Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 5.kürü yapıcam bugün demledim sinemakimi.of bugün üşendim yapmıcaktım ama sonra dedim yap gitsin ya nolucak.

ay bi de bottikim var dıyon gündüz uyumana bişi demiyomu köpüş...
gündüzde uyuyamıyorumki şanslı olursam 1.2 ye kadar anca uyuyorum yoksa 11 gibi uyanıyorum.benm oglan ben uyanana yataktan kalkana kadar kalkmaz yanımdan gece boyu yatıyor yanımda. gündüz ben uyuyunca oda uyuyor:)

gündüzde uyuyamıyorumki şanslı olursam 1.2 ye kadar anca uyuyorum yoksa 11 gibi uyanıyorum.benm oglan ben uyanana yataktan kalkana kadar kalkmaz yanımdan gece boyu yatıyor yanımda. gündüz ben uyuyunca oda uyuyor:)

aaaaayyyy canım bnm yaaaaaa usluymuş o zaman o tatlışşş..

canim senne kullandin sacina da bole uzadi ozel mesaj atarmisin bana.

aynen katılıyorum sana ozon yağı muthiş ben cılde ceviz yağıda kullanıyorum dünyanın parasını verdığım kremlere 10 çeker

kızlaaaaarrrr!! yapıyonuuzzz
yaa dün netim yoktu patladım resmen buraya gelemedim diye sinir oldum naptıysamda neti getiremedim yaa..
neyse ne var ne yok nasıl gidiyoo keyifler saçlar nasıl..

kızlaaaaarrrr!! yapıyonuuzzz
yaa dün netim yoktu patladım resmen buraya gelemedim diye sinir oldum naptıysamda neti getiremedim yaa..
neyse ne var ne yok nasıl gidiyoo keyifler saçlar nasıl..
günaydın canımmm
ben dün 5i yaptım işte pazarda yağ bakım günüm onun dışında lavanta içiyorum
hemen geçsin şu 3 haftada resim çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…