aaaa hadi ekle cnm ya bakalım:)selam kızlar nasılsınız?
bi resim çekip ekleyeyim diyorum baya oldu sanırım eklemeyeli bu aralar uzadığını hissediyorum
gaza geldim bende yüklüyorum:)
gaza geldim bende yüklüyorum:)
uzamış cnm maşhallah:)
rica ederim canım..yapmaya devam et zamanla göreceksin gelişmeleri emin ol bikaç kür sonra toparlanmayı farkedersin diye ümit ediyorum kolay gelsin canım..8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sevgili xAyx Saol canımmmm
1 kür yaptım. bu akşam yine gidip fokurdatayım sinamekiyi:)
8 kürden sonra bakalım neler olacak. Rapunzel gibi dolaşmak istiyorum, en azından şu anki gibi yoluk dolaşmaktan iyidir..
canımm gelseydin keşke yaa ben şu lanet ödevi yazdım bi bakıp çıkym dedim kübrayı gördüm kaldım ööleyyaaa ben daha yeni kalktım kendimde bile degilim biton msj okudum:) kübra xayx napmışınız yav bilsem bende gelirdim aranıza saat 6 gibi yattım valla sabah:) xayx de gece itede aktif görünmüyo die çıktım siteden daha kimse girmez die sonra dayanamadım susam yagıyla badem yagını karıştırıp sürdüm saçlarıma.daha yıkamadım bile kafamda napıolar kimbilir:)
zorlada olsa uzatıyoruz işte cnm hadi yükle bekliyorum merak ettim :)
valla uzamamış diyenin alnını karışlıycam bak bu seferuzamış canım uzamış bide nedense katları uzatıyo bilmem fatkettinmi yani daha doğrusu biraz daha diğerlerinden kısa kalan kısmı uzatıyo saçının kendiside uzamış..saçların dolu dolu duruyo valla devam et şekerim..
yeni fotoğraf ekledim cnm onda açılar aynı o yüzden daha çok belli oluyor:)
melekim fotoyu bekliyoruzzzzzzz
Eki Görüntüle 588628 aman allahım aglıcam galiba:) resmi birleştirmeden çok belli belirsiz uzamıştır diodummüstüne tıklayın
ay inşallah cnm ya valla gürleştiginide hissediyorum fotolarda belli olmasada.ve farkettimki benm saçımın arka kısmı önden daha hızzlı uzuyo kestirmeden öncede öle uzuyodu.arkadan çekemiyorum malesef ama uzuyor farkediyorumuzamış cnm maşallah
özellikle küt tarzı saçlarda daha da belli oluyor uzayıp uzamadığı yakında omuzlarına dökülür iyice
ay inşallah cnm ya valla gürleştiginide hissediyorum fotolarda belli olmasada.ve farkettimki benm saçımın arka kısmı önden daha hızzlı uzuyo kestirmeden öncede öle uzuyodu.arkadan çekemiyorum malesef ama uzuyor farkediyorum
saglıklı uzasınlarda bekliyorum sabredip sonra tadını çıkarıcam:)yakında saçlarımızı savurup gezeceğiz
saglıklı uzasınlarda bekliyorum sabredip sonra tadını çıkarıcam:)
evet cnm sinemaki yapıyorum.5 kürü mü yapıcam ben yarıncnm sen sinameki yapıyor muydun?
evet cnm sinemaki yapıyorum.5 kürü mü yapıcam ben yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?