melek göbek adım:)yok kız senın msjı görmemiştim daha bn o msjı yazarken cıddı adın melek mı degıl mı yanı sölemek istemıyosan degıl de yeter....
tmm böcügüm m.etme sen :) özelden msjda atabilirdin hani bukadar sıkıntı olur diosan:)bana ugurbocuu dıyın haaa gündüz baskaları varken adımı neyım sölemeyın kuzenlerım var burda yanı kk da hiç haberlerı yok bnm burda oldugumdan bı da orgazm konusuna falan özel şeyler yazdım kaynan problemlerı abooooooo bı bılırlerse benı herseyımı ögrenmış olurlar...
bana ugurbocuu dıyın haaa gündüz baskaları varken adımı neyım sölemeyın kuzenlerım var burda yanı kk da hiç haberlerı yok bnm burda oldugumdan bı da orgazm konusuna falan özel şeyler yazdım kaynan problemlerı abooooooo bı bılırlerse benı herseyımı ögrenmış olurlar...
attım cnm sana msj.buraya nie yazmadıgımıda yazdım :) isteyen olursa özelden msj atabilirimahahahatmm şekercik sabah olunca bu dklar unutulacak zati gene ben ayx melekim ztn melekim senin adını bi öğrenemedimki yahu
gördüm dadlım hadi kaldır :)gördünnü kııııızzzzz..........
attım cnm sana msj.buraya nie yazmadıgımıda yazdım :) isteyen olursa özelden msj atabilirimehehe allahım şuna bak özel olarak msj atıyorum ismimi:) desifre olmayayım burda:)
dur kız sanada sölicem:) diyorum ya 10 dk da bi msj atın dio site alala.:26: neyse bekle azıcık:)bana sölemedın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?