ay bugünde yapasım vardı nese bekliyim sen yazarsın tmam mı kuzum
selam kızlar, dün sinameki kürümü yaptım ama fotoğrafçım olmadığı için foto koymamıştım. şimdi gelsin fotolaaaar
ilk foto başladığım gün, yanyana fotolarda hep koyduğum için herkes ezberlemiştir artıkdiğer fotolar 1er ay arayla. dikkatinizi çekmek istediğim bir şey var, 3. ve 4. foto arası dinlenme dönemi, gördüğünüz gibi çok az uzama var.
Eki Görüntüle 597799
3 ay 20 gün olmuş başlayalı. bu da ilk ve son hali
Eki Görüntüle 597800
Eki Görüntüle 598147 Eki Görüntüle 598148 saçlar falan dağınık kusura bakmayınhedefim belimi biraz geçmesi kestirdiğimde tam belimde olmasını istiyorum yani hepimize kolay gelsin kızlar
Oooo keske bizimde bu kadar olsa
Eki Görüntüle 598147 Eki Görüntüle 598148 saçlar falan dağınık kusura bakmayınhedefim belimi biraz geçmesi kestirdiğimde tam belimde olmasını istiyorum yani hepimize kolay gelsin kızlar
Olur canim olur ben hayatim boyunca bi kere kestirdim sacimi o da kucukken boya falan da olmadigindan kestirmek zorunda kaldigim da olmadi ondan boyleler yani hedefim biraz daha uzamalari son kestirdigimden beri boyle kaldilar cunku eminim sizinki de azimle Boyle de olur daha uzun da olur hepimiz upuzun saclara kavusuruz ins :)
saçların çok hoş canım inşallah kür sayesindede daha güzel uzuycak 3.kürü yapmıştın yanılmıyorsam uzamayı farketmeye başlıcaksın en kısa sürede
kıyınca da pişman olunuyo işte inş tekrar aynı uzunluğa gelir cnm en kısa zamandaSacim belimdeydi benmde. Bi anlik kararla gitti yavrucuklarm
benim saçımda uzama problemi yok ama sık sık uçlardan aldırmak daha sağlıklı uzamasını sağlıyo ve uzamayıda hızlandırıyo.. tabi kuaförün elinin ayarı çok önemli:)
selam kızlar, dün sinameki kürümü yaptım ama fotoğrafçım olmadığı için foto koymamıştım. şimdi gelsin fotolaaaar
ilk foto başladığım gün, yanyana fotolarda hep koyduğum için herkes ezberlemiştir artıkdiğer fotolar 1er ay arayla. dikkatinizi çekmek istediğim bir şey var, 3. ve 4. foto arası dinlenme dönemi, gördüğünüz gibi çok az uzama var.
Eki Görüntüle 597799
3 ay 20 gün olmuş başlayalı. bu da ilk ve son hali
Eki Görüntüle 597800
ya canım ben de kuafore gittim mi kesiyolar hep daha çok yok şurayı düzeltiyim yok şurayı inceltiyim derken gidiyo saçlar sen evde nası kesiyosun yani kırıkları falan nası alıyosun bnm katlı saçlarım bi de mahfedersem diye korkuyorum:26:o yüzden evde kendim kırık almayı tercih ediyorum ben çat pat oluyo işte..ama bu ay kozmikbakımda saç kesme günü gelince birazcık uçlardan kesmeyi düşünüyorum saçım hemen uzadı kesince hissettim..olmadı bi ömür kırıklarımla yaşarım napimmtedavi etmeye çalışırım bişilerle kuaförlere güven olmuyo bunu geçicez kızlar..
xayx alexus burayaaaaa.............
xayx alexus burayaaaaa.............
ay saol kankam yakızlar bugünden perşembe 10.54e kadar protein vitamin maskesi günü hadi sinameki yapacaklar yapsın
bunun dışında yumurta ve bal, maya vb maskeleri de yapabiliyoruz hadi hepinize kolay gelsin..
melekim sende soruyodun bak sinameki günü geldi çattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?