Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
b vıtamını aldım geldım şimdi bugün içmeye başlıyorum bakalım ne olcak b vıtamını kombınasyonu.....

birde gençlerin saçı orta yaştakilere göre daha çabuk uzar diyorlar hep uzmanlar
yalannn
burda saçı en hızlı uzayanlardan biri alexus

birde gençlerin saçı orta yaştakilere göre daha çabuk uzar diyorlar hep uzmanlar
yalannn
burda saçı en hızlı uzayanlardan biri alexus

alexusun kullandıgı bıotını bugun eczaneye sordum b vıtamını artı bı de saç ve tırnak için ekstra maddeler varmış ve saç uzamasında çok etkılıymış eczacı elımde yok istersen öğlenden sonraya getırtırım dedı istemedım çünkü 30 tl dedı çok geldı altı üstü vıtamın çünkü... bnm aldıgım vıtamın bemix in tabletı saçımıza sürdüğümüz ampulun hapı....

Alexusun maşallahı var yani Nazar değirceğiz hatuna .

Sen mangi markayı aldın ? resmini koyar mısın canım :26:

türkiyede de varmıymış onlardaan
süper o zaman ben çıktığımda bakayım alırım belkii

Alexusun maşallahı var yani Nazar değirceğiz hatuna .

Sen mangi markayı aldın ? resmini koyar mısın canım :26:

hayır maşallahı var o ayrı da bnm demek istedıgım sacının hızlı uzamasında bu ilaç çok etkılıymıs eczacı söledı ben sonuçta vıtamın dıye 30 tl yı vermedım o ilaca va şunu aldım
çok uygun 2 tl bu ilacın eşdegerlerı 10 tl falan ilkını içtim bile bi ay kullanırım bakalım nolcak o ilaçta türkıye de varmış evet bulundurmuyorum ama hemengetırebılırım dedı adam yok dedıım ben...

kızlar kızlar hoop, ha 20, ha 30, ha 40 yani öyle bir değişiklik olmuyor, sadece gençken kulağa 40 yaşlı geliyor
sonra bir bakmışsın 40, yaşam tarzını değiştirmedikten sonra değişen pek bir şey yok, teyze modeline giren arkadaşlar dışında ben o gruba girmiyorum neyse ki

hadi hayırlı olsun, 1 ay az anca alışır saçların, bi 3 ay kullan bence

hadi hayırlı olsun, 1 ay az anca alışır saçların, bi 3 ay kullan bence

evet ıkı tane almak ıstedım baska kalmadı dedı adam son zamanlarda bu yaglara o kadar çok para harcadımkı aman aman da bi sonuç elde edemedım ondan senın ilacı almadım boşa gıdıyo gıbı gelıyo öbür ay senın kını alırım belkı.. bu arada bugun eczaneye gıderken kuaförüme ugradım napıosun dıye o dedı kı röfle yaptıgım herkes dıyokı saç çabuk uzuyomus yanı anladınız siz onu röfle yaptıranlar kuaföre çabuk uzatıyo dıyomus bnm dibimde geldi bu arada arkadaslar 2 haftada bellı oldu....dur ben bi sacımı ölçim...

xayx geldiğinde haber ver canım
resim çektim albüme eklerim

Slm saç uzatmak için sarımsaklı zeytinyağı deneyen varmı ? 3gündür yağım dinlenmede ama kokusundan dolayı cesaret edip süremiyorum.

Bugün bir cesaret iş çıkışı eve gidip sürmeyi planlıyorum ama malum çalışıyorum yarın bütün gün sarımsak kokmak istemiyorum.

Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Son düzenleme:
ben sürekli kullanıyorum, sarmısak gibi değil de bi farklı kokuyor kafamdayken. içine başka yağlar da kattığım için sarmısak kokusu hiç kalmıyor bende yıkayınca.

ben sürekli kullanıyorum, sarmısak gibi değil de bi farklı kokuyor kafamdayken. içine başka yağlar da kattığım için sarmısak kokusu hiç kalmıyor bende yıkayınca.

Aynı zamanda sinameki kürüde kullanıyorum 6.kürüm bitti ikisini aynı hafta içerisinde bir gün sinameki birgün sarımsaklı z.yağı kullansam çok yormuş olurmuyum saçlarımı ?

herkesin saç yapısı farklı, benim saçlarım hepsini kaldırıyor ama saçların zayıfsa ağır gelebilir mi bilmem ki. ben sarmısaklı zeytinyağını da 2 çorba kaşığı kadar sinameki kürüme ekliyorum zaten

Aynı zamanda sinameki kürüde kullanıyorum 6.kürüm bitti ikisini aynı hafta içerisinde bir gün sinameki birgün sarımsaklı z.yağı kullansam çok yormuş olurmuyum saçlarımı ?

Saçlarım kalın ve güçlü ben uzamaya etkisi olur diye düşündüğümden başlamak istiyorum sarımsaklı yağa cvplar için tşkler deneyip paylaşacağım sonucu :)

albüm yaptım canım
biri flashlı diğeri flashsız
aslında ikiside tam rengini yansıtmamış :26:

xayx geldiğinde haber ver canım
resim çektim albüme eklerim
geldiiiimmm :))

canım ben kullanıyorum ve gayet memnunum hem saçım için hemde kirpiklerim için kullanıyorum..şuan sianamekide dinlenme dönemindeyim ve dün farkettim saç diplerimde nerdeyse görünme yok çok saç çıkmış uzun zamandır belliydi aslında tepemde uçuşuyolardı..tavsiye ederim kesinlikle sarımsak-zeytinyağı ikilisini..kokusu içinde kokulu yağlardan yani lavanta menekşe vb kullanabilirsin şampuanına ki şampuanda aslında tek başına yeter bitkisel filansa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…