Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun cnm ya. valla ne diyim sana burayı bırak çalış da diesim gelio ama sen olmayıncada tadı olmuyo

2 liralık aldım ben canım koca bir torba oldu
lavantanın kokusunu pek sevdiğimi söyleyemem ama baş agrısı falan yapmadı bende
ayrıca içmesi öyle zor değil tadı yok zaten hiç ılık su içermiş gibi oluyor sadece kokusu var o da çok sorun değil bence

selam kızlar nasılsınız
kahküllerim uzamış ben onları kesmeye gidiyorum
sonra sinamekini yapıcam becerebilirsem ilk defa yapacağım çünkü
xAyx seninde ayakkabıları çok merak ettim müsait olunca eklersen iyi olur yoksa çatlarım meraktan

canım hadi kolay gelsin..dikkatli kes çok kesme..bu arada ayakkabı bana ait değil canım uğurböcüü yapmış bende bekliyom merakla
geçmiş olsun cnm ya. valla ne diyim sana burayı bırak çalış da diesim gelio ama sen olmayıncada tadı olmuyo

artık ortasını bulucam şekercim son sınıfta olmasam sallardım ama zurnanın zırt dediği yerdeyim:90:..şu sınavlarımı bi atlatayım 7/24burdayım valla öldürseler kalkmam

valla tehlikeli neyse sen halledersin bukadar pozitif biinsanın yapacam dyipte yaptıramadıgı bişe görmedim:

oh oh uzamışta kesmeye gidion ölemi

valla tehlikeli neyse sen halledersin bukadar pozitif biinsanın yapacam dyipte yaptıramadıgı bişe görmedim:
ayy Allah ağzından duysun şekerim inşallah..bu okul bende pozitiflik filan bırakmadı ööle keyifle geçenleri gördümki hırpalanmama acıyorum dönem bile uzattım ama yetiştim kendi sınıfıma zaman kaybım olmadı Allahtan..daha ne talihsizlikler yaşadım ama planlarım için çok çalışıcam okulu bitirmem lazım evlenicem zamanı geldi geçiyo bile

pardon cnm ya ugurbocuu demıstı dogru karıştırdım bı an bende dusunuyorum zaten xAy nin cocugu yoktu falan dıye benım kafam ıyıce karısmıs:))
oh oh uzamışta kesmeye gidion ölemi
saçın her yeri aslında aynı uzuyoda cnm önler sürekli kestirildiği için daha hızlı uzuyor gibi geliyor.ben saçımın önlerini eskiden beri kendim keserim düz kahkül değilde üçgen şekilde kesiyorum ilk zamanlar çokça berbat ettim ama şimdi alıştım.neyse kızlar iş çok yapılcak şeyler var öpüyorumm hepinizi

hayırlısı kuzum ya şu okul bitsinde dügününe gelek

valla benmde kaküller daha hızlı uzuyor sanki bende kendim kesiyordum önceden şimdi pek kullanmıyorum ama kahkül saldım valla

Arkadaslar mavili olan 1 aralikta ve 1 ci kurden sonra cektirdim
Beyaz olani da 28 aralik 5 ci kurden sonra cektirdim boyle pek fark gozukmuyo ama yandan bakinca var gibi sanki siz neler dusunuyorsunuz yorumlarinizi bekliyorum :)
birde beyaz olanindan hafif duzelttim malum isiticilardan uzak durmaya calsiiyorum

Son düzenleme:
berinili naber kız napıyon :) uzamış valla saçların..devam et şekerim dahada güzel olacak inşallah..5.kürüde bitirmiş oldun he sanki daha dün stok yapıyodun valla neyse bu aşamadan sonrada güzel uzuycak düzleştirici vsden uzak durmaya devam

iyim valla ugrasiyorum sac uni herseyle :) valla ne yalan soylim cok cabuk gecti gibi geldi banada bakalim sonumuz nasil olucak :) tesekkurler...

hanımlarrr
sadece saç uçlarına kullanabileceğim kırılmaları önleyecek yağ araştırıyorum
ne önerirsiniz?

kafamda sinameki bilgisayarımda ferdi tayfur ve elimde havuç
naber kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…