Boyanın içine bezelye tanesi kadar mavi boya ve ceviz büyüklüğü kadar gümüş boya katarsan ,kızıllık gider.
Bu boyaları neva colorda bulabilirsin cnm.
bunun gibi doğal sarı yansımalı
açık küllü kumralla küllü kumralı karıştırıp boyasam olur mu ki ?
:26:
Doğru söylüyorsun ama yaptığımız bakımlar ,boyayı baya bir akıtıyor .Ben rahat edemiyorum akmış halde boya ile.
Bu arada ben saçımı yıkadım fakat istediğim koyulukta olmadı pek
Bundan sonra albüme mi eklesek fot.ları .Kabak gibi google yazınca çıkmayalım :) gerçi imagehack'ten eklediğim için ,benim kaldırmam pek zor olmuyor
Blogunda fln kullanabilir belki .Ben saçlarımı şu kadar sürede uzattım gibi gibi .
Daha dün fake fot.ları kullanan birisi çıktı forumdan .:26:
ne yazınca çıkıyoo
iyi fikir arkadaşlar
albüme ekleyelim hem kaldırması kolay olur hemde sadece arkadaşlarımızın göreceği şekilde ayarlayabiliriz
açık küllü kumralla küllü kumralı karıştırıp boyasam olur mu ki ?
:26:
xayx cim nerde ki:26:kız bana yardım et
Bende deli gibi koyu renk sevdası var :) şu an kafamda boya var hatta :) Biraz daha koyulaştırtırayım dedim .
Gradel bence çok yakışmış ,böyle kalsın .Zaten hemen arkasına boyatman doğru olmaz .Biraz daha akmasını bekle canım .
Ani bir kararla nasıl kastaneden döndün sen :) geçen koyu renk saçlarla ilgili topik açmıştın hatta :)
canım ben direk xAyx yazdım ilk eklediğim foto çıktı saç olayı neyse de direk fotosunu ekleyenlerin bilgisi olsun diye söledim ..yada sorun yaşayabilecek olanlar neyse artık bi sınava başvuru yapınca bile foto çekip nete eklendiğinden artık herkes google da ama belki bi yöntem buluruz diye dedim bu da olabilir aslında iyi fikir albüm işi bilemedim :44:
canııımmmm burdayım gelebildim nihayetsaçlarına bayıldımm çok hoş bi renk olmuş gerçekten..benim bi fotom var onu eklim beğenirsen rengi nasıl yaptım anlatırım ama tam istediğin ton mu bilemiyorum bende 2boyayla elde etmiştim şekerim bu arada hindistanc. yağı iyi mi diyosun bende alam bitane yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?