geçmiş olsunnBurdayımmm ama hastayim yapamadim bu hafta
ama anneeeeşimdi size annelik yapıcam;
kızlarım saçınızla başınızla uğraşacağına adam gibi çalışsaydınız ya
Burdayımmm ama hastayim yapamadim bu hafta
bugün 3.kürümüde yaptim :) saclarimin uzadigini hissetmeye basladim sanki..sampuanimada bal, hintyagi, zeytin yagi, ylang ylang yagi kattim. rapunzeeel in konusuda bu tarif vardi, ben bu 4 yagi koymaya karar verdim, ve gercekten inanilmaz saclar yumusuyor :) benim sacim actirdigim icin yanik cok kabarik durur, bununla ama daha iyi oldu saclarim :) ve uzadigini hissediyorum bir kac ay sonrada resimlerimi koyucam. saclarim insallah istedigim uzunluga gelir su yaniklardan kurtulsaydimyine 1 sene sürücek ama olsun ben inaniyorumki cok cabuk uzuycak :))))
hadi bakalım kızlar kolay gelsin bende 2.tur ilk kürümü yaptım özlemişmi yahu :90: inşallah iyi gelir herşey fotolarınızı bekliyorum..ben de 5.kürümü yaptım bugün nedense çok umutluyum bu kürden
ben bu saça bittimkizlar sacimin banyodan sonraki son hali
kizlar sacimin banyodan sonraki son hali
oooo 13köpek mi kız nasıl başa çıkıyonben bu saça bittimbuarada xaycım ben giremiyorum buraya pek evde 13 tane köpek var onlarla ugraşmaktan burayı unutuyorum valla hatta sinemakiyi bir hafta yapamadım atladım dün yaptım. resim çekip eklerim biara bendede bi numara yok buaralar saçım aynı gibi.kendinize iyi bakın kızlar biraz rahatlıyım dönücem aranıza
kizlar sacimin banyodan sonraki son hali
Maşallah.. sizde mi bu kürü uyguluyorsunuz ? ne kadar sürede bu kadar uzadı :s
tatlim uc dort ayda bir karis uzadi galiba ama ben sadece sinameki hint yagi tatli badem yagi ve saf zeytinyagi uyguladim
Anladım teşekkür ederim :)) bu aradada saçlarınız çok yıpranmış durmuyor ama ben olsam uçlardaki o zayıf yerleri keserdim 1-2 santim tabi.. şimdi o kadar uzatmışken kestirmekde hiç hoş değil ama :) bu benim fikrim tabi..
haklısın tatlım bende incelmiş kısımlardan hiç hoşlanmıyorum ama dediğin gibi kıyamıyo insan bide kuaförleri biliosun uçlarından al diosun tamamen kesiyo :)
sana sadece maşallah diyorum canımkizlar sacimin banyodan sonraki son hali
herkese iyi geceler kızlar bu gece sorularımın cevabını alamıcam pek ööle gözüküyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?