Eki Görüntüle 604754 Eki Görüntüle 604755
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
bazı bakımlarımı eksik yaptım sınav haftasından dolayı ama yinede dayanamayıp ekledim
yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
çok güzel yaa bende böyle istiyorum saçlarımın uzunluğunu sonra düzeltcem katlı saçım şimdi dümdüz olunca saçlar daha gür ve de daha bakımlı duruyor sanki :)) Gerçi saça göre değişiyor bazen upuzun katlu saçlar görüyorum inanılmaz güzel duruyor.kizlar sacimin banyodan sonraki son hali
Eki Görüntüle 604754 Eki Görüntüle 604755
22 aralık 14 ocak
tarhler arası kısa
bazı bakımlarımı eksik yaptım sınav haftasından dolayı ama yinede dayanamayıp ekledim
yorumlarınızı bekliyorum kızlar...
çok güzel yaa bende böyle istiyorum saçlarımın uzunluğunu sonra düzeltcem katlı saçım şimdi dümdüz olunca saçlar daha gür ve de daha bakımlı duruyor sanki :)) Gerçi saça göre değişiyor bazen upuzun katlu saçlar görüyorum inanılmaz güzel duruyor.
svsaskim, saçların hep uzun muydu yoksa omuzlarında falandı öyle mi uzattın? Eğer omuzlarında ise ne kadar sürede uzattın saçlarını çok merak ettim :))
sizide bıktırdım ama yorum lütfen kızlar 2 yorum aldım ya çok azzz
kızlarrr çok çok üzgünümsaçlarım kopuyor evet saçlarımm kopuyorrrrr. dün farkettim saçlarımı yıkamıştım öne doğru eğdim tarıyordum uçlar zayıf gözüküyordu elimle hafif tutp çektiğim çek saç elimde kaldı inanamaadımmmm ya sadece arka ksıısmdaki saçlar yanlarda öle bi durum yok nasıl olur bu .
saçlarımda açtırma falan yok şimdiden sölim öle fön falan çektiren biri de değilim aylardırrr bakım yapıyorum uzatmak için hepsi doğal . neden bu şekilde oldu şimdi anlamadım .
lütfen bişey söyleyin saçları bu duruma gelen oldumu boyasız açılmamış saç için söylüyorum . şoklardayım . ya ben bu saçı uzatıcam die bunalım oldum resmen . kestirmek durumundayım ne yapabilirim lütfen biri fikir sunsun yoksa gidicek bu saçlar kopan saçı nasıl uzatabilirim başladığım yere geri dönücem
naber kızlar napıosunuz ben gırmeyelı konu nerelere gelmış son ıkı sayfayı okudum sadece neler yapıosunuz........
ve bugün pazar, 2. turum da bitti. 4 ay oldu başlayalı. 1 ay kadar dinleneceğiz şimdi.
ilk foto 16 eylül, ortadaki 1. turun sonunda 18 kasım ve sonuncu da bugün.
Eki Görüntüle 610996
ve bugün pazar, 2. turum da bitti. 4 ay oldu başlayalı. 1 ay kadar dinleneceğiz şimdi.
ilk foto 16 eylül, ortadaki 1. turun sonunda 18 kasım ve sonuncu da bugün.
Eki Görüntüle 610996
canım çok üzüldüm yaa ama bozma moralini..
merak ettiğim bişi var saç uçlarında mı minik kopmalar oluyo yoksa saç bütün halinde mi geliyo eline..
benimde çünkü uçlardan kopan saçlarım vardı kısa kısa ama şimdi azaldılar sanırım saçın kuruluğuyla ilgli kendime bu teşhisi koydum..
saç uçlarım canım arka kısımlar sadece ıslakken uçlardan tuttum hop koptu hemen sanki yanmışta lastik gibi olmuş sanki nie öle oldu hiç anlamadım . nasıl üzüldüm gidip kestiricektim dedim panik yok yarın gidip keratinli bakım maskesi serum falan bakıcam nie böle zayıfladı uçlar bilmiyorum. kendi yaptığım bakımlara ara verip onarıcı bakımlar edinicem . inş. geçicidir düzelir puff.
evet evet güzel ürünler filan al ama kestirmeyi unut canım yaa
kestirmek hiçbi işe yaramıyo emin ol kırıkları aldırdığımızı sanıyoruz onun bile işe yaradığını düşünmüyorum
zamanla düzelir bide saçlarımız şu vitaminleri filan emiyo iyce kurudu arada yağlarla bakım yap biraz canım düzelecektir inşallah benim azaldı ama sebebini bilemiyorm bilsem sölücem hemen..
canım saçların azsa mutlaka sarımsağı dene sende..redfruits, ben de xAyx'e katılıyorum. Geçen aralık ayında kestirdim yok çok kırık var yok sıkıldım dedim ama çok pişman oldum. İnsan kestirdikten sonra çok pişman oluyor hala istediğim uzunluğa gelemedi saçlarım 20 gün falan oldu kestireli çok olmadı ama sabırsızlanıyorum yani uzasın diye
Benim saçlarım da sorunlu çok çok az kaldı dökülüyor sürekli bir tutam saçım anca var kafamda. Herkes saçların çok cansız çok zayıf diyip duruyor, herkes kestir diyor sanki kestirince saçlarım gürleşip canlancak yaa. Yok uzatıyorum diyorum bu kötü saçı uzatsan nolcak diyorlar ama benim saçımın yapısı böyle eski fotoğraflarıma bakınca da eski halini çok özlüyorum açıkçası uzun halini. Senin de saçların zayıf demek ki öyle oluyor o kadar bakım yapmana rağmen. o keratlinli maskeyi dene mutlaka, bende elimdeki şampuanları bitirip bioxcin almayı düşünüyorum ya da zeytinyağlı sabunları kullanırım bilmiyorum bioxcin biraz pahalı diye :)) O ikisi de saçlarımı kalınlaştırıyor iyi geliyor bana benim saçım ince telli çünkü. Sende normal şampuanı bırakıp doğal ürünler kullanmayı da deneyebilirsin, şampuandan da olmuş olabilir ama bildiğim tek bir şey var saçları kestirmek hiç bir şeye çözüm değil kesinlikle.
merhaba kızlar nasılsınızbugün annem saçların uzadı senin dedi dün de bir arkadaşım dedi ay nası mutlu oldum sevindim anlatamam
tabi ki de tam gaz devam bırakmak yok hedefime ulaşana kadarhadi gözün aydın canım güzel bi duygu bunu duymak
amaaaa....
bu güzelliği de çantamıza ekleyip yolumuza devam ediyoruz tam gaz unutmaa
dahada güzel yorumlar duyucaz çünkü yolun sonunda hatta şaşkın yüzler de görücez görmeliyiz..
canım sinamekı kürü saçı dökebılıyo çünkü sinamekının bole bı özellıgı var bu kür sadece uzatmaya yarıyo çok da güzel uzatıyo ama gürleştirmek için çınko ve b vıtamını kullanman lazım mayalı süt iç mesela içebiliyoan çok işe yaradıgını söyluyo herkes..... yada saçına maya maskesı yap tek seferde dökülmeyı durduruyomuş yada 2 seferde kuru yada yaş mayayı suyla ezıp sacın diplerıne sürüyosun 1 saat bekleyıp yıkıyosun haftada bır yapıyosun çok iyi gelıyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?