Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzel renk..ama 2boyayla tutturursun bunu ancak canım kendi saç renginde koyuysa..tam rengin nedir varsa bi foto koy canım fotolarında boya vardı yanılmıyosam

güzel renk..ama 2boyayla tutturursun bunu ancak canım kendi saç renginde koyuysa..tam rengin nedir varsa bi foto koy canım fotolarında boya vardı yanılmıyosam
bunu elde etmek için boyamıştım en son ama böyle tutmadı
rengi tam belli olmuyor canım fotolarda ama zeminim koyu kendi saç rengimde koyu kestane zaten.kahve ile kumral karıştırıp boyadım böyle olmadı.güvendiğim bir kuaför var ama saçımda kısa dğil ki arkadasımın bob modeli saçları vardı ona bile 100 demişti bana kça der kimbilir

yok yok sen dur bende bi araştırıp bakayım kuaför çok ister yaa hem iki işlem dicektir önce açıp sonra boya yapayım der büyük ihtimal o da 200ü bulur..o değilde bnm bile saç rengim açıktır daha açığı tutsun diye bildiğin civciv sarısı boyadım anca adam oldu

açmadan yapamaz mıyım ki
açmak istemiyorum saçımı ya

açmadan yapamaz mıyım ki
açmak istemiyorum saçımı ya

canımcım yok ya kuaförler koyu saç görünce der genelede hep ööle ama biz açma yerine açık renk boyayla karıştırıcaz koyu kestanyse gene çok uraşmayız heralde dur ben bi gezintiye çıkaym renk keşfine

canım kendi saç rengin bööle mi bööleyse kolay ama şimdiki halinide düşünmek lazım sinameki açtınmı rengini akıttımı biraz

ay canımm çok teşekkür ederimm

canım kendi saç rengin bööle mi bööleyse kolay ama şimdiki halinide düşünmek lazım sinameki açtınmı rengini akıttımı biraz
Eki Görüntüle 593024 Eki Görüntüle 593023
evet canım bunlara benziyor ilk boyadğmda açık olmuştu hatta bunlardan ama sinameki akıttı alttn kendi rengim çıktı şimdi bunlara benziyor.yarın foto çekerim rengi tutturmaya çalışarak

aklıma bişi geldi esmerkraliçecim..şimdi senin saçların koyu renk ya acaba diyorum bakır kızılı yapsak o rengi verir mi bana uydu nedense çünkü ben kendi saçıma baktım senin istediğin boya daha canlı bi renk duruyo benim boyaya yakın nerdeyse bnm kafamda kumral vardı sana bakır kızılı yapsak o koyuluğu kırar ve zamanlada kendini belli edr :44: ne dersin?

evet canım bunlara benziyor ilk boyadğmda açık olmuştu hatta bunlardan ama sinameki akıttı alttn kendi rengim çıktı şimdi bunlara benziyor.yarın foto çekerim rengi tutturmaya çalışarak

evet canım elimizde renk olursa daha iyi olur önceden gördüğüm foton aklıma geliyo ama ondan bugüne açılmış olabilir saç rengin

benimde aklıma geldi ama kızıldan acayip korkuyorum
o yüzden boya numalarına bakarken içinde kızıl yansımaları olmayanları tercih ediyorum
sevgilim kızıldan nefret ediyor çünkü her boya öncesi tekrarlıyor kızıl olmasın
kızıl olursa gelme yanıma diyor
o yüzden risk alamam yani

canlaaaaarrrrr naparsınıııızzzz ıkı gundür netim kesiktı giremedım ösledım sizlerııı.....

evet canım elimizde renk olursa daha iyi olur önceden gördüğüm foton aklıma geliyo ama ondan bugüne açılmış olabilir saç rengin
yarın günışığında çekeyim ben resmi kuzum eklerim buraya

canım yok senin saçın koyu kızıl ööle adı gibi tutmaz ama istediğin tonlardada hafif bi kızıl kahve tonu var acaba gölge tarzı bişiler mi denesek mesela papatya suyu filan mı kullansan acaba :44:
canlaaaaarrrrr naparsınıııızzzz ıkı gundür netim kesiktı giremedım ösledım sizlerııı.....

nerelerdesin kız sen kaç gündür

bnde bı sınamekı daha yapım yaaa.. 5 gün oldu mu acaba bnm çünkü bn bu tur 5 güne 1 yapcam...

Şöyle mucize bir şey olsa da bir ayda omuzdan bele getirse saçlarımızı yaa cok kiskaniyorum uzun sacli insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…