Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında fotolarda saçlarım çok soluk çıkmış hiç parlak durmuyo ama o kadar mat soluk değil mesela şimdi pc basında msjlarınızı okurken sacımı ördüm işte....

daha parlak degılmı yaaa o az önce kı koydugum resmı ben sevmedım.....

kıyamam yaa
sen yat xayx valla kendimi kötü hissettim bian

yok dadlım yaa takma kafaya :) uykum bi geliyo bi gidiyo hem daha saçıma yağ da sürmedim sürüp ööle yatıcam burdayım daha anlayacağın şekerimm..esas sen naptın 6ya kadar sende oturmuştun gerçi öğlen kalktım dedin ama genede gece uykusu gibi olmamıştır tabi..durumun nasıl

bak yaaa hele bu saçın güzelliğine bak kız sen nie taktın saçına valla muhteşem duruyo parlaklığıda herşeyide geliim benimkinide ör bööle çok severimm valla..saçının röflesine çok hoş gitmiş bak şekerim..

xayx senın adın ne yaaa çok merak ettım bı de alexus sizi çok merak edıyorum yanı yanlış anlasılmak ıstememde öle merak ettım yaaaa....

valla netteydim film fln izledim aaa baktım saat 4.5 :) o sıra köpegim kudurdu ben ayaktayım ya oynayalım die nerdeyse pc yi yicek:) sonrada yagları sürdüm yattım en son saate baktıgımda saat 6 ydı

yasak mı acaba herkesın nıckı var isim sölemek yasak mı ki bnm adım ....
alıntı yapmayın silicem adımı....

Son düzenleme:
yok kız senın msjı görmemiştim daha bn o msjı yazarken cıddı adın melek mı degıl mı yanı sölemek istemıyosan degıl de yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…