ay kıyamam kuzum ben varımamaaaannn kimsecıklerde yok hep böle olar zatende ben gelıyom herkes gıtmiş...
valla benm uyumama daha çok var.netin başından kalkıp sinemakiyi bile yapamadım dahaay napıosun şekerım siz ne zaman uyuyosunuz?
valla benm uyumama daha çok var.netin başından kalkıp sinemakiyi bile yapamadım daha
gündüzde uyuyamıyorumki şanslı olursam 1.2 ye kadar anca uyuyorum yoksa 11 gibi uyanıyorum.benm oglan ben uyanana yataktan kalkana kadar kalkmaz yanımdan gece boyu yatıyor yanımda. gündüz ben uyuyunca oda uyuyor:)ay bi de bottikim var dıyon gündüz uyumana bişi demiyomu köpüş...
aktif degillerse onlardır :) siteye girmeden i bakalım diolardır belki:)3 zıyaretci var acaba bizimkilermi onlar.....
gündüzde uyuyamıyorumki şanslı olursam 1.2 ye kadar anca uyuyorum yoksa 11 gibi uyanıyorum.benm oglan ben uyanana yataktan kalkana kadar kalkmaz yanımdan gece boyu yatıyor yanımda. gündüz ben uyuyunca oda uyuyor:)
aktif degillerse onlardır :) siteye girmeden i bakalım diolardır belki:)
uslu diyemem pek işine geldigi zaman öle genelde:) akıllıdır ama çooookaaaaayyyy canım bnm yaaaaaa usluymuş o zaman o tatlışşş..
allah bilir:)bı tek gredel aktıf o da nerde kımbılır........
Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)
Ayyyy canım en az 10 cm uzamış eylülden bu yana .Önceden dediğim gibi felaket hızlı uzuyor saçın .
Ayda 2.5 cm yaklaşık .Vışşşşşşş harika ötesi .
Çok uyguna almış o zaman .Hemen bitirmemeye bakbol bol sürme yani .
Sorma güzelim ya bizim evde yağlardan, maskelerden geçilmiyor .Sen öyle dediklerine bakmaozon yağı dışındakiler fos .
Bir de karaüzüm çekirdeği yağından çok memnum .Mutlaka al bu ikisini ,kefilim bu ürünlere.
Şu an işteyim ,eve gidince ben de güncel fot ekleyim .
günaydın canımmmkızlaaaaarrrr!! yapıyonuuzzz
yaa dün netim yoktu patladım resmen buraya gelemedim diye sinir oldum naptıysamda neti getiremedim yaa..
neyse ne var ne yok nasıl gidiyoo keyifler saçlar nasıl..
bugün xayx de yok nerde acaba.....
ayyy kıyamam siz beni mi özlediniz..bygün xay yok ya konuda gıdım ilerlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?