7 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
100 ml bence çok iyi
dün yağ bakımı yaptım canım çarş perş gibide sinameki günümiyiymiş ya bende alıym bitane bakalım inş iyi gelir canım..
bugünlerde vitamin maskeleri maya yumurta filan yapabiliyoruz aklında bulunsun tatlım salıya kadar devam edicek..
dün yağ bakımı yaptım canım çarş perş gibide sinameki günüm
sence araya birşey sıkıştırayım mı?
çok karıştırmayayım diyorum
çok iyi fikir salı 6. kürümü yapayımyok canım ya dün yapmanında etkisi olur muhakkak bunca şey boşa değil yani..boşver sinamekini bekle sen yapma bişi yada istersen yarın sinamekini yap yada salı bu haftalık 2 3gün öne çekmiş ol
eveeeet sıra fotomuzda
ilki 16 eylül, ortadaki 2 hafta önce ve de bugün. tam 3,5 ay oldu başlayalı. yorumları alalım
Eki Görüntüle 591780
çok iyi fikir salı 6. kürümü yapayım
zaten sabırsızlanıyordum
harika ...başka ne diyim
gredelcik naber kız nerelerrdesinnasıl gidiyo bakıim..
salı gününe kadar güzel maskeler yada sinamekini yap tamam mı kozmikbakım günü geldi
bnde aynı şeyi geçiriyordum aklımdan yahadi yarasın şimdiden canım
turu bitirmene de az kaldı şaka maka çabuk geçiyo zaman kraliçem yaa
işe yarıyor bu günler aslında bende ööle takılmış oldum peşine..sende o dönüm noktasına gelmişin ha 5.kür bnm için özel uzama o zaman belli oluyo öle görüyorum hep hadi bakalım bekliyoz senden güpgüzel gelişmeler canımcımcnm benim nete çok girmiyorum da
tatlım benim bakım günüm pazartesi özel bi güne göre yapmıyorum:26:
pazartesi başlamıştım öyle devam ediyorum
inşallah yarın 4.kürümü yapacağım
senin saçlar ne alemde?
eveeeet sıra fotomuzda
ilki 16 eylül, ortadaki 2 hafta önce ve de bugün. tam 3,5 ay oldu başlayalı. yorumları alalım
eveeeet sıra fotomuzda
Eki Görüntüle 591780
Alexus canım sen içten sadece biotin mi alıyordun ?
Seninkisi 5mg miydi ? Tok karnına mı yoksa aç mı alınacaktı .
Of unuttum vallahi .
ahahaha çok güldüm, aç mı tok mu
canım benim biotin 3mg, günde 2-3 tane alıyorum.
Eki Görüntüle 592156 içeriğinde biotin dışında folik asit, çinko, selenyum vs vs bir sürü şey var.
onun dışında omega 3 ve resveratrol (kara üzüm kabuğunda bulunan bir antioksidan madde) kullanıyorum.
aç tok bakmıyorum valla, aklıma gelince yutuyorum.
Oh şifa olsun .Hem cilde de ,tırnağa da iyi geliyormuş sanırım .
Ya şuraçıkta ağlayacağımSenin önerdiklerin T.c de yok ki .
Yazık bizeeeee
Nature's Bounty - Herkes için en iyisi
kızlar ben hep tak,ip ediyorum sizin burda foto ve yorumlarınızı. benim saçım omuzlarıma bile değmiyo.hiç uzamıyo . bakım yapmayınca ayda 0.3cm uzuyo.bakım yapınca ayda 1 cm bile uzamıyo..işte 0.8cm falan uzuyo.
ayrıca xyaxin saçları da çok güzel uppuzun. benim hiç öyle uzun saçım olmadı. ya omzuma değse bile mutlu olcam.. tepeden salarımı toplayıp gezmek istiyorum ben(((
alexus bende de var bu vitamin komplekslerinden. sende kilo yaptı mı acaba. ben korkarak içiyorum kilo yaparsa diye.. benim tırnaklar da baya sertleşti uzuyo ama bi tek saçıma etki etmiyo. sadece saça etki etse keşke ya. neyse ben de içmeye devam edeyim bari. bu arada bunları yemekle birlikte alırsan daha etkili olur hani ana yemek bittikten snra sofradan kalkarken içersen yemeklerle emilimi artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?