önceden her banyoda kullanıyordum canım ama şimdi yap bakımı yaptığım zamanlar şampuanı biraz fazla kullanıyorum iyice temizlesin diye o zamanda çok dolaşıyor sadece o zamanlarda az biraz kullanıyorum.ama tamamen kescemsen gene normal bakımını yap canım yağ filan zaten kırığın zor taranma durumun yok saç kremini naptın bırakabildinmi
önceden her banyoda kullanıyordum canım ama şimdi yap bakımı yaptığım zamanlar şampuanı biraz fazla kullanıyorum iyice temizlesin diye o zamanda çok dolaşıyor sadece o zamanlarda az biraz kullanıyorum.ama tamamen kescem
hadi kolay gelsin canımkes canım kes iyi bişi değil zaten ben bıraktıktan sonra farkına vardım..
neyse hadi ben kaçar dersler beni bekliyo..baa dua edin yarın sınavlar starting!!
Ben fot çektim ama eklemicem şimdi .Baktım gram uzama yok
Biraz fark olsun diğeri ile öyle ekleyim .
canım aramıza hoşgeldin..kızlar sizler kaç ayda uzar dersiniz 6ayda o kadar uzamış ben 3 yada 4diyorum ve kaçıyorumKızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Sinemaki kürüne başlıyorum salı gününden itibaren.
Saçlarımın şu an çekilen resmini ekliyorum. en son haziran ayında omuzlarımda kestirmiştim, şimdi sütyen hizasından 1 parmak daha aşağı uzunlukta. Kırmızı ile işaret koydum, 6 ayda işaretlediğim yer kadar uzadı..
Yine kestirmem lazım aslında ama biraz daha uzatıp öyle kestirmek istiyorum.
Saçlarım :
Eki Görüntüle 590750
benle konuş anacım senbende kendım konusurum..........
Of ya senin saclarin dehset guzel :) Bence hic kestirme .
Benimkisinin boyu keske oyle olsasenin isaretledigin yere geliyor benim.sacim.
Ben o kuru degil de ,yag karisimi ya da maya maskesi surup bekletiyorum.
Azicik uzasin oyle eklicemgecmis sayfalarda ekledigim gibi boyutu.
Telden yazamiyorum
ne yazınca çıkıyookızlar naber nasıl gidiyo..
dün baktımda google da aratınca kabak gibi çıkıyoz valla haberiniz olsunkendimi gördüm şok oldum :90:
kızlar naber nasıl gidiyo..
dün baktımda google da aratınca kabak gibi çıkıyoz valla haberiniz olsunkendimi gördüm şok oldum :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?