hahaha bayıldım bu resme canım :90: şekerim uzama var valla ama sende uzaklık ayarını tam ayarlayamamışın şimdi uzamadı filan dicekler ama uzamış göz var nizam var yani tatlım devam durmak yok..
gredelcim bunlarda benm sana dediğim fotolar sanırım renk istediğin değil tam ama bi fikir olsun ışıkta değişebiliyo dediğin gibi boya..bu arada senin saç rengini ben çok beğendim bende yeşil gözlüyüm düşünmedim değil bu rengi ama kendi saç rengimi özlediğimden ellemicem artık..seninde zamanla oturacaktır rengi sık boya yapma canımcım..
Eki Görüntüle 591369 Eki Görüntüle 591370
bak işte doğal ve yumuşak bir ton ben daha açık bi ton istiyorum cnm evt ama en önemlisi yumuşakk böyle tatlı bi tonu olması.
o yüzden açık kumralları çok seviyorum güneşten açılmış gibi ışıkları da çok beğeniyorum çok masum duruyor.
...
bu arada hindistan cevizi yağını sormuşsun açtırmadn 1 saat önce tüm saçıma sürdüm öyle açtılar çok şükür ne yıpranma ne sertlik hiçbiri yok ..
ilk kez denedim bunu ve gerçekten harika bişeymiş.
hindistan cevizi yağını da amonra arkadaşımız konu açmış forumda gördüm.yapanlar da memnun kalmışlar ben de öyle yaptım çok şükür hiç yıpranma yok çok sevindim
neyse ben kaçar tatlım muck
kıslarrr ya iki gün misafir, koca derken giremedim netenasılsınız neler yaptınız bakalım ? biliyorsunuz ben bu hafta kına ile uğraştım.. bugün yolda bir kadın çevirip boyamın rengini sordu kına diyince çok şaşırdı ...güneşte kızıl kızıl parlıyor valla çok mutluyum bundan sonra epey bi süre boyaya paydos... şimdi son sinameki kürümü yaptım ... dört hafta dinlenip tekrar başlayacağım... kına sayesinde saçımın o tülerik tiftik hali gitti..bir iki sene kullanayım sinameki ile uzatayım sonra bakcam..özledim sizleri yaaaa
foto ekliycem nasıl yapacam
canım iyi yapmışsın şimdi daha iyi uzuycak ben geçenlerde kırıklarını alıym derken sanırım çok azcık boyundan kesmiş oldum ama şimdi daha uzun geliyo gözüme diplerimde çıktı iyceKızlar ben dayanamadım sıkıldım değişiklik olsun diye kat attırdım saçıma boyundan 1 cm kısalsın dedim yine 2 cmi buldu galiba, ama dedim yeni yıldan önce kestireyim 2013 te hiç kestirmeyip sinameki kürü ile uzatcam. yarın da 7. kürümü yapcam. 12. kürüm bitince tekrar fotoğraf eklerim. Bu da son hali saçımın:
Eki Görüntüle 591418
canım iyi yapmışsın şimdi daha iyi uzuycak ben geçenlerde kırıklarını alıym derken sanırım çok azcık boyundan kesmiş oldum ama şimdi daha uzun geliyo gözüme diplerimde çıktı iycesaça makas değmesi iyi olmuş hem 2013de kestirme işine girmezsin daha güzel sağlıklı uzar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?