Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen gene normal bakımını yap canım yağ filan zaten kırığın zor taranma durumun yok saç kremini naptın bırakabildinmi
önceden her banyoda kullanıyordum canım ama şimdi yap bakımı yaptığım zamanlar şampuanı biraz fazla kullanıyorum iyice temizlesin diye o zamanda çok dolaşıyor sadece o zamanlarda az biraz kullanıyorum.ama tamamen kescem

kes canım kes iyi bişi değil zaten ben bıraktıktan sonra farkına vardım..
neyse hadi ben kaçar dersler beni bekliyo..baa dua edin yarın sınavlar starting!!

Kızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Sinemaki kürüne başlıyorum salı gününden itibaren.

Saçlarımın şu an çekilen resmini ekliyorum. en son haziran ayında omuzlarımda kestirmiştim, şimdi sütyen hizasından 1 parmak daha aşağı uzunlukta. Kırmızı ile işaret koydum, 6 ayda işaretlediğim yer kadar uzadı..

Yine kestirmem lazım aslında ama biraz daha uzatıp öyle kestirmek istiyorum.

Saçlarım :

canım aramıza hoşgeldin..kızlar sizler kaç ayda uzar dersiniz 6ayda o kadar uzamış ben 3 yada 4diyorum ve kaçıyorum sakın sallıyosn demeyin sinamekiyle o kadar uzar bence ekstra bişilerle hadi

ben saçımı hiç düzleştirmiyorum gecenlerde acıl maşa yaptım hiç sevmıyorum artık maşayı çok lüzum duymassam ve acıl olmassa eskıdenkı gıbı sarıyorum ben sacımı akşam bigudiyle sar sabah oooohhh kıvırrrrr.....

yanı demem o kii mavı suyun düzleştırıci ye yapışıp yapışmadıgını bilemıyciiim ama çok güzel oluyo saç banyodan sonra böle kolay taranması bıle bnm için çoook şey demek hep kullanırım artık yoksa ben saçımı yoluyorum tabırı caizse.....

Of ya senin saclarin dehset guzel :) Bence hic kestirme .

Benimkisinin boyu keske oyle olsa senin isaretledigin yere geliyor benim.sacim.
Ben o kuru degil de ,yag karisimi ya da maya maskesi surup bekletiyorum.

Azicik uzasin oyle eklicem gecmis sayfalarda ekledigim gibi boyutu.
Telden yazamiyorum

Son düzenleme:

geçmiş sayfaları kurcalayıp bulucam senin saçını da :)

ya bütün boyalı kısımlardan kurtulmak istiyorum aslında :/ yine omuzlarımda kestirmek çok istiyorum, ama çoook uzun zamandır ilk kez bu kadar uzatabildim, şimdi de kıyamıyorum.

nasılsınız kızlar
ben bugün yağ karışımı uyguladım
aslında yağ bakım günüm pazardı ama banyoya giricektim aradan çıksın dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, benim de kür günüm pazar, bi ara bugün yapsam mı diye düşündüm ben de ama pek bi tembelim, yarına kaldı. yarın aynı zamanda foto günüm benim

kızlar naber nasıl gidiyo..
dün baktımda google da aratınca kabak gibi çıkıyoz valla haberiniz olsun kendimi gördüm şok oldum :90:

çıkıyo tabi, ben ne arasam googleda önce KKdaki sonuçları veriyor neredeyse

kızlar naber nasıl gidiyo..
dün baktımda google da aratınca kabak gibi çıkıyoz valla haberiniz olsun kendimi gördüm şok oldum :90:

kızlarrrrrrrrrrrrr...

saçlarımı karamel yaptırdım orta açıklıkta aslında bal köpüğüne boyandı ama karamel oldu.ve yıkadım akşam açıldı sarılar çıktı alttan

bu arada hindistan cevizi yağı sürüp açtırdığımdan yıpranma sıfır.tavsiyemdir..

neyse ben küllü tatlı sarı yansımaları olan bir ton elde etmek için açık küllü kumralla küllü kumralı karıştırıp sürsem nasıl olur

kızıllıkları gitsin tamamen sarımsı bi renk olsun

önerilerinizi alabilir miyim canlar??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…