Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canımmm
ben dün 5i yaptım işte pazarda yağ bakım günüm onun dışında lavanta içiyorum
hemen geçsin şu 3 haftada resim çekeyim
ooohh yarasın dadlım ya ben dün gördüm kürü yaptığını tam yazıyodum sana bişiler net gitti bidahada gelemez oldu senin saçlar zaten güzel iyce güzelleşecek şimdi kür yaradı sanada canım inş dahada çok faydasını görürsün foto bekliyom unutma haa :90:yağda iyidir yap yap ben yarına filan yağ günü denk gelirse haber ederim saatini filan..lavanta nasıl gidiyo sahi..memnun musun canım

saçlarım uzuyor canım ve gürleştiğini hissediyorum
hangisi uzatıyor bilemem ama lavantanın iyi geldiği kesin
özellkle cildime çok iyi geliyor acayip güzelleşti cildim

gözüm yolda gönlüm darda senı bekledım nerelerdesın yaaa neden gitti net faturayımı yatıramadın......
yok böcüüm ya benim netim bedaavee ama havalar kötü sanırsam ondan bişiler oldu..ama özledim valla burayı saat 10civarı bi girebildim sonra gidiş o gidiş ne var ne yok canımcım

bende oğlanı uyuttum koştum buraya geldım aman hemen uyanmasa acık uyusada bnde bıraz burda vakıt geçirebılsem.....

saçlarım uzuyor canım ve gürleştiğini hissediyorum
hangisi uzatıyor bilemem ama lavantanın iyi geldiği kesin
özellkle cildime çok iyi geliyor acayip güzelleşti cildim
orası kesin canım yaa hala mı cevp vermesin saç neler yapıyoz hayatımızın bi parçası oldu bu uğraşlar ama hiiç pişman değilizz yaa ben lavanta yağını kullanmıştım cildime epey bi uyku yaptı bende meğer uyku sorunu olanlarda yastıklarına filan bi iki damlatıyolarmış yatış o yatış neyse bi ara alıp kullancem bende artık..
yag yapacam bugun yarın günü ne zamansa bana da söleyın neyse o gün bı kere de ben yapım bakalım.......

dün bir ayakkabı yaptım kendıme anlatamam öyle güzel oldukiiii...
tamam uğurböcüüm sanada haber edicem.. yaa hele bi foto koy görek ya söledin merakta bıraktın şimdi hadi hadi naptın göster göster

eskı bi ayakkabım vardı yanı aslında ayakkabı eskı degıldı de sıkılmıştım ondan siyahtı platformlu bnde onu önce ojeyle elektrıkmavısıne boyadım sonra bally sürdüm ve yıne saks mavı sim döktüm heryerıne harıka oldu..
esmer kraliçe yaaaa bu lavantanın kokusu baş agrısı yapmıyomu nasıl kokuyo bi de içmek zor degılmı kı...bı deeee pahalı bişi mi...

yok gı 1 2liraymış aktarda ööle didiler geçen iyi yapmışsın canım güle güle kullan iyi oluyor evdekileri değerlendirmek heleki sıkıldığın bişeyse yeniden aşık oluyon

şimdi olmaz ayakkabı ve makine odada oğlanda bnm yatagımda uyudu içerı gırmem mümkün degıl uyanırsa nörürümmm........

özledik valla xay sen olmayınca site boş kaliiyii: şu ayakkabıyı bende görmek istiyorum hadi böcügüm

ayy yirim seniii bende çok sıkıldım valla dün..yarında sınavlarım başlıyo çalışmam lazım ama bu gidişle çok çalışamıcam kopamıyom sizden qı

valla bizim yüzümüzden çalışamıonda ha

olsun dadlım yaa sizle ne ilgisi var ben seviyom sizi burayı da o yüzden çıkasım gelmiyo
kendime bi çalışma programı hazırladım ona uyucam arada boş günlerimde var zaten rahatım ama bugün beklemediğim küçük bi rahatsızlığım oldu biraz ondan tembellik ettim akşama başlıcam güzelce bi çalışmaya..:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…