen

..

burnum da tıkandı biraz

ama dewam edeceğim çünkü bu saçlar uzayacak kısa olması daha da sinir bozucu sinüzitten

malesef uğurböcüüm bnm yetiştirmem gereken ve artık canımı çok sıkan bi tezim vardı onu yazıyodm öölesine bi girim dedim kimse yoktur bakar çıkarım bi açtım anaa kübra91:90: sonra muhabbetin demine vurduk valla saat 7ye kadar evet biliyorum canım yaa neyse inş sınavlarımı da atlatıymda uykumu düzenlicem tekrar..
8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..

çok tatlısın kuzum

yaaa dadlım kıyamam dikkat edeydin ya birazcık gerçi o da dikkatle olcak iş değil biliyorum..saçını neyle sarıyosun 1 2kat bişi kullan canım hem daha iyi olur kafan terlesin o derece sar yani tamam mı geçmiş olsun inşallah düzelir hemencecik yaa üzüldüm valla...bu arada sende çok şekersin haa diğer topiğe yazdığını okudum da bayıldım gülmekten napim küboşla tam muhabbet koyulaştı uykum geldi diyince şoklara uğradım

8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Sevgili xAyx Saol canımmmm
1 kür yaptım. bu akşam yine gidip fokurdatayım sinamekiyi:)
8 kürden sonra bakalım neler olacak. Rapunzel gibi dolaşmak istiyorum, en azından şu anki gibi yoluk dolaşmaktan iyidir..

yyaaa ben daha yeni kalktım kendimde bile degilim biton msj okudum:) kübra xayx napmışınız yav bilsem bende gelirdim aranıza saat 6 gibi yattım valla sabah :) xayx de gece itede aktif görünmüyo die çıktım siteden daha kimse girmez die sonra dayanamadım susam yagıyla badem yagını karıştırıp sürdüm saçlarıma.daha yıkamadım bile kafamda napıolar kimbilir:)

ay cnm hepimiz rapunzel olmak istiyoruz :26: ahh inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…