Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederimmmmmm
gittim aktara sinameki istedim o zararlı içme dedi bana bende içmiycem saçıma sürücem dedim işe yaramaz ki dedi sonra bana bi bitki yağı verdi 1 ayda 7 cm uzatır dedi bende o gazla onu aldım geldim internette araştırdım zararlı bi bitkiymiş gidip değiştirip hemen sinameki ve yağı aldım akşama da yaparım dediğin gibi

yok yok belli zaten uzadığı canım devam et bırakmak yok dahada güzel olacak inşallah..

inşallah cnm teşekkür ederim saç uzatmak eğlenceli olmaya başladı özellikle ilk resimle son resmi karşılaştırınca iyi oluyor
saçlar uzayınca boşluğa düşeceğim[/QUOTE]
ben dinlenme dönemindeyim genede burdan kopamıyorum valla alıştık bi kere gene gelirsin yaa başka tarifler paylaşırız
Eki Görüntüle 588628 aman allahım aglıcam galiba:) resmi birleştirmeden çok belli belirsiz uzamıştır diodummüstüne tıklayın

vaaayyy melekim güzel uzamış valla hadi gözün aydın dadlım devam et dahada tamam mı çok beğendim

entelemi o bitki ay sende başlada destek olalım:):)

inşallah cnm teşekkür ederim saç uzatmak eğlenceli olmaya başladı özellikle ilk resimle son resmi karşılaştırınca iyi oluyor
saçlar uzayınca boşluğa düşeceğim
ben dinlenme dönemindeyim genede burdan kopamıyorum valla alıştık bi kere gene gelirsin yaa başka tarifler paylaşırız

vaaayyy melekim güzel uzamış valla hadi gözün aydın dadlım devam et dahada tamam mı çok beğendim [/QUOTE] saol xaycım:):) vlla fotoyu birleştirmeden fark yoktur boşuna yüklicem diodum ama uzamış nasıl mutlu oldum:)

Son düzenleme:

sağlasın kuzum.

kafama eski bi bere filan geçireyim bari.yoksa fena olucak işin sonu:18:

o yağ kaç paraydı hastayım bu esnaf milletine de haa 3lira fazla kazanacak diye otu kötülüyo adam evet içince bi süre sonra mideni filan rahatsız ediyomuş sanırım ama saça sürüyoz biz o olmasa kür olmaz zaten canım boşver yap sen..bak biz uçmadıysak sanada bişi olmaz biz önden gidenler olduk korkma yani :90:

hıhı ayy evet o bitki cnm onun yağ şekli içinde bişiler daha vardı ben öle zararlı şeyler istemem saç uzatıcaz diye sağlığımızdan olmayalım
zararlı değilse bile bi kişi bile yazmış olsa benim içime şüphe düşer
sinamekine başladım ama sizden gerideyim ya daha ilk kürü yeni yapıcam bekleyin beniiiiiiiiiii

1 yıldır kestirmiyodum,kestiriyim daha sağlıklı uzasın istedim. gerçi fazla kestirememişim herhalde ama

Son düzenleme:
valla bende ilk başladıgımda arkadaşlardan geriydim çok 5.küre gelmişim:) başla cnm valla merakla bekliyorum takipteyim:):) entele zehirli bi bitki die biliyorum çok dikkatli kullanılmalı bende almadım cnm riske grmeyim dedim en iyisini yapmışsın biz sinemakiye devam edellim:)

yağı 20 tl ye verdi cnm parasında falan değilim zararlı olmasın da yağı verdim sinameki ile badem yağını aldım üstüne çiçek yağı aldım güzel kokulu üstüne başka yerden zeytinyağlı şampuan üstüne ıslak mendil aldım 1 yağ parası ne bereketli çıktı

oo maşhallah gerçekten:)

1 yıldır kestirmiyodum,kestiriyim daha sağlıklı uzasın istedim. gerçi fazla kestirememişim herhalde ama[/QUOTE]

senin saçların hangi sayfada ben bulamadım ya

saol xaycım:):) vlla fotoyu birleştirmeden fark yoktur boşuna yüklicem diodum ama uzamış nasıl mutlu oldum:) [/QUOTE]
ya yok delimisin gayet güzel duruyo o zaman aralığı için daha nolsun şekerim devam et valla sakın bırakma..senin saçının tecrüesi var bide daha önce epey uzun olduğu için sanırım sıkıntı çekmicen uzatırken belli oldu valla :)
sağlasın kuzum.

kafama eski bi bere filan geçireyim bari.yoksa fena olucak işin sonu:18:

canım yaa evet bul bişiler kafana tak valla hem sana yazık hemde daha iyi etki etsin kür hem ortalığada dökülmesin gerçidökülmez ama bahane işte sen bişiler tak diye kafana

valla ilk aklıma o geldi..bu arada entele görür gibi oldum az önce sayfada aman boşverin ya çok iyi demiyolar ona sinamekiye devam kızlar olmazsa o zaman başka şeyler buluruz hasinamekin iyi gelmiş ztn devam canım
1 yıldır kestirmiyodum,kestiriyim daha sağlıklı uzasın istedim. gerçi fazla kestirememişim herhalde ama

senin saçların hangi sayfada ben bulamadım ya [/QUOTE]

canımcım bana mı dedin :26: ben karıştırdım alıntı filan olunca aslında kestirmek iyi oluyo evet ama işte kuaförle olacak iş değil o onu anlamış oldum ben..benim saçlarıımm:26: sayfa kaçtaydı hatırlamıyom ama eklerim yine bi tane

aslında yazarken msjda linkleri kullanarak hitap etsek karışıklık olmaz bende bazen anlamıyorum bana mı yazıyorlar başkasınamı die:26::26:

kızlar bunlar benim saçlar ben şimdilik okula kaçar akşam tekrar gelir muhabbete dalar hepinizide kocaman öpeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…