Eki Görüntüle 592957sor tabi şekerim..
Eki Görüntüle 592957
2 tur sinamekiden sonra bu renge boyamak istiyorum saçımı
ama nasıl elde edicem
sütlü kahve falan dendi ama alıp sütlü kahveye boyasam siyah olur saçlarım biliyorum çünkü zemin rengim açık değil ki çok
bunu elde etmek için boyamıştım en son ama böyle tutmadıgüzel renk..ama 2boyayla tutturursun bunu ancak canım kendi saç renginde koyuysa..tam rengin nedir varsa bi foto koy canım fotolarında boya vardı yanılmıyosam
bunu elde etmek için boyamıştım en son ama böyle tutmadı
rengi tam belli olmuyor canım fotolarda ama zeminim koyu kendi saç rengimde koyu kestane zaten.kahve ile kumral karıştırıp boyadım böyle olmadı.güvendiğim bir kuaför var ama saçımda kısa dğil ki arkadasımın bob modeli saçları vardı ona bile 100 demiştibana kça der kimbilir
açmadan yapamaz mıyım kiyok yok sen dur bende bi araştırıp bakayım kuaför çok ister yaa hem iki işlem dicektir önce açıp sonra boya yapayım der büyük ihtimal o da 200ü bulur..o değilde bnm bile saç rengim açıktır daha açığı tutsun diye bildiğin civciv sarısı boyadım anca adam oldu
açmadan yapamaz mıyım ki
açmak istemiyorum saçımı ya
ay canımm çok teşekkür ederimmcanımcım yok ya kuaförler koyu saç görünce der genelede hep ööle ama biz açma yerine açık renk boyayla karıştırıcazkoyu kestanyse gene çok uraşmayız heralde dur ben bi gezintiye çıkaym renk keşfine
evet canım bunlara benziyor ilk boyadğmda açık olmuştu hatta bunlardan ama sinameki akıttı alttn kendi rengim çıktı şimdi bunlara benziyor.yarın foto çekerim rengi tutturmaya çalışarakcanım kendi saç rengin bööle mi bööleyse kolay ama şimdiki halinide düşünmek lazım sinameki açtınmı rengini akıttımı biraz
Eki Görüntüle 593024 Eki Görüntüle 593023
evet canım bunlara benziyor ilk boyadğmda açık olmuştu hatta bunlardan ama sinameki akıttı alttn kendi rengim çıktı şimdi bunlara benziyor.yarın foto çekerim rengi tutturmaya çalışarak
benimde aklıma geldi ama kızıldan acayip korkuyorumaklıma bişi geldi esmerkraliçecim..şimdi senin saçların koyu renk ya acaba diyorum bakır kızılı yapsak o rengi verir mi bana uydu nedense çünkü ben kendi saçıma baktım senin istediğin boya daha canlı bi renk duruyo benim boyaya yakın nerdeyse bnm kafamda kumral vardı sana bakır kızılı yapsak o koyuluğu kırar ve zamanlada kendini belli edr :44: ne dersin?
yarın günışığında çekeyim ben resmi kuzum eklerim burayaevet canım elimizde renk olursa daha iyi olur önceden gördüğüm foton aklıma geliyo ama ondan bugüne açılmış olabilir saç rengin
canım yok senin saçın koyu kızıl ööle adı gibi tutmaz
benimde aklıma geldi ama kızıldan acayip korkuyorum
o yüzden boya numalarına bakarken içinde kızıl yansımaları olmayanları tercih ediyorum
sevgilim kızıldan nefret ediyor çünkü her boya öncesi tekrarlıyor kızıl olmasın
kızıl olursa gelme yanıma diyor
o yüzden risk alamam yani
canlaaaaarrrrr naparsınıııızzzz ıkı gundür netim kesiktı giremedım ösledım sizlerııı.....
yarın günışığında çekeyim ben resmi kuzum eklerim buraya
bayılıyorum senin bu enerjinetamam dadlım bekliyorum yılmak yok bulcaz istediğimiz boyayı
hep beraber enerjik olalım
bayılıyorum senin bu enerjine
bnde bı sınamekı daha yapım yaaa.. 5 gün oldu mu acaba bnm çünkü bn bu tur 5 güne 1 yapcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?