iki halide muhteşem
bence çok iyi cnm maşhallah
anlatim cnm.bir avuç sinemakiyi kaynamış 1 bardak suda 10 dk demliyorsun sonra süzüp ılıyıncada içine bir kapak badem yagı ve bir bemix ampul kırıyorsun.ben yapıp en az 2 saat bekletip sonrada sarımsaklı şampuanla yıkıyorum.bu sarımsaaklı şampuanıda 2 kürden sonra başladım sanırım tam hatırlamıyorum ama onunda etkisi var
yok yok belli zaten uzadığı canım devam et bırakmak yok dahada güzel olacak inşallah..
Eki Görüntüle 588628 aman allahım aglıcam galiba:) resmi birleştirmeden çok belli belirsiz uzamıştır diodummüstüne tıklayın
entelemi o bitkiteşekkür ederimmmmmm
gittim aktara sinameki istedim o zararlı içme dedi bana bende içmiycem saçıma sürücem dedim işe yaramaz ki dedi sonra bana bi bitki yağı verdi 1 ayda 7 cm uzatır dedi bende o gazla onu aldım geldim internette araştırdım zararlı bi bitkiymiş gidip değiştirip hemen sinameki ve yağı aldım akşama da yaparım dediğin gibi
ben dinlenme dönemindeyim genede burdan kopamıyorum valla alıştık bi kere gene gelirsin yaa başka tarifler paylaşırızinşallah cnm teşekkür ederim saç uzatmak eğlenceli olmaya başladı özellikle ilk resimle son resmi karşılaştırınca iyi oluyor
saçlar uzayınca boşluğa düşeceğim
malesef uğurböcüüm bnm yetiştirmem gereken ve artık canımı çok sıkan bi tezim vardı onu yazıyodm öölesine bi girim dedim kimse yoktur bakar çıkarım bi açtım anaa kübra91:90: sonra muhabbetin demine vurduk valla saat 7ye kadarevet biliyorum canım yaa neyse inş sınavlarımı da atlatıymda uykumu düzenlicem tekrar..
8kür yapıp 2hafta ara vericen şekerim..saçların kısaysa da daha iyi cevap verir hemencecik başla bence inşallah çok güzel olur saçların..
yaaa dadlım kıyamam dikkat edeydin ya birazcık gerçi o da dikkatle olcak iş değil biliyorum..saçını neyle sarıyosun 1 2kat bişi kullan canım hem daha iyi olur kafan terlesin o derece sar yani tamam mı geçmiş olsun inşallah düzelir hemencecik yaa üzüldüm valla...bu arada sende çok şekersin haa diğer topiğe yazdığını okudum da bayıldım gülmektennapim küboşla tam muhabbet koyulaştı uykum geldi diyince şoklara uğradım
teşekkür ederimmmmmm
gittim aktara sinameki istedim o zararlı içme dedi bana bende içmiycem saçıma sürücem dedim işe yaramaz ki dedi sonra bana bi bitki yağı verdi 1 ayda 7 cm uzatır dedi bende o gazla onu aldım geldim internette araştırdım zararlı bi bitkiymiş gidip değiştirip hemen sinameki ve yağı aldım akşama da yaparım dediğin gibi
entelemi o bitkiay sende başlada destek olalım:):)
evet bugünde yetişemedimneyse nerelerdesin gı inşallah girersin gene foruma.. :)bu arada yarına bekliyorm fotonu unutma tamam mı şeker..
valla her ikiside çok hoş canım..seni anlıyorum hep o uzun haline alıştığın için şimdi boşlukta hissediyorsun ama emin ol şimdiki saçlarında gayet güzel ve uzun dahada uzuyacaktır..neden kestirmiştin ki sen?
valla bende ilk başladıgımda arkadaşlardan geriydim çok 5.küre gelmişim:) başla cnm valla merakla bekliyorum takipteyim:):) entele zehirli bi bitki die biliyorum çok dikkatli kullanılmalı bende almadım cnm riske grmeyim dedim en iyisini yapmışsın biz sinemakiye devam edellim:)hıhı ayy evet o bitki cnm onun yağ şekli içinde bişiler daha vardı ben öle zararlı şeyler istemem saç uzatıcaz diye sağlığımızdan olmayalım
zararlı değilse bile bi kişi bile yazmış olsa benim içime şüphe düşer
sinamekine başladım ama sizden gerideyim ya daha ilk kürü yeni yapıcam bekleyin beniiiiiiiiiii
o yağ kaç paraydı hastayım bu esnaf milletine de haa 3lira fazla kazanacak diye otu kötülüyo adamevet içince bi süre sonra mideni filan rahatsız ediyomuş sanırım ama saça sürüyoz biz o olmasa kür olmaz zaten canım boşver yap sen..bak biz uçmadıysak sanada bişi olmaz biz önden gidenler olduk korkma yani :90:
oo maşhallah gerçekten:)yağı 20 tl ye verdi cnm parasında falan değilim zararlı olmasın da yağı verdim sinameki ile badem yağını aldım üstüne çiçek yağı aldım güzel kokulu üstüne başka yerden zeytinyağlı şampuan üstüne ıslak mendil aldım 1 yağ parası ne bereketli çıktı
valla her ikiside çok hoş canım..seni anlıyorum hep o uzun haline alıştığın için şimdi boşlukta hissediyorsun ama emin ol şimdiki saçlarında gayet güzel ve uzun dahada uzuyacaktır..neden kestirmiştin ki sen?
entelemi o bitkiay sende başlada destek olalım:):)
saol xaycım:):) vlla fotoyu birleştirmeden fark yoktur boşuna yüklicem diodum ama uzamış nasıl mutlu oldum:)ben dinlenme dönemindeyim genede burdan kopamıyorum valla alıştık bi kere gene gelirsin yaa başka tarifler paylaşırız
vaaayyy melekim güzel uzamış valla hadi gözün aydın dadlım devam et dahada tamam mı çok beğendim
sağlasın kuzum.
kafama eski bi bere filan geçireyim bari.yoksa fena olucak işin sonu:18:
valla ilk aklıma o geldi..bu arada entele görür gibi oldum az önce sayfada aman boşverin ya çok iyi demiyolar ona sinamekiye devam kızlar olmazsa o zaman başka şeyler buluruz hayağı 20 tl ye verdi cnm parasında falan değilim zararlı olmasın da yağı verdim sinameki ile badem yağını aldım üstüne çiçek yağı aldım güzel kokulu üstüne başka yerden zeytinyağlı şampuan üstüne ıslak mendil aldım 1 yağ parası ne bereketli çıktı
1 yıldır kestirmiyodum,kestiriyim daha sağlıklı uzasın istedim. gerçi fazla kestirememişim herhalde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?