Hmm uzama var tabi .Ben bu kürü yapamıyorumsaçımı döküyor çünkü .
ya ilk başlarda hepimizde oluyo devam etseydin keşke canım yaa
Çok uzun zaten canım
Eki Görüntüle 588801 Eki Görüntüle 588803 Eki Görüntüle 588800
birinci foto 10.10.2012 ikincisi 7.kürden sonra yani 06.12.2012 son foto bugün yaniiii 26.12.2012
7. kürden snra 2 hafta ara vermek zorunda kaldm demiştim 20 gün kadar dinlendi saçlarım bugün yaptm 8.yi :) yorumları bekliyorummmm :))))
yyaaa ben daha yeni kalktım kendimde bile degilim biton msj okudum:) kübra xayx napmışınız yav bilsem bende gelirdim aranıza saat 6 gibi yattım valla sabah:) xayx de gece itede aktif görünmüyo die çıktım siteden daha kimse girmez die sonra dayanamadım susam yagıyla badem yagını karıştırıp sürdüm saçlarıma.daha yıkamadım bile kafamda napıolar kimbilir:)
harika uzadı yaaa çok uzamış aaaahh aaaaahhh bi ben yerımde sayıyıom....
Eki Görüntüle 588801 Eki Görüntüle 588803 Eki Görüntüle 588800
birinci foto 10.10.2012 ikincisi 7.kürden sonra yani 06.12.2012 son foto bugün yaniiii 26.12.2012
7. kürden snra 2 hafta ara vermek zorunda kaldm demiştim 20 gün kadar dinlendi saçlarım bugün yaptm 8.yi :) yorumları bekliyorummmm :))))
Eki Görüntüle 588619 Eki Görüntüle 588620
bu resmi ekledim sanırım böyle daha iyi belli oluyor diğerlerinin açısı farklıydı
yaa uğurböcüüm niye öle söleyip olumsuzlukları çağırıyosn ben senin saçlarına bayılıyorum valla hem şimdi dahada canlı ve gür gözüküyolar röfle yaptırmanda akıllıcaydı azcıkda bakımı olur yaparsın onuda canım yaa iyi düşün iyi olsun..harika uzadı yaaa çok uzamış aaaahh aaaaahhh bi ben yerımde sayıyıom....
yaaa gelseydin keşke
o saatte sohbetinde tadı bir başka oluyormuş :)))
Eki Görüntüle 588628 aman allahım aglıcam galiba:) resmi birleştirmeden çok belli belirsiz uzamıştır diodummüstüne tıklayın
sucb ın saçları da bana yetişmiş bnmkı aynı daha...
hee nerelerdesin kaç saattir yatıyodn demi :90: uyku akıyo gözümden valla..normal şartlarda 5saat uyusam dayanırdım ama sabahtan öğlene 5saat yatınca duman etti beni bu uykusuzluk
ne uyuması çiiiçççeeeemm dışardaydım
ya benim niye uykum yok zombimiyim neyim
bi hafta oldu bi foto da ben paylaşsammı ki gerçi 1 ocagı beklıyodum ben ama..
yuhh hala mı uykun gelmedi senin yok anacım sen zombi olmuşun orası kesinbenim sırtım filan ööle ağırıyoki dün kaç saat oturup yazdım ya bişiler kambur felek oldum valla iki büklüm oturuyom şuan :90::90:
hadi paylaş şekerciim yaa ocak 1e ne kaldı burda zatiisende patlat güzel bi foto bugün buralar şenlikli herkes alıyo sonucunu seninkileride görelim ama uzamışsa boğacam seni moralini bozup duruyodun uzamadı diye :90:
oyyy kıyamam kız masaj yapayım sana
ugurbocuu paylaş korkma ben xAyxden korurum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?