Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkur ederim :) nezle gibi ama degil oksuruk var burun akintisi var :) islak kafa ile 2 saat duruyoruz ve hasta oluyoruz :/

bugün 3.kürümüde yaptim :) saclarimin uzadigini hissetmeye basladim sanki..sampuanimada bal, hintyagi, zeytin yagi, ylang ylang yagi kattim. rapunzeeel in konusuda bu tarif vardi, ben bu 4 yagi koymaya karar verdim, ve gercekten inanilmaz saclar yumusuyor :) benim sacim actirdigim icin yanik cok kabarik durur, bununla ama daha iyi oldu saclarim :) ve uzadigini hissediyorum bir kac ay sonrada resimlerimi koyucam. saclarim insallah istedigim uzunluga gelir su yaniklardan kurtulsaydim yine 1 sene sürücek ama olsun ben inaniyorumki cok cabuk uzuycak :))))

ben de 5.kürümü yaptım bugün nedense çok umutluyum bu kürden
hadi bakalım kızlar kolay gelsin bende 2.tur ilk kürümü yaptım özlemişmi yahu :90: inşallah iyi gelir herşey fotolarınızı bekliyorum..
bu arada ayse_22 canım 1 seneye neler olur o saça yaa o kadar tutmaz uzaması hele onca kür yağ filan uygularken..nerende saçın tam olarak

kizlar sacimin banyodan sonraki son hali

Eklentiler

• $Fotoðraf-0070784487402.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 75
ben bu saça bittim buarada xaycım ben giremiyorum buraya pek evde 13 tane köpek var onlarla ugraşmaktan burayı unutuyorum valla hatta sinemakiyi bir hafta yapamadım atladım dün yaptım. resim çekip eklerim biara bendede bi numara yok buaralar saçım aynı gibi.kendinize iyi bakın kızlar biraz rahatlıyım dönücem aranıza

valla kızlar bana diyolardı ama bende sana söleyim bari sen de mi saçını uzatıyon
canım saçların çok güzel valla bnmde istediğim bööle bişi ama hafif bi ovallik olsun istiyorum..

oooo 13köpek mi kız nasıl başa çıkıyon
özletme kendini yaa sıkılıyom valla hiçkimse yok bi atraksiyon yok :90:
bu arada iyi yapmışın kozmikbakım gününe denk gelmiş kürün bu arada bu gece 3e kadar saç kesip boyayabiliyoz aklında bulunsun geçen soruyodun canım..

tatlim uc dort ayda bir karis uzadi galiba ama ben sadece sinameki hint yagi tatli badem yagi ve saf zeytinyagi uyguladim

Anladım teşekkür ederim :)) bu aradada saçlarınız çok yıpranmış durmuyor ama ben olsam uçlardaki o zayıf yerleri keserdim 1-2 santim tabi.. şimdi o kadar uzatmışken kestirmekde hiç hoş değil ama :) bu benim fikrim tabi..

haklısın tatlım bende incelmiş kısımlardan hiç hoşlanmıyorum ama dediğin gibi kıyamıyo insan bide kuaförleri biliosun uçlarından al diosun tamamen kesiyo :)

Son düzenleme:
haklısın tatlım bende incelmiş kısımlardan hiç hoşlanmıyorum ama dediğin gibi kıyamıyo insan bide kuaförleri biliosun uçlarından al diosun tamamen kesiyo :)

Ah bilmez miyim deli oluyorum,sen aylarca bakım yap uzat onlar 5 dakikada kessin bütün emekler boşa gidiyor :/ zaten minicik zayıf kısımlar, güzelce tara önüne al saçı kendin 2 santim kes gitsin bunun için kuaföre bile gitmene gerek yok :)))

herkese iyi geceler kızlar bu gece sorularımın cevabını alamıcam pek ööle gözüküyo..

kızlar bugün saçlarımı kestirdim. kuaför 1cm ya aldı ya almadı. kestirdiğime değmedi diye üzüldüm resmen. ama çok iyiy oldu. kırıklar gitmedi ama incelen kısım düz duruyor. kırıklarla uzamasının bir alakası yok sadece kırıkların yukarı çıkmasını önelmiş oluruz kısaltmakla dedi. üzülmeyin kızlar. bir kaç yerden duymuştum bunu. fotoları tekrar alıntı yapıyorum kızlar çok az yorum aldımç yorum yapmayanlar lütfen yorum yazabilirler mi. teşekkür ederim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…