evet, ama tam belim değil, sütyen izinin biraz aşağısı. kendisi uzadı, arada 1 2 kere de kırık aldırdım bir kaç cm.
2013 yılına kafamda sinameki kürüyle girdim
Özel gün oldugu için bir de nasıl azimliysem artık
ya bir de benim kafamı karıstıran bi sorun var ; sinameki kürü için kimileri 3 ayda taa nerden bele gelen saclarından bahsediyor. Nerde bu insanlar 3 ayda nasıl geliyor ya ciddi mi gercekten
Şöyle mucize bir şey olsa da bir ayda omuzdan bele getirse saçlarımızı yaacok kiskaniyorum uzun sacli insanlari
sen artık kısa saçlı sayılmassın canım bnm ama daha yolun var o ayrı tabiii..
arkadaslar benım neden fotom yok yanı profılımde yanıı daha dogrusu profıl degılde hanı msj yazıyoruzya orda herkesın resmı görünüyo bnm neden görünmüyoo yanı o resmı nasıl koyuyoruzz..
Yaza kadar soyle sutyen askima kadar gelse yeter bana
yaza kadar mısenin saçın tam neredeydiki canım :26: hangi saç olsa oraya gelir yani çabucak..yeni yılın ilk günlerinde güzel şeyer düşünüp çağırıyoruz
Omuzlarimda suanda :) yaklasik bi 20 cme yakin var istedigim yere 6 7 ayda elde edilebilecek bi sac uzunlugu insallah olur :)
günaydın canım, ben hemen rapor vereyim. sabah kalktım saç maskelerimi yaptım, duşumu da bir kaç saat sonra alırım artık.
senin nasıl gidiyor, görünmedin pek ortalarda.
valla sende ki istikrar bende olsaaaa bnde bugün eczaneye gitsemde senın kullandıgın biotın mı ne varya onun eşdeğerı bi vitamın alsam yaaa...
öncelikle saç bu! uzamaz diye bir şey yok, saç dediğin uzar. az uzar çok uzar ama illa ki uzar.
bir kan testi yaptırıp değerlerinde bir eksiklik var mı baktırdın mı hiç? bu bir sebep olabilir. yediklerine dikkat ediyor musun? et? süt? yumurta? c vitamini içeren gıdalar? b,c ve e vitaminleri saç uzaması için çok önemli.
sağlıklı saçlar için öncelikle bizim sağlıklı olmamız lazım, ondan sonra kürler. benim saçlarım hep uzun ve gürdür, hayatımda 2 kere kestirdim, şimdi tekrar uzatıyorum işte. ama hep de iştahlıydım, obezler gibi de yemek yerim. benim saçlar istediği her gıdayı buluyor herhalde bende
umarım bir çözüm bulur, belinde saçlara ulaşırsın.
ya mutlaka benzer birşeyler vardır, özellikle lüks eczanelerde diyeyim :)) yada iyi bir multivitamine biotin takviyesi yapmak lazım. ben ilk başladığımda bakmıştım, içeriğindekiler miltivitaminle aşağı yukarı aynı, sadece biotin fazlası var.
ben tırnaklarım için başlamıştım buna, kağıt gibi yırtılır, hiç uzamazdı. şimdi manikürcüm yakında kesemicez tırnaklarını diyorcildim hep sorunsuzdu zaten ama 40 yaşına geldim, hala bebek gibidir söylemesi ayıp yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ben, 30 yaşında etkisi farkedilmezdi belki ama şu anki cildime mutlaka katkısı olmuştur.
Sahiden mi :) ben seni görmedim ama hep 30-31 yaşlarında bir hatun olarak hayal etmiştim
Maşallah o zaman sana :) poponu kaşı .
Sen neler içiyorsun ,neler yiyorsun ,nelere dikkat ediyorsun yaz yazzzzzzz .
Benim en büyük korkum ,erkenden yaşlanmak .
Bir sürü topik açttım hatta :) anti aning haplar ,kök hücre serumlarıyla fln ilgili.
Kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?