Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yağ sürersin haftada bir :) ama saçı yormamak daha iyi hiç uzamamasındansa biraz dinlenir daha iyi :)

haftaya tam 3 ay olcak :) ve ensem gözükürken şimdi yanlara aldığımda görebiliyorum saçlarımı :)
darısı herkesin başına :)

ne mutlu sana benimkilerde bi belimden asagisina gelmediler

bu sinemakiyle bende ümitliyim ilk kez belime getirecem galiba :)

Arkadaşlar yardım lütfennnnnnnn .

Benim saçlarım ilk boyandığında aynen bu renkte ve ışıl ışıl oluyor .Sonra zamanla matlaşıyor ve akıyor artık kafayı yedim .Matlaşmaması için ne yapmam lazım .
Bol bol bakım yapıyorum zaten .

Maritsa yazdığını görünce yardımcı olmak istedim bende bu durumdan şikayetçiydim çünkü..Özellikle siyah renk matlaşıp aktığında daha berbat oluyor biliyorsundur :) Ben çareyi kolestonla boyamakta buldum şuan 3 ayı geçti saçlarımı boyamadım ve hala akmadı denemediysen bi dene istersen :)

Sağol canım ya diğer topiğide yazdım hatta .

Kolestonu yerden yere vurduklarından denememiştim .Sen önerdiğin için alayım bari Sanırım seninkisi köpük boyalardan .
Kızıllık fln yapmıyordur inş.

Rica ederim :) Ben siyah boyadıgım için farketmiyor sadece kalıcılığı en uzun boya diye biliyorum.Ama sen gene bi araştır istersen benim yüzümden saçlarını beğenmezsen üzülürüm.Benim köpük değil normal boyalarından bi de fotoda gördüğüm kestane tonu dmi kolestonun tek kötü özelliği rengi oldugundan koyu çıkartıyor o yüzden almaya karar verdiğinde kestanenın en açık tonunu al bence ilgilenenlerede sorarsın zaten :)

Az önce saç boyama başlıklarına baktım, baktım, baktım... sonra yine baktım, baktım. bir sürü renkler konulmuş, hepsine baktım, baktım, baktım...

ben de saçımı ARTIK boyatmak istiyoruuuuuum!

ya kızlar şu özel günleree göre yag bakımı vitamin fln ne varsa varmı ya bugünlerde ben bilmiyorum hiç.xay sen takip ediodun cnm ya bi baksan :26::26:

ya kızlar şu özel günleree göre yag bakımı vitamin fln ne varsa varmı ya bugünlerde ben bilmiyorum hiç.xay sen takip ediodun cnm ya bi baksan :26::26:

canım cuma dan pazara bi yağ günü vardı malesef ama bi iki gün imkanın varsa beklemeni öneririm
gene yağ ve kür günü gelicektir en geç perşembeye filan

selam kızlar, dün sinameki kürümü yaptım ama fotoğrafçım olmadığı için foto koymamıştım. şimdi gelsin fotolaaaar
ilk foto başladığım gün, yanyana fotolarda hep koyduğum için herkes ezberlemiştir artık diğer fotolar 1er ay arayla. dikkatinizi çekmek istediğim bir şey var, 3. ve 4. foto arası dinlenme dönemi, gördüğünüz gibi çok az uzama var.

3 ay 20 gün olmuş başlayalı. bu da ilk ve son hali

ay canım çok güzel uzamış maşallah

alexus senin saçlar ne güzel uzadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…