Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa saçımı hemen boyamak isteyip dayanamadığımdan daha fazla bekleyemiycem hasta sonu boyayacağım sanırım..

yoksa kürler bitince mi yapsam dedim ama sabırsız tipim anacımm

evet, ama tam belim değil, sütyen izinin biraz aşağısı. kendisi uzadı, arada 1 2 kere de kırık aldırdım bir kaç cm.

senin saclarin cabuk uzuyormus ozaman benimkilerde böyle uzasa hic kürle ugrasmazdim benimkilerde belirli bi uzunluktan sonra hic uzamio onu sinemakiyle asmayi deniyorum

2013 yılına kafamda sinameki kürüyle girdim

Özel gün oldugu için bir de nasıl azimliysem artık

ya bir de benim kafamı karıstıran bi sorun var ; sinameki kürü için kimileri 3 ayda taa nerden bele gelen saclarından bahsediyor. Nerde bu insanlar 3 ayda nasıl geliyor ya ciddi mi gercekten

kızlar ben de saçımı boyadım geçen. bekleme süresindeyim gerçi ama yine de sinameki yaptım canım sıkıldı...boyayı da akıtıyo ya o yüzden. ben 5.11 boyadım baya koyu oldu mavi siyahımsı lacivertimsi değişikama bana yakışan bi renk oldu. ama azıcık açılsın bari boya da akıtıyo ya sinameki... dedim bi sinameki yapıyım. hiç akmadı...
akmayan bi boya istiyosanız keune diye bi marka var o profesyonel bir boya saçtan akmıyor. hani birkaç banoda hala akmaya devam eder ya bu hiç akmıyor ve parlak süper bir renk veriyo saça. özellikle bakır ve kızıllarda çok iyiymiş. tabi ben küllü boyadım ve akmadı sinamekiye rağmen.

taa nerdenine bağlı canım eğer göğüs hizasındaysa geliyor kür vb uğraşmalarla ama küt bir saçada diyecek bişeyim yok en az 4 5ay

arkadaslar benım neden fotom yok yanı profılımde yanıı daha dogrusu profıl degılde hanı msj yazıyoruzya orda herkesın resmı görünüyo bnm neden görünmüyoo yanı o resmı nasıl koyuyoruzz..

arkadaslar benım neden fotom yok yanı profılımde yanıı daha dogrusu profıl degılde hanı msj yazıyoruzya orda herkesın resmı görünüyo bnm neden görünmüyoo yanı o resmı nasıl koyuyoruzz..

uğurbocumm kk panelinden avatarı değiş kısmına gir gözat de belgelerim in içinde foto yükleyebeilirsin sonrada değişiklikleri kaydet de tamamdır

Yaza kadar soyle sutyen askima kadar gelse yeter bana

yaza kadar mı senin saçın tam neredeydiki canım :26: hangi saç olsa oraya gelir yani çabucak..yeni yılın ilk günlerinde güzel şeyer düşünüp çağırıyoruz

yaza kadar mı senin saçın tam neredeydiki canım :26: hangi saç olsa oraya gelir yani çabucak..yeni yılın ilk günlerinde güzel şeyer düşünüp çağırıyoruz

Omuzlarimda suanda :) yaklasik bi 20 cme yakin var istedigim yere 6 7 ayda elde edilebilecek bi sac uzunlugu insallah olur :)

Omuzlarimda suanda :) yaklasik bi 20 cme yakin var istedigim yere 6 7 ayda elde edilebilecek bi sac uzunlugu insallah olur :)

yok yaa çok uzun bi süre söledin canım sen yap herşeyini istikrarlı şekilde burdan gidişatı görecez zaten hep beraber..inşallah güzel ve hızlı sonuçlar alacaksın sende..

günaydın canım, ben hemen rapor vereyim. sabah kalktım saç maskelerimi yaptım, duşumu da bir kaç saat sonra alırım artık.
senin nasıl gidiyor, görünmedin pek ortalarda.

günaydın canım, ben hemen rapor vereyim. sabah kalktım saç maskelerimi yaptım, duşumu da bir kaç saat sonra alırım artık.
senin nasıl gidiyor, görünmedin pek ortalarda.

valla sende ki istikrar bende olsaaaa bnde bugün eczaneye gitsemde senın kullandıgın biotın mı ne varya onun eşdeğerı bi vitamın alsam yaaa...

Sahiden mi :) ben seni görmedim ama hep 30-31 yaşlarında bir hatun olarak hayal etmiştim
Maşallah o zaman sana :) poponu kaşı .

Sen neler içiyorsun ,neler yiyorsun ,nelere dikkat ediyorsun yaz yazzzzzzz .
Benim en büyük korkum ,erkenden yaşlanmak .
Bir sürü topik açttım hatta :) anti aning haplar ,kök hücre serumlarıyla fln ilgili.
Kafayı yemek üzereyim

sağol canım
valla bence yaşlanmaktan ne kadar korkarsan beyni o kadar yaşlanmaya programlıyorsun, bir bakmışsın ki yaşlanmışsın
maalesef bunun %90ı genetik bence, ailendeki kadınlara bak, bir de menapoz yaşlarına. ailendeki kadınlar ne kadar gençse sen de o kadar genç kalırsın.
ben deli gibi yemek yerim, özellikle de hamur işine bayılırım ama vitamin de kullanıyorum işte. 17 yaşından beri günde 2 paket sigara bile içiyorum yemek dışında pek düzenli bir hayatım olduğunu söyleyemem, uyku vs açısından.
senede bir aklıma gelirse cilt bakımı yaptırıyorum, makyajımı silmeden de yatarım çoğu zaman ama her gün düzenli kullanmasam da iyi marka nemlendirici ve makyaj malzemesi kullanırım.
ben de bazen 20li yaşlarda göz kenarları kırışmış kızlar gördüğümde üzülüyorum. ben genç kalmaya değil, güzel yaşlanmaya çalışıyorum. şu anda vaktim olduğu için saçtı baştı uğraşabiliyorum ama 3-5 ay sonra vaktim olmayacak, kafaya taktığım bir konu değil zaten ama taktıkça negatif bir etkisi olduğunu düşünüyorum.
bilmem yardımcı olabildim mi

nee alexus sen 40a mı yaklaştın ilk gördüm ilk resmini 30filan sandım sonra saçlarının resimlerine baktıkça yok yaa genç kızmış dedim içimden saygılar abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…