Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa gelseydin keşke
o saatte sohbetinde tadı bir başka oluyormuş :)))

valla ben çok uykucu oldum yaaa şu anda muhtesem yüzyıla cok zor bakıyorum uyumak üzereyım... herkes güsel güsel resımler koyuyo ama ben(((( bende bugun bı akrabamıza gıttım saçlarım bıraz elektrıklıydı uçlarına hafıf hafıf varla yok arası maşa yaptım elektrıgını alsın dıye güzel oldu sanırım bnm saclarım hiç öyle uzun olmuycak çünkü röfleden ötürü yıpranma baslıyo biraz maşa falan yapınca.. ama ben doğal saçımı kullanamıyorum mecbur bu renk kullanmalıyım bu haldede saglıklı uzamıyo kötüleşiyo süreklı bakım yaparım artık 2 cm için((

harika uzadı yaaa çok uzamış aaaahh aaaaahhh bi ben yerımde sayıyıom....
yaa uğurböcüüm niye öle söleyip olumsuzlukları çağırıyosn ben senin saçlarına bayılıyorum valla hem şimdi dahada canlı ve gür gözüküyolar röfle yaptırmanda akıllıcaydı azcıkda bakımı olur yaparsın onuda canım yaa iyi düşün iyi olsun..
yaaa gelseydin keşke
o saatte sohbetinde tadı bir başka oluyormuş :)))

hee nerelerdesin kaç saattir yatıyodn demi :90: uyku akıyo gözümden valla..normal şartlarda 5saat uyusam dayanırdım ama sabahtan öğlene 5saat yatınca duman etti beni bu uykusuzluk

hee nerelerdesin kaç saattir yatıyodn demi :90: uyku akıyo gözümden valla..normal şartlarda 5saat uyusam dayanırdım ama sabahtan öğlene 5saat yatınca duman etti beni bu uykusuzluk [/QUOTE]

ne uyuması çiiiçççeeeemm dışardaydım
ya benim niye uykum yok zombimiyim neyim

hee nerelerdesin kaç saattir yatıyodn demi :90: uyku akıyo gözümden valla..normal şartlarda 5saat uyusam dayanırdım ama sabahtan öğlene 5saat yatınca duman etti beni bu uykusuzluk

ya benim niye uykum yok zombimiyim neyim[/QUOTE]

yuhh hala mı uykun gelmedi senin yok anacım sen zombi olmuşun orası kesin benim sırtım filan ööle ağırıyoki dün kaç saat oturup yazdım ya bişiler kambur felek oldum valla iki büklüm oturuyom şuan :90::90:

ya benim niye uykum yok zombimiyim neyim

yuhh hala mı uykun gelmedi senin yok anacım sen zombi olmuşun orası kesin benim sırtım filan ööle ağırıyoki dün kaç saat oturup yazdım ya bişiler kambur felek oldum valla iki büklüm oturuyom şuan :90::90:[/QUOTE]

oyyy kıyamam kız masaj yapayım sana

bi hafta oldu bi foto da ben paylaşsammı ki gerçi 1 ocagı beklıyodum ben ama..

hadi paylaş şekerciim yaa ocak 1e ne kaldı burda zatii sende patlat güzel bi foto bugün buralar şenlikli herkes alıyo sonucunu seninkileride görelim ama uzamışsa boğacam seni moralini bozup duruyodun uzamadı diye :90:

oyyy kıyamam kız masaj yapayım sana[/QUOTE]

ayyy ne güzel oluuurrr aslında şööle güzel bi banyo yapıp sıcak suda haşlıcaktım kendimi ama sabaha kaldı artık bugün yağımı sürüp yatam ben gene en iysi..tabi yatarsak :90:

ugurbocuu paylaş korkma ben xAyxden korurum seni

oyyy kıyamam kız masaj yapayım sana

ayyy ne güzel oluuurrr aslında şööle güzel bi banyo yapıp sıcak suda haşlıcaktım kendimi ama sabaha kaldı artık bugün yağımı sürüp yatam ben gene en iysi..tabi yatarsak :90:[/QUOTE]

ayy iyi hatırlattın bende sürüccemm

ugurbocuu paylaş korkma ben xAyxden korurum seni

bak hele bak kız napim morelini bozuyo bende üzüldüm artık saçlarıda uzamış halbuki şimdi eklesin bakın bi kim uzamadı dediyse uğurböcüüme..kim dedi hemen itiraf etsin yoksa sonsuza kadar bile susmasın bak ona göre :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…