birde gençlerin saçı orta yaştakilere göre daha çabuk uzar diyorlar hep uzmanlar
yalannn
burda saçı en hızlı uzayanlardan biri alexus
alexusun kullandıgı bıotını bugun eczaneye sordum b vıtamını artı bı de saç ve tırnak için ekstra maddeler varmış ve saç uzamasında çok etkılıymış eczacı elımde yok istersen öğlenden sonraya getırtırım dedı istemedım çünkü 30 tl dedı çok geldı altı üstü vıtamın çünkü... bnm aldıgım vıtamın bemix in tabletı saçımıza sürdüğümüz ampulun hapı....
türkiyede de varmıymış onlardaanalexusun kullandıgı bıotını bugun eczaneye sordum b vıtamını artı bı de saç ve tırnak için ekstra maddeler varmış ve saç uzamasında çok etkılıymış eczacı elımde yok istersen öğlenden sonraya getırtırım dedı istemedım çünkü 30 tl dedı çok geldı altı üstü vıtamın çünkü... bnm aldıgım vıtamın bemix in tabletı saçımıza sürdüğümüz ampulun hapı....
Alexusun maşallahı var yaniNazar değirceğiz hatuna .
Sen mangi markayı aldın ? resmini koyar mısın canım :26:
hayır maşallahı var o ayrı da bnm demek istedıgım sacının hızlı uzamasında bu ilaç çok etkılıymıs eczacı söledı ben sonuçta vıtamın dıye 30 tl yı vermedım o ilaca va şunu aldımEki Görüntüle 593743
çok uygun 2 tl bu ilacın eşdegerlerı 10 tl falan ilkını içtim bile bi ay kullanırım bakalım nolcak o ilaçta türkıye de varmış evet bulundurmuyorum ama hemengetırebılırım dedı adam yok dedıım ben...
hadi hayırlı olsun, 1 ay az anca alışır saçların, bi 3 ay kullan bence
30.5 cm çıktı.. iyi yanı hiç yoktan ıyıdır.. ilk ölçüm 28 di..
ben kendı kendımle yazışıyorum yine burda...
slm saç uzatmak için sarımsaklı zeytinyağı deneyen varmı ? 3gündür yağım dinlenmede ama kokusundan dolayı cesaret edip süremiyorum.
Bugün bir cesaret iş çıkışı eve gidip sürmeyi planlıyorum ama malum çalışıyorum yarın bütün gün sarımsak kokmak istemiyor.
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
ben sürekli kullanıyorum, sarmısak gibi değil de bi farklı kokuyor kafamdayken. içine başka yağlar da kattığım için sarmısak kokusu hiç kalmıyor bende yıkayınca.
Aynı zamanda sinameki kürüde kullanıyorum 6.kürüm bitti ikisini aynı hafta içerisinde bir gün sinameki birgün sarımsaklı z.yağı kullansam çok yormuş olurmuyum saçlarımı ?
herkesin saç yapısı farklı, benim saçlarım hepsini kaldırıyor ama saçların zayıfsa ağır gelebilir mi bilmem ki. ben sarmısaklı zeytinyağını da 2 çorba kaşığı kadar sinameki kürüme ekliyorum zaten
geldiiiimmm :))xayx geldiğinde haber ver canım
resim çektim albüme eklerim
Slm saç uzatmak için sarımsaklı zeytinyağı deneyen varmı ? 3gündür yağım dinlenmede ama kokusundan dolayı cesaret edip süremiyorum.
Bugün bir cesaret iş çıkışı eve gidip sürmeyi planlıyorum ama malum çalışıyorum yarın bütün gün sarımsak kokmak istemiyorum.
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?