Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya uğurböcüüm küboşum esmer kraliçem melekim siz nerelerdesiniz ya doğru düzgün görüşemiyoz artık

ay tatlııım girmiyim ders çalışıyım diyorumm onu da beceremiyorum sıkılıyorum hemen

ay tatlııım girmiyim ders çalışıyım diyorumm onu da beceremiyorum sıkılıyorum hemen

ahh ahh sen mi ben mi şekerim büte kalıcam o kesinleşti ee nasılsın neler yapıyosun özledim ya 2gündür ne zaman girsem yoksun sende diğer kızlarda fazla rastlaşamadık nasıl gidiyiii :90:

herkese günaydın, ben sabah sabah sinameki kürümü yaptım. 2. tur 6. kür oldu. bana saçlarım lepiska oldu bile gibi geliyor ama henüz öyle olmadığının da farkındayım
maalesef eşim bugün çalışıyor, foto akşama kızlar

kızlaarr!
bugünden salı gününe kadar vitamin içeren maskeler yapılabilir sinameki maya yumurta maskeleri vs..bilginize
kolay gelsin canlarım..

ben saçları ciddi ciddi dinlendiriyorum
sadece yıkayıp kurutuyorum başkada bir şey yapmıyorum
ama bugün zeytinyağı süresim var :)

ben saçları ciddi ciddi dinlendiriyorum
sadece yıkayıp kurutuyorum başkada bir şey yapmıyorum
ama bugün zeytinyağı süresim var :)

bende bende bugün yaparaım bişiler ya diplere sarımsaklıdan uçlara normalden yada komple sarımsaklı :26:

tatlım sen hepimizden fazla uğraşıyorsun valla

yok dadlım yaa sizler daha çok uraşıyonuz ben şimdi dinlenmedeyim aslında bişi yapmıcaktım ama kararsızım saçımın uzamasını hızlandırmam lazım sadece bi 4 5parmakçık lazım bana..aslında bioblasın içine kattım şu sarımsaklı zeytinyağını bepantenle evigende vardı içinde onla yıkıyım en iysi..bu arada bioblas kullanıyosan ampul kırma içine canım ya yıkadıktan sonra bi kokusu var çözemedim neden olduğunu ilk aklıma gelen ampuller oldu başka bişi yoktu içinde o zaman :26: bioblas sarmaşık özlü kullananlara duyurulur

eveeeet sıra fotomuzda

ilki 16 eylül, ortadaki 2 hafta önce ve de bugün. tam 3,5 ay oldu başlayalı. yorumları alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…