kuzum konuşamıyoruzzz yaaa atamıyom msj.10dk dolmasını beklicekmişim ne iş anlamadımzaten de siz özelden konusun bende dışarda beklerim bana yazık...........
ya işte öyle xay cım:):) kız senin ismini yazsak sorun olurmu:26::26: buarada cvp yazıcaktım sana her 10 dk da bir msj atabilirsiniz yazıyor ne iş ya:26::26:
böcüüm konuşmakta konuşmak olsa dumanla haberleşsek daha çabuk olacak :90:zaten de siz özelden konusun bende dışarda beklerim bana yazık...........
he valla yazıomuşun burda boşuna okadar msj atmayı beklemiş olurumbiliyom canım biraz çetrefillidir o özelden msj yazma olayı sorun değil böcüümede göndert..böcüüm melekimin adı çok güzel..bide burda sölüyomuşum adı bu ne güzel demi diye :90:
yazdım kanka:)aboooo bı melekın kım oldugunu ögrensem bnde memnun olacam..........KANKALAR.....
oooo yooooooooooöğrendım tamam evet :))) isim çok güzel.....
ama bılıyomusunuz ben sizi zaten tanıyom emın olmak için adınızı sordum.......ve ögrendım.....DERRRRRMİŞİM....
evet şuna bak ya bi msj bile yazamıyokk hıhhneden böle oluyo msjlaşmak çok zor.........
iyi geceler cnm rüyanda beni görkankalar ben yatıyom........hadı hepımıze iyi geceler...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?