Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hindistan cevizi yağını düşünüyorum ama kararsız kaldım kullanan var mı ?

bulursan baa da söle badem+zeytin yağını dene şekerim yada sana dediğim muzlu tarifi
zeytinyağını mecitefendinin içine ekleyerek kullanıyorum hem diplere hem uçlara canım ama yetersiz gibi geliyor
azcık kırık olsa bile dayanamam kestiririm diye korkuyorum

zeytinyağını mecitefendinin içine ekleyerek kullanıyorum hem diplere hem uçlara canım ama yetersiz gibi geliyor
azcık kırık olsa bile dayanamam kestiririm diye korkuyorum

senin saçında kırık yoktuki zaten neyse düzleştirici filan yapma zaten durulanmayan ürününde var yıkamadan sonra uçlara uygulayıp ööle tararsın kırılmaz hiç..

senin saçında kırık yoktuki zaten neyse düzleştirici filan yapma zaten durulanmayan ürününde var yıkamadan sonra uçlara uygulayıp ööle tararsın kırılmaz hiç..
diplerim çıktığından beri saçlarımı düzleştirmiyorum
yoksa kabak gibi meydana çıkıyor
açmıyorum bile topuzla geziyorum gözüm görmesin diye

diplerim çıktığından beri saçlarımı düzleştirmiyorum
yoksa kabak gibi meydana çıkıyor
açmıyorum bile topuzla geziyorum gözüm görmesin diye
bende bıraktım kuruturken bi iki fırça hareketi yetiyo zaten ama mavi su alıcam şart oldu..bu ayki listemde epey kabarık yine

bende bıraktım kuruturken bi iki fırça hareketi yetiyo zaten ama mavi su alıcam şart oldu..bu ayki listemde epey kabarık yine
şu mavi suyu bende çok merak ediyorum sen al burda paylaşrsn canım
ona göre bende alırım
gliss bitse şişenin içine bakım suyu yapcam baya memnun kalan olmuş

mavi su çok güzel bişi ben hiç kullanmamıştım daha önce neden kullanmadım acaba dıyom şimdi kuaförler satıyo bnmkinın markası norman 400 ml lık şişede 15 tl ye aldım ama harıka bişi sankı saçımda röfle yok gıbı yumusacık pasparlak yapıyo ve çok kolay taranıyo o kadar kolay taranıyo kı ve saçta da hiç agırlık bırakmıyo...

sinamekıye basladık bakalım nolcak 5 gün arayla yapıcam bu sefer.. bugün yaptım herkes yapıyo eksık kalmıyım.....

şu mavi suyu bende çok merak ediyorum sen al burda paylaşrsn canım
ona göre bende alırım
gliss bitse şişenin içine bakım suyu yapcam baya memnun kalan olmuş

ben daha önce kullanmıştım fön makinam bozulunca o da kaldı bi köşede..şöle söleyim öle mucizevi bişi değil yani kırıkları yok eden bişi değil..ama saçına bir iki fıslattığın zaman zaten taraman gerekiyor yayıyorsun saçına sonra fön/kurutma işini yapıyosn bunda kolaylık sağlıyo bide fön yapınca kırığını fazla göstermiyo yoksa bakım amaçlı değil canım..hele düzleştiricide asla kullanılmaz yakar saçını iyce bilgin olsun

yaa öyle mi
ben birkaç yerde okudum düzleştiriden önce sıkın kurutun sonra düzleştirin böylece saçınıza daha az zarar vermiş olursunuz yazıyordu
gerçi birkaç yerde de mavi su sadece fön içindir düzleştirici için değil yazıyordu
valla hangisine inanıcağımı bilemediğim için sürekli erteliyordum almayı

sinamekıye basladık bakalım nolcak 5 gün arayla yapıcam bu sefer.. bugün yaptım herkes yapıyo eksık kalmıyım.....

yap şekerim yap sana yaramadığını gördüğüm gün bu topikten çıkacam valla
demekki hiç çıkmıcam çünkü sana çok iyi geliyo aslında..sende moralini yüksek tut..hadi bakalım benim başlamama epey var ocağın 25i gibi başlıcam yine kozmikbakıma ayak uydurarak...

valla benim kullandığımın dokusu ona müsait değildi hatta kendim denedim gördüm ondan uyarıyom dadlım resmen ütü bişeye yapışır ya o da ööle saçıma yapıştı çok sıkmamama rağmen sen aldığını bi iki kullan zamanla anlarsın zaten nasıl bişi olduğunu..ama dediğim gibi kırık düzeltme işi yok

kuaförlerde diyor zaten bakım yapmaz sadece fönde işi kolaylaştırır diye
aman korktum valla yakmayalım binbir emekle uzattığımız saçları mavi suda eksik olsun

kuaförlerde diyor zaten bakım yapmaz sadece fönde işi kolaylaştırır diye
aman korktum valla yakmayalım binbir emekle uzattığımız saçları mavi suda eksik olsun

sen gene normal bakımını yap canım yağ filan zaten kırığın zor taranma durumun yok saç kremini naptın bırakabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…