Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boyanın içine bezelye tanesi kadar mavi boya ve ceviz büyüklüğü kadar gümüş boya katarsan ,kızıllık gider.
Bu boyaları neva colorda bulabilirsin cnm.

bunun gibi doğal sarı yansımalı

yine de bunu beğendim çok bi göze batan kızıllık yok gibi.

hoş duruyor doğal bi ton

Son düzenleme:
Kızıllık gitsin diyince ,dedin kesin küllü tonlarında resim ekleyecek .
Bunda dorelik var .
Senin saç rengin nasıl ki :26:

Ekle kızlar ona göre yorum yapsın canım .

Son düzenleme:

işte böyle

fotoda daha farklı çıkıyor gerçi ama kızıllık-turunculuk var...

aslında sarısı güzeldi açıldığında kızıllık yoktu.bal köpüğü boyayın dedim sonuç böyle oldu yıkayınca da aktı şuan daha az kızıllık var gibi

ama ben doğal bi sarı yansıma sıfır kızıllk istiyorum aslında.

ordaki bal köpüğü diye gösterdiği böyle değildidaha farklı oldu yapınca

bunun gibi doğal sarı yansımalı

ne güzel bir renk, ağlayabilirim. saç boyaması deyince çok değişik oluyorum, bir ara 15 günde bir saçımı boyatırdım, denemediğim saç rengi kalmamıştı. çok güzeldi. şimdi aylardır saçımı boyatmıyorum, çok çirkinleştim gibi geliyor, eski resimlerime bakınca çok hüzünleniyorum

bu resimdeki renge ben 4 5 denemeyle ulaşmıştım, sarı tabanlı saçlarım önce karamele, sonra bal köpüğüne boyanmıştı, baktım çok sarı duruyor akıyor devamlı, 2 ton koyuya boyattım, koyu karamel veya açık bakır kahve gibiydi. tutmadı o koyuluk, aynen bu renk olmuştu. parlak koyu karamelle sarı karışımı bir şeydi..

ben seneleeer önce saçımı açık küllü kumrala boyardım ve çok güzel bir renk olurdu. uzun süre de öyle kullandım ama benim saçlarım koyu renk. sende nasıl tutar bilmem ki. yine de beğendiğim bir ton, sadece küllü kumrala bile boyasan güzel olur bence.

Bende deli gibi koyu renk sevdası var :) şu an kafamda boya var hatta :) Biraz daha koyulaştırtırayım dedim .

Gradel bence çok yakışmış ,böyle kalsın .Zaten hemen arkasına boyatman doğru olmaz .Biraz daha akmasını bekle canım .
Ani bir kararla nasıl kastaneden döndün sen :) geçen koyu renk saçlarla ilgili topik açmıştın hatta :)

Son düzenleme:
şu saçları uzatma döneminde herkes boyama derdine düştü, azıcık saçlara huzur verseniz de güzel güzel uzasalar yaza kadar, sonra yazın istediğiniz renge boyayıp savursanız saçları daha iyi değil mi?

Doğru söylüyorsun ama yaptığımız bakımlar ,boyayı baya bir akıtıyor .Ben rahat edemiyorum akmış halde boya ile.

Bu arada ben saçımı yıkadım fakat istediğim koyulukta olmadı pek

Bundan sonra albüme mi eklesek fot.ları .Kabak gibi google yazınca çıkmayalım :) gerçi imagehack'ten eklediğim için ,benim kaldırmam pek zor olmuyor

Son düzenleme:
hmmm peki affedildiniz
saçımızın fotosunu kim naapsın ki googladan çıksa bile?

Blogunda fln kullanabilir belki .Ben saçlarımı şu kadar sürede uzattım gibi gibi .
Daha dün fake fot.ları kullanan birisi çıktı forumdan .:26:

Son düzenleme:
iyi fikir arkadaşlar
albüme ekleyelim hem kaldırması kolay olur hemde sadece arkadaşlarımızın göreceği şekilde ayarlayabiliriz

ne yazınca çıkıyoo
iyi fikir arkadaşlar
albüme ekleyelim hem kaldırması kolay olur hemde sadece arkadaşlarımızın göreceği şekilde ayarlayabiliriz

canım ben direk xAyx yazdım ilk eklediğim foto çıktı saç olayı neyse de direk fotosunu ekleyenlerin bilgisi olsun diye söledim ..yada sorun yaşayabilecek olanlar neyse artık bi sınava başvuru yapınca bile foto çekip nete eklendiğinden artık herkes google da ama belki bi yöntem buluruz diye dedim bu da olabilir aslında iyi fikir albüm işi bilemedim :44:
açık küllü kumralla küllü kumralı karıştırıp boyasam olur mu ki ?

:26:

xayx cim nerde ki:26:kız bana yardım et

canııımmmm burdayım gelebildim nihayet saçlarına bayıldımm çok hoş bi renk olmuş gerçekten..benim bi fotom var onu eklim beğenirsen rengi nasıl yaptım anlatırım ama tam istediğin ton mu bilemiyorum bende 2boyayla elde etmiştim şekerim bu arada hindistanc. yağı iyi mi diyosun bende alam bitane yaa

koyu rengi çok seviyorum baya bi zaman siyah kullandım 2-3 sene.sonra kahverengi sonra tekrar kestaneye boyadım falan derken,aslında sevdiğim renkleri kafama esti ve sıkıldım biraz da sevmeme rağmen açıkçası ve kendimi kuaförde buldum.

ayrıca tşkkr ederim cnm beğenmene sevindim.

ama şöyle güneşten açılmış gibi doğal bi sarımsı yansımaları olan saçlara da bayılıyorum:26:

içten içe kafamdan geçiyordu ama yapışım aniden oluverdi.değişiklik istedim.

bana eserler bide arada...

teşkkür ederim kuzum

eklersen çok sevinirim albüme ekleyeceksin değil mi?

hep diyorum;bayan olmak ne zor iş yaaa erkek olsaydım keşke

kafamıza esmeleri,şusu busu bakımı,süsü hiç bitmiyor uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…