görüşürüz cnmEki Görüntüle 588708 kızlar bunlar benim saçlar ben şimdilik okula kaçar akşam tekrar gelir muhabbete dalarhepinizide kocaman öpeer
Eki Görüntüle 588708 kızlar bunlar benim saçlar ben şimdilik okula kaçar akşam tekrar gelir muhabbete dalarhepinizide kocaman öpeer
bozma morelini alexus:26: bazen uzama hızı yvaşlıyor.ben hiç uzamıyo sanıyordum 1 aydır. benm saçım daha kısa seninki kadar bile olsa nasıl mutlu olucamkızlar saçlar çok güzel uzamış
benim gerçi moralim bozuk bu günlerde, benim hedefim nisan başında uzun saçlardı, ama şimdiki uzama hızımla anca 7-8cm uzayacak gibime geliyor :44: yine de devam bakalım.
Eki Görüntüle 588708 kızlar bunlar benim saçlar ben şimdilik okula kaçar akşam tekrar gelir muhabbete dalarhepinizide kocaman öpeer
benm eski saç boyumda bundan uzunduişte benim eski saç boyum neredeyse ben bu kadar istiyorum sen daha çok istiyorsun ah ah doymuyoruz uzun saça
görüşürüz cnm
benm eski saç boyumda bundan uzundugeri istiyorum saçlarımı özellikle boyasız kendi dogal haliyle. allahım duy ya
şu anda çok güzel saçların birazda böyle kullanmanın tadını çıkar nasılsa uzayacak cnm bozma moralini
Eki Görüntüle 588801 Eki Görüntüle 588803 Eki Görüntüle 588800
birinci foto 10.10.2012 ikincisi 7.kürden sonra yani 06.12.2012 son foto bugün yaniiii 26.12.2012
7. kürden snra 2 hafta ara vermek zorunda kaldm demiştim 20 gün kadar dinlendi saçlarım bugün yaptm 8.yi :) yorumları bekliyorummmm :))))
canım cok guzel uzamış sacın ben ılk ay cok sonuç alamadım o yuzdende morelım bozulmasın dıye resım koymadım 2 ayımın dolmasına 3 gun var ama uzadıbusefer resım koyucam
helal valla çok güzel uzamış şekerim devamı da gelir inş ama saçlarımızı kuruykende koyalım biliyorm ıslakken tam uzunluğu çıkıyo ama gürlüğünüde görsün herkes epey gürleşiyo saçımız çünkü..hadi kolay gelsin canımEki Görüntüle 588801 Eki Görüntüle 588803 Eki Görüntüle 588800
birinci foto 10.10.2012 ikincisi 7.kürden sonra yani 06.12.2012 son foto bugün yaniiii 26.12.2012
7. kürden snra 2 hafta ara vermek zorunda kaldm demiştim 20 gün kadar dinlendi saçlarım bugün yaptm 8.yi :) yorumları bekliyorummmm :))))
eminimki vardır o zamanda bi gelişme canım ama olsun şimdide bekliyoz foto..biz kendimiz göremiyoruz ama buraya eklemek iyi oluyo her ne kadar ben yaşayamadıysam da uzamış gibi sözcüklercanım cok guzel uzamış sacın ben ılk ay cok sonuç alamadım o yuzdende morelım bozulmasın dıye resım koymadım 2 ayımın dolmasına 3 gun var ama uzadıbusefer resım koyucam
helal valla çok güzel uzamış şekerim devamı da gelir inş ama saçlarımızı kuruykende koyalım biliyorm ıslakken tam uzunluğu çıkıyo ama gürlüğünüde görsün herkes epey gürleşiyo saçımız çünkü..hadi kolay gelsin canım
saçımı pek düzleştirmiyorum o yüzden düşleştirdikçe foto çekip koycam :)
helal valla çok güzel uzamış şekerim devamı da gelir inş ama saçlarımızı kuruykende koyalım biliyorm ıslakken tam uzunluğu çıkıyo ama gürlüğünüde görsün herkes epey gürleşiyo saçımız çünkü..hadi kolay gelsin canım
saçımı pek düzleştirmiyorum o yüzden düşleştirdikçe foto çekip koycam :)
valla her haliyle çok güzel canım bi kerelik yap ama çok düşme düzleştiriciye aman diyim saçların çok güzel olmuş ıslakken bile parlama görülüyor yani..
valla her haliyle çok güzel canım bi kerelik yap ama çok düşme düzleştiriciye aman diyim saçların çok güzel olmuş ıslakken bile parlama görülüyor yani..
kırılmalar var zaten saçlarımda o yzden uzak durmaya çalışıyorum :) teşekkür ederim :)))))
Hmm uzama var tabi .Ben bu kürü yapamıyorumEki Görüntüle 588801 Eki Görüntüle 588803 Eki Görüntüle 588800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?