Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni yıl herkese uuupuzuun sağlıklı saçlar getirsin inş :))
sağlıklı mutlu ve sevdiklerimizle huzurlu dopdolu bir yıl diliyorum herkese...mutlu yıllar..

CANLARIM HEPİNİZE MUTLU YILLARRRR, yeni yılda saçlarımızı çokkkkk uzatmak dileğiyle.... Sağlıcakla kalın....

Yeni yıl, yeni yıl bizlere kutlu olsuuuuun. Saçlarımızda uzasın, parlasın, yıpranmasın.

benim kan değerlerim normal. aslında uzamıyo işte uzamayınca. umarım uzar. işte çok kafaya takıyorum kesin o yüzden uzamıyo.
neyse kızlar hepinize ii seneler...

6 ay icinde omuzdan bele kadar kür kullanmadanmi getirdin ????

yani sarisin ilk hali en sonda turunclu üstmü oluyor ? ben bi uzama göremedim ayni sanki ama pe,beli olanda sacin daha güzel duruyor bu bi turun fotoraflarimi

Son düzenleme:
Yeni yılda hepimizin saclarin fiskirmasi bellere kadar gelmeleri dilegiyle mutlu yillar kzlarrr :)

2013te hepimiz rapunzel olacağız kızlarr
mutlu yıllarr

mutlu yıllar kızlar yeni yıl hepimize saglık mutluluk ve uzun uzun saçlar nasip etsin seviyorum bu siteyide sizleride

evet, ama tam belim değil, sütyen izinin biraz aşağısı. kendisi uzadı, arada 1 2 kere de kırık aldırdım bir kaç cm.

harika uzamış cnm maşallah..

......

bu arada 5.kürümü pazartesi yapacağım inş.

ama korkuyorum çünkü saçımı boyayacağım küllü sarıya.

şuan karamel renginde acaba boyayı akıtır mı diye korkuyorum:26:

xayx cim napıyosun??:13:

saçında uzama var mı ne alemde??

iylik gredelim napım valla uraşıyoz..saçlarım bi ara bi saldı kendini sanki ama şuan normal dinlenme bitene kadar bişiler bekliyorum hayırlısı..ya sende kürü bi bitirseydin sonra boya yapsaydın saçların güzel hem zamanla rengi oturur hemde boyasanda sinameki gene akıtacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…