Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız?
bi resim çekip ekleyeyim diyorum baya oldu sanırım eklemeyeli bu aralar uzadığını hissediyorum

rica ederim canım..yapmaya devam et zamanla göreceksin gelişmeleri emin ol bikaç kür sonra toparlanmayı farkedersin diye ümit ediyorum kolay gelsin canım..
canımm gelseydin keşke yaa ben şu lanet ödevi yazdım bi bakıp çıkym dedim kübrayı gördüm kaldım ööle bi ara net gitti benim bikaç kezde peşpeşe elektrik gidince açmayı unuttum ödeve sardım açar açmazda..iyi yapmışsın canım yıka ama birazdan bitli kız :90:

valla uzamamış diyenin alnını karışlıycam bak bu sefer uzamış canım uzamış bide nedense katları uzatıyo bilmem fatkettinmi yani daha doğrusu biraz daha diğerlerinden kısa kalan kısmı uzatıyo saçının kendiside uzamış..saçların dolu dolu duruyo valla devam et şekerim..

valla uzamamış diyenin alnını karışlıycam bak bu sefer uzamış canım uzamış bide nedense katları uzatıyo bilmem fatkettinmi yani daha doğrusu biraz daha diğerlerinden kısa kalan kısmı uzatıyo saçının kendiside uzamış..saçların dolu dolu duruyo valla devam et şekerim..[/QUOTE]

yeni fotoğraf ekledim cnm onda açılar aynı o yüzden daha çok belli oluyor:)
melekim fotoyu bekliyoruzzzzzzz

melekim fotoyu bekliyoruzzzzzzz[/QUOTE]

yok yok belli zaten uzadığı canım devam et bırakmak yok dahada güzel olacak inşallah..

melekim fotoyu bekliyoruzzzzzzz

yok yok belli zaten uzadığı canım devam et bırakmak yok dahada güzel olacak inşallah..[/QUOTE]

inşallah cnm teşekkür ederim saç uzatmak eğlenceli olmaya başladı özellikle ilk resimle son resmi karşılaştırınca iyi oluyor
saçlar uzayınca boşluğa düşeceğim

aman allahım aglıcam galiba:) resmi birleştirmeden çok belli belirsiz uzamıştır diodummüstüne tıklayın

Son düzenleme:
uzamış cnm maşallah
özellikle küt tarzı saçlarda daha da belli oluyor uzayıp uzamadığı yakında omuzlarına dökülür iyice
ay inşallah cnm ya valla gürleştiginide hissediyorum fotolarda belli olmasada.ve farkettimki benm saçımın arka kısmı önden daha hızzlı uzuyo kestirmeden öncede öle uzuyodu.arkadan çekemiyorum malesef ama uzuyor farkediyorum

yakında saçlarımızı savurup gezeceğiz

evet cnm sinemaki yapıyorum.5 kürü mü yapıcam ben yarın

ben bugün aldım malzemeleri burda yazılanlardan etkilendim yapmaya başlayacağım bakalım
ne kadar bekletiyorsun birde tarif nasıl anlatabilir misin cnm

anlatim cnm.bir avuç sinemakiyi kaynamış 1 bardak suda 10 dk demliyorsun sonra süzüp ılıyıncada içine bir kapak badem yagı ve bir bemix ampul kırıyorsun.ben yapıp en az 2 saat bekletip sonrada sarımsaklı şampuanla yıkıyorum.bu sarımsaaklı şampuanıda 2 kürden sonra başladım sanırım tam hatırlamıyorum ama onunda etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…