Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ne çok şey yapmışsın 2 günde kınayı bende daha önce yakmıştım çok hoş olmuştu ama benmki güneş olmadıgında koyu birenk siyaha yakın güneş vurunca kızıl parlıyordu boyam oldugu için altta gün geçtikçe açıldı turuncu gibi oldu.kesilince gitti bütün kına.korkma ama benm saçımda açıcı vardı altta ondan öyle oldu. dur sana smileyleri nasıl yapıcagını anlatim.kullanıcı kontrol paneline gir sçenekleri düzenleye gir msj editörü var orda onda gelişmiş düzenleyiciyi seç kaydet. açılıcaktır

beennn geldiiimm melekim yok yaa net gitti bende çareler tükenirmi laptopa sardım bu seferde hiç gidermiyim ee başka itirafta bulunan oldu mu

iyi geceler cnm rüyanda beni gör
niree gidiyon yaa gitmee
kızlara bak muhabbet almış yürümüş maşallah :)

Allah muhabbetinizi arttırsın bayanlar.ii geceler
hoşgeldin canım iylik güzellik valla sende ne var ne yok nasıl gidiyo bugün kızlar yıktılar buraları saçlar havalarda uçuştu valla :90:herkesinki uzuyo çok şükür

ayyy çok sevindim canım yaaa iyi geldi demek evet foto bekliyoz muhakkak belliydi renginin güzel olacağı sözde sana tarif verecedim fırsatım olmadı kusura bakma canım..neyse tonları tutturdunmu diyodun uçlar ayrı üst ayrı olmasın diye

köroğluyla ayvaz kaldık mı gene başbaşa..herkesler uykuya gitmiş :))senin köpüşün napıyo ya cinsi ne hep sorucam unutuyom melekim..arada diyosun ya koymuyo filan hoşuma gidiyor keşke benmde olsaydı ama bu sefer dışarda onun kulübesinde yaşamak zorunda kalırdık annem almaz da eve

cocker cinsi benm oglum ablası.köpek sevmeyene bile köpek sevdiren bi köpektir kendisi:) benm annemde hiç istemiyordu başlarda tiksinirdi eve almam hayaldi.hep bahçeli evlerde beslerdim köpekleri kiracıydık taşındıkça ayrılıyorduk malesef. sonunda ikna ettim babamda hazırmış ertesi gün almış getirmiş oglumu 4 yıl oldu

ayyy yirim ben onu yirim ne tatlıdır o yaa :) valla bende kedi köpek hastasıyım ama annem evde kuş bile görmek istemez sevmediğinden değil kadının herşeye tiki alerjisi var yaww :90: ama bitane şöle tontoş bembeyaz bi iran kedisi bulursam kimseyi takmıcam :90:

bulursun yaa. işin zormş senin benden ben zarzor ikna ettim şimdide pişman degil:)

Son düzenleme:
bulursun yaa. işin zormş senin benden ben zarzor ikna ettim şimdide pişman degil:)
benimki istemiyo ya dedim tamam evlenince kendi evime alırım bende diyo tamam senin evinede gelmem o zaman..buyur neyse artık bi bulsam ben gider onunla yaşarım bi yerde ama o kedidende yok yaa tam aradığım gibisini bulamıyom google a bile yazınca çıkmıyo hesap et

bulursun cnm. bibakarsın tam istedigin kedi senin aklında yokken karşına çıkar:)

bulursun cnm. bibakarsın tam istedigin kedi senin aklında yokken karşına çıkar:)
inşallah canım :) benim yağ işi bugünde kaldı üşendim zaten kararsızdım dinlenme dönemindeysem tam olsun bari 2haftada 1 yapıcam bu yağı nasılsa dinlenmem 4hafta

valla biraz bizim yüzümzden yattı yag bakımı

amaaan boşver feda olsun şeker yağ burda ben burda her zaman yaparım boşver zaten kararsızdım da
ben kaçıyom artıkın meleğimm epey bi uyku bastı hadi çook öptüm tatlı rüyalarr....

amaaan boşver feda olsun şeker yağ burda ben burda her zaman yaparım boşver zaten kararsızdım da
ben kaçıyom artıkın meleğimm epey bi uyku bastı hadi çook öptüm tatlı rüyalarr....
tmm cnm sende gidiosun bende çıkıyorum siteden görüşürüz iyi geceler

ooooooooooff ben uyuyamadım ya
ne kaynattınız yine hatunlar
biribirnize isimlerinizimi sölediniz vay vaaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…