Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım benimmm

Alexus canım ne zaman güncel fot ekleyeceksin .
Seninle saç boyutlarımız aynı ama ikimizde farklı şeyler uyguluyoruz

Sıgır iliğini deyen var mı fıstıklar ?

Son düzenleme:
günaydın canım, benim kür ve foto günüm pazar, yeni foto pazara
sığır iliği beni aşar zaten, değil kafama sürmek, yemem bile

2 gün önce yazmıştım, eşim japonyadan shiseidonun tsubaki oil (kamelya yağı) shining şampuan, krem ve bakım maskesini getirmiş. kimse kullanmamış herhalde, yorum gelmedi hiç. bu sabah maskeyi yaptım, saçlarım çok gevşek dalgalı benim, sürdükçe saçım bukle bukle oldu neredeyse. az önce yıkadım, ipek ipek zaten onca kürden yağdan kremden bir ağırlık vardı saçımda, bu maskeden sonra nasıl hafifledi, banyodan sonra fırça resmen kaydı saçlarımdan
uzamaya bir faydası yok tabii, gerçi belli mi olur, ama nefis bir maskeymiş

Alexus canım ne zaman güncel fot ekleyeceksin .
Seninle saç boyutlarımız aynı ama ikimizde farklı şeyler uyguluyoruz

Sıgır iliğini deyen var mı fıstıklar ?

Geçmişe pek gidemedim canım :26: ondan görememişimdir.

Shiseidonun o dediğin maskesi türkiyede satılmıyor galiba .Sen övgüler yağdırınca ,dedim netten bir bakayım ama yok .
Bu arada benim de saçlarım dalgalı ama genelde düz kullanıyorum ben .

Fıs fıslı gliss spreyimin içine bir miktar gliserin ,su ,argan yağı ve mavi su ekledim .Onu sıktığında saçlarım aynen senin bahsettiğin gibi dalgaları daha da belirginleşiyor.

off bi sürü yazdım takıldı, tekrar yazıyorum :44:
senin için son fotoyu koyiyim o zaman, pek meraklıyım foto koymaya

baştaki 16 eylül, sondaki geçen hafta, ortadaki de bir önceki hafta.

eşim shiseidoyu japonyadan getirdi, büyük boy şampuan, saç kremi ve maskeye 25 dolar vermiş, ben de netten baktım, amerikada sadece maske 25 dolar civarı. ben shiseidonun nemlendiricisini kullanıyorum, normalde o kadar para vermezdim yani, japonyadan alındığı için ucuz olmuş. şampuan ve saç kremi de güzel ama tekrar almam herhalde ama maskeyi japonyaya giden birilerini bulursam mutlaka isterim. zaten biz saçları uzatana kadar yağlara verdiğimiz para bir servet olacak

ben yurtdışındayım, burda argan yağı aradım ama bulamadım, argan yağlı kremler maskeler falan var ama onları da almadım. tr.ye gelince alıcam ben de. cilde de çok iyi geliyormuş.

senin yeni foto var mı?

Ayyyy canım en az 10 cm uzamış eylülden bu yana .Önceden dediğim gibi felaket hızlı uzuyor saçın .
Ayda 2.5 cm yaklaşık .Vışşşşşşş harika ötesi .

Çok uyguna almış o zaman .Hemen bitirmemeye bak bol bol sürme yani .

Sorma güzelim ya bizim evde yağlardan, maskelerden geçilmiyor .Sen öyle dediklerine bakma ozon yağı dışındakiler fos .
Bir de karaüzüm çekirdeği yağından çok memnum .Mutlaka al bu ikisini ,kefilim bu ürünlere.

Şu an işteyim ,eve gidince ben de güncel fot ekleyim .

hmmm, üzüm çekirdeği aklımda, tr.ye gelir gelmez aktara koşucam bu gidişle

ooooooooooff ben uyuyamadım ya
ne kaynattınız yine hatunlar
biribirnize isimlerinizimi sölediniz vay vaaayyy
eveet ben uğurböcüüm ve melekim adlarımızı söledik.. gece bi uyku tutmadı dedim acaba nete geri mi dönsem küboş orda mıdır acaba yok yatmıştır dedim gelmedim...

canım hadi güle güle kullan ama dikkat et anlatınca gözümde saç kremi beliriverdi aman diyeyim o kadar yumuşaklık hayra alamet değil dökülme filan yapmasın dikkat et canım bu arada saçların gayet güzel uzamış uzuyorda o yüzden hiç moralini bozma bu hızla nisana istediğin saça çoktan kavuşursun bence canım..

vuuuuuuuuuu harikaaaaaaaaa

5. kürümü az önce yıkadım kızlar
kaldı 3
ne çabuk geçti zaman ya daha dün başlamışım gibi
4. kürün resmini eklemiştim birde 8i eklerim artık
çok merak ediyorum ilkiyle sonuncusu arasındaki farkı

Ben fot çektim ama eklemicem şimdi .Baktım gram uzama yok
Biraz fark olsun diğeri ile öyle ekleyim .

kızlaar selam bende sinameke kürüne başlıcaktım ama haftaya sınavlrım başlıyacak yarımm bırakırım diye watsonlarrda satılan bir yağ var katı saç uzamasına yardımcıymış marka verilmiyodur belki yeni üyeyim vermiyim işte ondan aldım başladım düzenlice kullanıcam inşllah normalden daha çok uzar foto dün çekildi çok arakatlı yanıklarım gitsin diye zaten ince tellide iyice bi avuç gsaç:/ 1 ay sonra gene atıcam foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…