ya canım ben de kuafore gittim mi kesiyolar hep daha çok yok şurayı düzeltiyim yok şurayı inceltiyim derken gidiyo saçlar sen evde nası kesiyosun yani kırıkları falan nası alıyosun bnm katlı saçlarım bi de mahfedersem diye korkuyorum:26:
ay saol kankam yaçok iyi oldu benmde sinemaki perşembeye denk gelio.ama sabah yapmak lazım ya 10.54 e kadar çarşamba akşammı yapsam bigün geri çekip bide susam yagı yapıcaktım ay onu nezaman yapsam
kız şu kesim için özel tarihide bekliyom hacanım o zaman hiç elleme ben biraz değişik yaptım bide sinameki sayesinde katım filan kalmamıştı hemde şu sıra kendi dalgasında kullanırım diye ööle rahatça yaptım eğri büğrü olmadı ama o kadarda teminat veremem vallanolur nolmaz ben bide kozmikbakım günüydü daha sağlıklı uzasın diye yaptım bu ayda gününü bekliyorum bu sefer ya uçlardan azcık kesicem yada bi tarif var onu uygulucam tutarsaaa kesme yok tutmazsa malesef uçtan birazına elveda
kız şu kesim için özel tarihide bekliyom ha
kızlar sinameki günüm 3 gün geçti ve yapmadım hiç yapmasam mı yoksa bugün kaldığım yerden devam mı etsem.işlerim oluyor tam 1 haftayı tutturamıyorum:S
sen kaldığın yerden devam et, hepimizde kayma oluyor arada işten güçten.
canım o zaman hiç elleme ben biraz değişik yaptım bide sinameki sayesinde katım filan kalmamıştı hemde şu sıra kendi dalgasında kullanırım diye ööle rahatça yaptım eğri büğrü olmadı ama o kadarda teminat veremem vallanolur nolmaz ben bide kozmikbakım günüydü daha sağlıklı uzasın diye yaptım bu ayda gününü bekliyorum bu sefer ya uçlardan azcık kesicem yada bi tarif var onu uygulucam tutarsaaa kesme yok tutmazsa malesef uçtan birazına elveda
selam kızlar, dün sinameki kürümü yaptım ama fotoğrafçım olmadığı için foto koymamıştım. şimdi gelsin fotolaaaar
ilk foto başladığım gün, yanyana fotolarda hep koyduğum için herkes ezberlemiştir artıkdiğer fotolar 1er ay arayla. dikkatinizi çekmek istediğim bir şey var, 3. ve 4. foto arası dinlenme dönemi, gördüğünüz gibi çok az uzama var.
Eki Görüntüle 597799
3 ay 20 gün olmuş başlayalı. bu da ilk ve son hali
Eki Görüntüle 597800
Hayran kaldim alexsus darisi basimiza sen bu saci bu boya 3 ay 20 günde getirdin ya ben bu sinemakiye ice asik oluyorum bnde 4 cû kûrumu dun yaptim hala uzama yok diye üzuluyordum simdi bu fotorafi görunce umitlendim gene :)
banao zaman
hiç umutsuzluğa kapılma, herkesin saçında farklı dönemlerde uzama oluyor. benim ilk 4 haftada nasıl uzamış mesela, ben de herkes dinlenme döneminde daha çok uzuyor dedi diye bekliyordum ama bende de dinlenme döneminde uzama olmadı. 2. tura başladım tekrar uzamaya başladı saçlar da. senin saçının cinsi dinlenme döneminde uzayandan olabilir
Insallah öyle olur canim cûnku hala gogüsumu kapatmior saclarim haftaya 5 ci kûru uygulicam ondan umitsizlesmistim fakat dedigin olabilir :) cok sagol senin adinada cok sevindim
benim de son 2 ampülüm kaldı 2. turda, ben de şimdi dinlenme döneminde uzamayacak diye üzülmeye başladımbu sefer dinlenmeyi de biraz daha uzun tutmak istiyorum şu alışkanlık yapar mı meselesinden ötürü. yine de sinameki yapmayıp diğer bakımlarıma devam edicem. kızlarla haziran 1 tarih koymuştuk kim en çok uzatacak diye ama benim kişisel hedefim mart sonuydu, umarım bir bu kadar daha uzatabilirim o zamana kadar. yaza hepimiz rapunzeliz zaten
evet insallahbende ilk kez belime uzatacam xaysin boyuna gelsin saclarim yeter ben bemiksi türkiyeden getirtirdim ya hani 1 paket haftaya bitiyor kaliyor geri 5 paket yani 25 haftalik var daha yine getirtecem bunlar bitmeden
Eki Görüntüle 599380 benimde sacim bu boyda sence yaza kadar belime gelirmi ?
seninki yaza kesin gelir beline. bi 10 cm uzasa yeter herhalde, ayda 2 cm bile uzasa 5 ayda belinde demektir
benim en az 25cm.e ihtiyacım var
tamam şeker gene yap bişiler ama yağ için bekle muhakkak daha faydalı olsun hazır susam yağı da yapıyosntmm bekliyorum cnm.havuçlu kürüde yaptım daha önce çok güzel oldu ama şimdi havada soguk üşeniyorum
yap canım hemen perşembe saat 11e kadar sinameki günümüz kozmikbakımda kaçırma derim bu günleri hazır gelmişken yapıverkızlar sinameki günüm 3 gün geçti ve yapmadım hiç yapmasam mı yoksa bugün kaldığım yerden devam mı etsem.işlerim oluyor tam 1 haftayı tutturamıyorum:S
o zaman göstererk kesmesini sööle ve sakın tüm saçını ıslatmasın canım ucunu kaçırıyolar çünkü sadece uçları ıslatsın ve göstersin muhakkakOlmadi kesim gununde gider uclarindan aldiririm kuaforun bogazina bicak dayarim kesmesin fazla:):)
Kızlar merhaba yeni katıldım foruma bende saç uzatıyorum fotoğraf fotoğraf bakıyorum .Sinemaki kürünü uyguluyorum ve ayrıca turp suyuda kullandım..inşallah yaza kadar bele kadar up uzun saçlar benim olucak herkeze kolay gelsin ..
Bu benim saçlarımın suanki boyu diğeri ise amacım bu boyda...
Eki Görüntüle 599154 Eki Görüntüle 599153
seninki yaza kesin gelir beline. bi 10 cm uzasa yeter herhalde, ayda 2 cm bile uzasa 5 ayda belinde demektir
benim en az 25cm.e ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?