ooohh yarasın dadlım
günaydın canımmm
ben dün 5i yaptım işte pazarda yağ bakım günüm onun dışında lavanta içiyorum
hemen geçsin şu 3 haftada resim çekeyim
saçlarım uzuyor canım ve gürleştiğini hissediyorumooohh yarasın dadlımya ben dün gördüm kürü yaptığını tam yazıyodum sana bişiler net gitti bidahada gelemez oldu senin saçlar zaten güzel iyce güzelleşecek şimdi kür yaradı sanada canım inş dahada çok faydasını görürsün foto bekliyom unutma haa :90:yağda iyidir yap yap ben yarına filan yağ günü denk gelirse haber ederim saatini filan..lavanta nasıl gidiyo sahi..memnun musun canım
yok böcüüm ya benim netim bedaaveegözüm yolda gönlüm darda senı bekledım nerelerdesın yaaa neden gitti net faturayımı yatıramadın......
orası kesin canım yaa hala mı cevp vermesin saç neler yapıyoz hayatımızın bi parçası oldu bu uğraşlar ama hiiç pişman değilizz
saçlarım uzuyor canım ve gürleştiğini hissediyorum
hangisi uzatıyor bilemem ama lavantanın iyi geldiği kesin
özellkle cildime çok iyi geliyor acayip güzelleşti cildim
yag yapacam bugun yarın günü ne zamansa bana da söleyın neyse o gün bı kere de ben yapım bakalım.......
tamam uğurböcüüm sanada haber edicem.. yaa hele bi foto koy görek ya söledin merakta bıraktın şimdi hadi hadi naptın göster gösterdün bir ayakkabı yaptım kendıme anlatamam öyle güzel oldukiiii...
yok gı 1 2liraymış aktarda ööle didiler geçeneskı bi ayakkabım vardı yanı aslında ayakkabı eskı degıldı de sıkılmıştım ondan siyahtı platformlu bnde onu önce ojeyle elektrıkmavısıne boyadım sonra bally sürdüm ve yıne saks mavı sim döktüm heryerıne harıka oldu..
esmer kraliçe yaaaa bu lavantanın kokusu baş agrısı yapmıyomu nasıl kokuyo bi de içmek zor degılmı kı...bı deeee pahalı bişi mi...
dün bir ayakkabı yaptım kendıme anlatamam öyle güzel oldukiiii...
özledik valla xay sen olmayınca site boş kaliiyii:ayyy kıyamam siz beni mi özlediniz..
naadar çok seviliyomuşum mutlu oldum valla canlar...
özledik valla xay sen olmayınca site boş kaliiyii:şu ayakkabıyı bende görmek istiyorum hadi böcügüm
kalsın dadlım sonra ekle boşver ya uyuyo bebiş girme oraya.. zaten çıt a uyanıyolarşimdi olmaz ayakkabı ve makine odada oğlanda bnm yatagımda uyudu içerı gırmem mümkün degıl uyanırsa nörürümmm........
valla bizim yüzümüzden çalışamıonda ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?