Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldiiimmm.telefondaydım kızlar kimler adını itiraf etti bakem benm adıııımmmm .......

Son düzenleme:
hadiii sizin adlarınızıda bekliyom ben açık açık söledim valla :)) uğurböcüüüü adın ne kız sölee elekim sen benim melekimsin onu biliyoz ztn

bana ugurbocuu dıyın haaa gündüz baskaları varken adımı neyım sölemeyın kuzenlerım var burda yanı kk da hiç haberlerı yok bnm burda oldugumdan bı da orgazm konusuna falan özel şeyler yazdım kaynan problemlerı abooooooo bı bılırlerse benı herseyımı ögrenmış olurlar...

anaaaa melekimin adıda gerçekte melek değilmiş kız sölesenize adlarınızı

tmm böcügüm m.etme sen :) özelden msjda atabilirdin hani bukadar sıkıntı olur diosan:)

kız yazdımya ne bakmadın sildim sonrada alıntı yapma sılecem tekrar xxxxxxx bnm adım.....

Son düzenleme:

ahahaha tmm şekercik sabah olunca bu dklar unutulacak zati gene ben ayx melekim ztn melekim senin adını bi öğrenemedimki yahu

o değil bende müstakbel kv ye saydırıyom arada..biri görse efendiliğim kalmıyacak çirkef kız olucam

ahahaha tmm şekercik sabah olunca bu dklar unutulacak zati gene ben ayx melekim ztn melekim senin adını bi öğrenemedimki yahu
attım cnm sana msj.buraya nie yazmadıgımıda yazdım :) isteyen olursa özelden msj atabilirim ehehe allahım şuna bak özel olarak msj atıyorum ismimi:) desifre olmayayım burda:)

ya işte öyle xay cım:):) kız senin ismini yazsak sorun olurmu:26::26: buarada cvp yazıcaktım sana her 10 dk da bir msj atabilirsiniz yazıyor ne iş ya:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…