valla tam gitti yazdım geldin.aldı başını gitti valla bugünde dibine vuruyoruzzkızlara bak muhabbet almış yürümüş maşallah :)
Allah muhabbetinizi arttırsın bayanlar.ii geceler
İki gündür iş güç derken yazışamadım burada:))) nasılsınız kızlar?? Ben iki gündür saçlarımla uğraştım... Radikal bir karar alarak ve bi daha asla boyatmayacak olan ben kına yakmaya karar verdim... İki gündür sitenin altını üstüne getirdim, başka sitelere baktım ve iş çıkışı kendimi aktarda buldum... :)))) ( yahu benim grafikler açık ama hala şuraya smiley ekleyemeyiyorum)) uzunnnn bir araştırmadan sonra kınama koyacağım malzemeleri aldım... Çok düşündüm ama saçlarım o kadar kötü ki ne yapayım iki üç yıl kendine gelene kadar kullanırım diye istemeye istemeye kına yaktım saçlarıma... Sonuçççççç harika oldu saçlarım ben bile inanamadım... Rengi çok koyulaştı ama acayip parlak ve canlı oldu... Eşim bile ne güzel olmuş saçların parlıyor dedi... Yanıkları gitti yani gitmedi ama uçları lastik gibi sünmüyor, yatıştı, yumuşacık oldu.. Saçlarım koyu kestane boyalıydı.. Kendi rengi koyu kumral.. Dipleri açık kestane boyalı idi.. Dip yaptığımda kuaför yavaş yavaş boya ile açarız diyerek dipleri biraz açmıştı.. Kınayı yaktım dolayısıyla saçımın dipleri ayrı uçları ayrı renk oldu... Uçlar koyu bayağı hemde .. Dipler bakır kızılı oldu:))) baktım iki renk saçım olacak dipleri loreal casting kızıl kestaneye ben boyadım bugün... Korkarak boyadım ama... Kınalı saç boya tutmaz diyorlar hep.. Yooooo tuttu valla benim saçım , koyu boyarsanız tutuyor..şimdi dipler koyu kızıl uçlar kızıl kestane.. Yarın kınayı tekrar yakacağım iyice oturması için... Dipler yine farklı olacaktır ama olsun pek farketmeyecek az bir fark olabilir umursamıyorum ama çünkü saçımın o cansız , tülerik, mat, hâli bayağı gitti ...bide benim saçım ince Tellidir kalınlaştı saçlarım... Okuduğum tüm yorumlar bilgiler doğru çıktı... Çok memnunum sonuçtan , inşallah ikinci kınamda daha iyi olur... Becerebilirsem foto koyup paylaşacağım sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.. Boyaya bu şekilde paydos dedim bakalım hayırlısı...
yok valla olmadı kanka.hadi aramıza kanka bekliyoruz varmı itiraf edecek olan:):)beennn geldiiimmmelekim yok yaa net gitti bende çareler tükenirmi laptopa sardım bu seferde hiç gidermiyim ee başka itirafta bulunan oldu mu
niree gidiyon yaa gitmeeiyi geceler cnm rüyanda beni gör
hoşgeldin canım iylik güzellik valla sende ne var ne yok nasıl gidiyo bugün kızlar yıktılar buraları saçlar havalarda uçuştu valla :90:herkesinki uzuyo çok şükürkızlara bak muhabbet almış yürümüş maşallah :)
Allah muhabbetinizi arttırsın bayanlar.ii geceler
İki gündür iş güç derken yazışamadım burada:))) nasılsınız kızlar?? Ben iki gündür saçlarımla uğraştım... Radikal bir karar alarak ve bi daha asla boyatmayacak olan ben kına yakmaya karar verdim... İki gündür sitenin altını üstüne getirdim, başka sitelere baktım ve iş çıkışı kendimi aktarda buldum... :)))) ( yahu benim grafikler açık ama hala şuraya smiley ekleyemeyiyorum)) uzunnnn bir araştırmadan sonra kınama koyacağım malzemeleri aldım... Çok düşündüm ama saçlarım o kadar kötü ki ne yapayım iki üç yıl kendine gelene kadar kullanırım diye istemeye istemeye kına yaktım saçlarıma... Sonuçççççç harika oldu saçlarım ben bile inanamadım... Rengi çok koyulaştı ama acayip parlak ve canlı oldu... Eşim bile ne güzel olmuş saçların parlıyor dedi... Yanıkları gitti yani gitmedi ama uçları lastik gibi sünmüyor, yatıştı, yumuşacık oldu.. Saçlarım koyu kestane boyalıydı.. Kendi rengi koyu kumral.. Dipleri açık kestane boyalı idi.. Dip yaptığımda kuaför yavaş yavaş boya ile açarız diyerek dipleri biraz açmıştı.. Kınayı yaktım dolayısıyla saçımın dipleri ayrı uçları ayrı renk oldu... Uçlar koyu bayağı hemde .. Dipler bakır kızılı oldu:))) baktım iki renk saçım olacak dipleri loreal casting kızıl kestaneye ben boyadım bugün... Korkarak boyadım ama... Kınalı saç boya tutmaz diyorlar hep.. Yooooo tuttu valla benim saçım , koyu boyarsanız tutuyor..şimdi dipler koyu kızıl uçlar kızıl kestane.. Yarın kınayı tekrar yakacağım iyice oturması için... Dipler yine farklı olacaktır ama olsun pek farketmeyecek az bir fark olabilir umursamıyorum ama çünkü saçımın o cansız , tülerik, mat, hâli bayağı gitti ...bide benim saçım ince Tellidir kalınlaştı saçlarım... Okuduğum tüm yorumlar bilgiler doğru çıktı... Çok memnunum sonuçtan , inşallah ikinci kınamda daha iyi olur... Becerebilirsem foto koyup paylaşacağım sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.. Boyaya bu şekilde paydos dedim bakalım hayırlısı...
kafamı kaldı iki dk giremedim girince napacağımı şaşırdımben gitmiyom kız benm msjı alıntı yapmışın.giden böcügüm:)
ayyy yirim ben onu yirim ne tatlıdır o yaa :) valla bende kedi köpek hastasıyım ama annem evde kuş bile görmek istemez sevmediğinden değil kadının herşeye tiki alerjisi var yaww :90: ama bitane şöle tontoş bembeyaz bi iran kedisi bulursam kimseyi takmıcam :90:cocker cinsi benm oglum ablası.köpek sevmeyene bile köpek sevdiren bi köpektir kendisi:) benm annemde hiç istemiyordu başlarda tiksinirdi eve almam hayaldi.hep bahçeli evlerde beslerdim köpekleri kiracıydık taşındıkça ayrılıyorduk malesef. sonunda ikna ettim babamda hazırmış ertesi gün almış getirmiş oglumu 4 yıl oldu
bulursun yaa. işin zormş senin benden ben zarzor ikna ettim şimdide pişman degil:)ayyy yirim ben onu yirim ne tatlıdır o yaa :) valla bende kedi köpek hastasıyım ama annem evde kuş bile görmek istemez sevmediğinden değil kadının herşeye tiki alerjisi var yaww :90: ama bitane şöle tontoş bembeyaz bi iran kedisi bulursam kimseyi takmıcam :90:
benimki istemiyo ya dedim tamam evlenince kendi evime alırım bende diyo tamam senin evinede gelmem o zaman..buyurbulursun yaa. işin zormş senin benden ben zarzor ikna ettim şimdide pişman degil:)
bulursun cnm. bibakarsın tam istedigin kedi senin aklında yokken karşına çıkar:)benimki istemiyo ya dedim tamam evlenince kendi evime alırım bende diyo tamam senin evinede gelmem o zaman..buyurneyse artık bi bulsam ben gider onunla yaşarım bi yerde ama o kedidende yok yaa tam aradığım gibisini bulamıyom google a bile yazınca çıkmıyo hesap et
inşallah canım :) benim yağ işi bugünde kaldı üşendimbulursun cnm. bibakarsın tam istedigin kedi senin aklında yokken karşına çıkar:)
valla biraz bizim yüzümzden yattı yag bakımıinşallah canım :) benim yağ işi bugünde kaldı üşendimzaten kararsızdım dinlenme dönemindeysem tam olsun bari 2haftada 1 yapıcam bu yağı nasılsa dinlenmem 4hafta
valla biraz bizim yüzümzden yattı yag bakımı
tmm cnm sende gidiosunamaaan boşver feda olsun şeker yağ burda ben burda her zaman yaparım boşver zaten kararsızdım da
ben kaçıyom artıkın meleğimm epey bi uyku bastı hadi çook öptüm tatlı rüyalarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?