Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de brzdan resim koycam kizlar heveslendim 3.kurumu tamamladim ben keske baslarken cekseymisim diorum ama neyse artik sanirim baslangic bundan 1-2 cm daha kisadir cunku az da olsa uzama hissediyorum neyse brzdan koyarim resimleri:)

Ben daha senn basladgn yere yeni geldim masallh super uzadii

saçlar falan dağınık kusura bakmayın hedefim belimi biraz geçmesi kestirdiğimde tam belimde olmasını istiyorum yani hepimize kolay gelsin kızlar

Kızlar selam ben dayanamdım saçlarımı boyadım yanık oldukları için nisanı mayısı faln bekliyordum ama gene burda gördüm loreal in amonyaksız boyası yanık falan yapmıyormuş şimdik kafam da yıkamadım daha pek bi heycanlıyım :))

Oooo keske bizimde bu kadar olsa

Olur canim olur ben hayatim boyunca bi kere kestirdim sacimi o da kucukken boya falan da olmadigindan kestirmek zorunda kaldigim da olmadi ondan boyleler yani hedefim biraz daha uzamalari son kestirdigimden beri boyle kaldilar cunku eminim sizinki de azimle Boyle de olur daha uzun da olur hepimiz upuzun saclara kavusuruz ins :)

Sacim belimdeydi benmde. Bi anlik kararla gitti yavrucuklarm

benim saçımda uzama problemi yok ama sık sık uçlardan aldırmak daha sağlıklı uzamasını sağlıyo ve uzamayıda hızlandırıyo.. tabi kuaförün elinin ayarı çok önemli:)

saçların çok hoş canım inşallah kür sayesindede daha güzel uzuycak 3.kürü yapmıştın yanılmıyorsam uzamayı farketmeye başlıcaksın en kısa sürede

saol canım inş
Sacim belimdeydi benmde. Bi anlik kararla gitti yavrucuklarm
kıyınca da pişman olunuyo işte inş tekrar aynı uzunluğa gelir cnm en kısa zamanda

benim saçımda uzama problemi yok ama sık sık uçlardan aldırmak daha sağlıklı uzamasını sağlıyo ve uzamayıda hızlandırıyo.. tabi kuaförün elinin ayarı çok önemli:)

o yüzden evde kendim kırık almayı tercih ediyorum ben çat pat oluyo işte..ama bu ay kozmikbakımda saç kesme günü gelince birazcık uçlardan kesmeyi düşünüyorum saçım hemen uzadı kesince hissettim..olmadı bi ömür kırıklarımla yaşarım napimm tedavi etmeye çalışırım bişilerle kuaförlere güven olmuyo bunu geçicez kızlar..

kızlar bugünden perşembe 10.54e kadar protein vitamin maskesi günü hadi sinameki yapacaklar yapsın
bunun dışında yumurta ve bal, maya vb maskeleri de yapabiliyoruz hadi hepinize kolay gelsin..
melekim sende soruyodun bak sinameki günü geldi çattı

süper ötesi..... bu nasıl bı uzama yaaa masallah...

ya canım ben de kuafore gittim mi kesiyolar hep daha çok yok şurayı düzeltiyim yok şurayı inceltiyim derken gidiyo saçlar sen evde nası kesiyosun yani kırıkları falan nası alıyosun bnm katlı saçlarım bi de mahfedersem diye korkuyorum:26:

ay saol kankam ya çok iyi oldu benmde sinemaki perşembeye denk gelio.ama sabah yapmak lazım ya 10.54 e kadar çarşamba akşammı yapsam bigün geri çekip bide susam yagı yapıcaktım ay onu nezaman yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…