selam kızlar...
birazdan ilk kürümü yapıyorum 2.tur başlaasııınnn
bende bundan sonra belirli zamanlarda fön çektirip ekliim diyorum benim karışık oldu malum biliyonuz bazı fotolarım dalgalı
bazıları düz saçlarımla çekilmişti şimdi bende sevdiğimden ve görselde güzel bi görüntü olması için fön çektirip ekleyim diyorum..
bu turdan çok umutluyum ve bana lazım olan sadece yuvarlak hesap bi 5parmaksonrasında bitiyo maceram..sadece düzenli bakımları ve tabiki çamterenendinli şampuanım kalacak :108::108::103:
sağol canımcım..senden naber nasıl gidiyo yaa niye foto eklemiyon arkadaşıımmm :76:
hadi inşallah canım bende çok umutluyum..seninkinede fazla bişi kalmadı yaa güzel uzattın saçları valla..hadi hayırlı olsun, 1 turda 5 parmak uzatırsın zaten. yolun sonuna gelmiş sayılırsın artıkdarısı başımıza.
yaa melekim gredel nasla uğurböcüü esmerkraliçe alexus sucb ve daha sayamadıklarım
nerde bu millet nerde bu devlet artık kimse yok yaa..monotonlaştımı saç aşkımız :90:
uzar canım yaa bende kendime sinirlendim o zaman ama daha sağlıklı oldu hiç değilse hem çabuk da uzuyor kozmikbakım gününe uymak lazım ama o zaman çok etkili oluyo..saçları kestiğim için uzamasını bekliyorum şeker :)
derler mutlaka alexus yaa benim saçlarım uzun olduğu halde duyuyorum bu lafı o yüzden sendeki değişimi görmemek imkansız olur yani..benim saçlarda pek bi numara yok bu ara, yazacak bişi olmayınca da yazmıyorum.
yalnız şunu hayal ediyorum, nisan başında ekimden beri görmediğim arkadaşlarımı görücem, diyorum ki kızlar bana kaynak mı yaptırdın falan diye sorsalarekimde ensemi yeni geçiyordu saçlarım, acaba aaa ne kadar uzamış falan diyen olur mu ki :26:
ben burdayım
bitti canımbitti mi sınavlar canım benim bitti kurtuldum artık her dk burdayım
ama eskisi gibi kimsecikler yok yaa üzülüyomm
bitti canım
ama bi kaç dersten bütünleme sınavına gircem gibi gözüküyor
özellikle bugün kü çok kötüydü
insallah kalmam dua edin :26:
yeni bakımlara başlamak istiyorum
saçlarımı boya kuruttu sertleştirdi baya
yumuşacık yapacak birşeyler arıyorum
evet yaa boşver canım yaa iyi oldu aslında bende rahatım..hem sana bu hap da yaramıştı demi çok iyi sevindim valla saç çok önemli bişi yaavalla bende kestikten sonra çok pişman oldum dedim boşa uzadı uzayan kısımlarda
olsun ama daha iyi oldu kırıklarımdan ciddi anlamda arındım saçlar daha güçlü en azından
inşallah canım bende bugün bitirdim bütleri
bitti canım
inşallah geçeriz yaof bende kalıcam bütlere ya
evet yaa boşver canım yaa iyi oldu aslında bende rahatım..hem sana bu hap da yaramıştı demi çok iyi sevindim valla saç çok önemli bişi yaa
inşallah canım bende bugün bitirdim bütleri
kurtuldum mu yoksa daha büyük bi bela mı aldım başıma görecez..
bu arada gliss sana iyi gelmiyo muydu canım yaa devam etmiyon mu..gliserinli tarifi uygula istersen yada hindistancevizi yağını yada avonun şampuanını dene yumuşak ve parlak yapıyo gerçekten...
ah canım büte kalıp geçceğimden emin olsam hiç dert etmemsiz gene büte kalırmıyımın derdinseniz kızlar ben bütten kalırmıyımın çetrefilindeyim hem de son senem
bitti canım
of bende kalıcam bütlere ya
siz gene büte kalırmıyımın derdinseniz kızlar ben bütten kalırmıyımın çetrefilindeyim hem de son senem
ah canım büte kalıp geçceğimden emin olsam hiç dert etmem
ama çalışılp geçilcek dersler değil yetenek dersleri çoğu
evet aynı annem gibi oldu buşimdi size annelik yapıcam;
kızlarım saçınızla başınızla uğraşacağına adam gibi çalışsaydınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?