Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ne güzel oluuurrr aslında şööle güzel bi banyo yapıp sıcak suda haşlıcaktım kendimi ama sabaha kaldı artık bugün yağımı sürüp yatam ben gene en iysi..tabi yatarsak :90:

ayy iyi hatırlattın bende sürüccemm[/QUOTE]

hee bende zeytinyağımı sürücem içinde günlerdir sarımsak beklettiğim z.yağımı burhan altıntop diyodu ya gohluya gohluya yatarım ben bugün diye bende ööle yatarım artık bu gece :90::90:

esmer kraliçççeee sen nerlerdesnn:44:
2 gündür giremiyordum canım
ben yokken neler olmuş kim saçını uzatmış diye bakıyım dedim
nasılsınız bakalım
benim yarın sinameki günüm
5. kürümü yapacağım

2 gündür giremiyordum canım
ben yokken neler olmuş kim saçını uzatmış diye bakıyım dedim
nasılsınız bakalım
benim yarın sinameki günüm
5. kürümü yapacağım
hadi bakalım canımcım en güzel noktaya ulaştın görelim seninde güzel saçlarını 1 2kür yakında inş..
uzamamış rengi açılmış ama ben çektim şu an baktım
Eki Görüntüle 588959 Eki Görüntüle 588960
ama istersenız rengıne bi bakın...

ya neresi uzamamış kızlar destek çıkın bana sizcede iyce bi çoğalmamış mı uzamamış mı diğer resime göre..yok uğurböcüüm bugün saçlarını mutlu mesut savurmadan gitme işi yok burdan şekerim

hadi bakalım canımcım en güzel noktaya ulaştın görelim seninde güzel saçlarını 1 2kür yakında inş..

diplerim feci çıktı canım rengide bir garip oldu
sinameki bitene kadar boyamayacağım sonrada çikolata kahve gibi koyu bi renge boyarım saçımın rengine yakın
şu dipler beni deli edecek yoksa

kuboşum benim saçları gördün mü
yorum yapıver bi canım

ben geldimm :):) nabersiniz kızlar bugün forum aldı başını gitti valla oh oh resmlerde geldi sıcak sıcak :):) öpüyorum hepinizi tektek:) şu güzel sarı saçlı kızda uzamadı demiş valla süper görünüyo saçlar :)

oy oy oy teşekkür ederım zaten alexuscum ne yazsam begenır xayx ım de sacımı kestırsem yıne uzadı der canlarım bnm sadık arkadaslarım üstüne de bu iltifat iyi oldu melekım:))))

beğenmiyorum artık kızıyorum, seninki uzamamış olursa benimki de uzamamış oluyo çünkü

oy oy oy teşekkür ederım zaten alexuscum ne yazsam begenır xayx ım de sacımı kestırsem yıne uzadı der canlarım bnm sadık arkadaslarım üstüne de bu iltifat iyi oldu melekım:))))

diplerim feci çıktı canım rengide bir garip oldu
sinameki bitene kadar boyamayacağım sonrada çikolata kahve gibi koyu bi renge boyarım saçımın rengine yakın
şu dipler beni deli edecek yoksa
valla senin saçlarının rengi çok güzeldi kraliçemciim yinede sinamekini hallet de ööle boya şekerim dediğin gibi
hooşgeldiiinnn :)bende seni öpüyom çok çok evet bugün mutluyuz hep berabercik baksana saçlardan yer kalmıyo sayfaya..ah uğurböcüüm saçları o biçim olmuş saçlar uzamış eminim enişte bi kez daha aşık olmuştur o hala beğenmiyo ahh ahh uğurböcüüm valla biz hayran kaldık dimi kızlar renginide beğendik
ne kız böyle:) bugünde kayıcakmısınız kübra xay hıııı

yokk gıı dayanamıcam galiba bugece benimkide arar birazdan..yaa ama sizdende kopamıyomkii bu gecede buralıyım lenn karar verdim gitmiyom gidemeyom keşke bi evde yaşayaydık hepimiz ne muhabbet sabaha kadar yatmak yok insan kopamıyo yoksa burdan yahuu

Son düzenleme:
beğenmiyorum artık kızıyorum, seninki uzamamış olursa benimki de uzamamış oluyo çünkü

canım bnm sakın istedıgın boya gelene kadar saçına herhangı bi işlem uygulatma böylece uzasın istediğin boya yaklaş ve öyle boya hele xayx saçını biraz daha uzatmadan balyaj ya da röfle yaptırma.....

valla biz her gece sohpetin dibine vurur sabahta hortlak gibi gezerdik hehe

ama valla uzammııışş şaka maka saçının renginede bayıldım gitgide güzel bi hal alıyo
evet canımcım zaten özel bi gün kolluyorum istediğim sonuca ulaşmam mart nisan yada mayıs hangisi olursa ona göre yaptırıcam bu nasıl bi plan yapma şeklidir yaa :90:
valla biz her gece sohpetin dibine vurur sabahta hortlak gibi gezerdik hehe

evet yaa bugün farkettim yüzüm gözüm gitmiş valla..göz göre göre güzelliğimizden olmayalım kızlar güzelce yatalım saatinde..bak yoksa tvde çıkan hadi çocuklar bu kadar tv yeter yatağa zıplayın gibi bişide ben koyarım haa buraya hadi kızlar yeter bu kadar pc herkes yatağa diye :90:

kıyamam yaa
sen yat xayx valla kendimi kötü hissettim bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…