Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa melekim gredel nasla uğurböcüü esmerkraliçe alexus sucb ve daha sayamadıklarım
nerde bu millet nerde bu devlet artık kimse yok yaa..monotonlaştımı saç aşkımız :90:

tatlım 4 kez yaptım çinko hapı içtim falan derken 5-6 cm uzadı ama saçımı boyattığım için rengi değişmesin diye kürü yapamıyorum

kendi haline bıraktım sadece avanta içmeye devam edeceğim.sizlere iyi uzatmalar arada uğrarım

kızlarr..
bugünden çarşamba sabah 5e kadar yağ bakımı yapabiliyoruz bilginize
isteyen karışım isteyen de tek bir yağı uygulayabilir saçına
hepimize kolay gelsin..

evet geçen hafta başladım sarımsak olayına da ben sinameki kürünü biraz değiştim çünkü haftada 2-3 kere yağ bakımı yapmaya üşeniyorum yorgun oluyorum genellikle. Sinameki kürünün içine ekstradan hint yağı, hindistancevizi yağı, barcelino saç bakım yağı, sarımsaklı zeytinyağı ekliyorum eskiden karanfil de ekliyordum saç dökülmesini engelliyor diye. Dün maskemi bu şekilde yaptım bir de saçımı evde yeşil kalıp sabunlardan vardı onla yıkadım. Hani doğal el yapımı sabunlar var yaa. Sanki saçlarım kalınlaştı gürleşti gibi bir his oluşturuyor onla yıkayınca sanırım iyi temizleyip kabartıyor ondan. NAsıl ki kirli saç yapışık daha az görünüyrsa temiz saç da gür kalın gözüküyor ondan sanırım. Üstüne de bioblasın sarmaşık özlüsü ile yıkadım. Bir de o sarmaşık özlü şampuanı artık hiç bir yerde bulamıyorum ben. Bir keresinde aldım denk gelip artık hiç karşıma çıkmıyor nedense. Piyasadan mı kalktı noldu anlamadım yani.

Bir de geçen bir arkadaş avonun bir şampuanına saç uzatıyor yazmıştı kim demişti unuttum :26:

O avonun hangi çeşit şampuanı idi??

canım öncelikle iyi yağları kullanıyosun bu yeter zaten..
bende beyaz sabunla yıkadım uzun zamandır saçımı boyalarımı akıtsın diye
evet kabarıklığını çok sevdim ama saçı tararken yolmanın alemi yok diye yine sabun sonrasında şampuanla yıkıyorum
bioblası nedense bende göremiyorum bikaç seferdir inşallah kaldırılmaz hem neden kalksın ki :26:
neyse canım sorduğun şampuan bademyağlı şampuan olabilir bende bi dönem kullanıp beğendim
yumuşacık ve parlak yapıyo uzattığını da duymuştum etkili saç uzatma topiğinde djcat sölemişti o da birinden duymuş

Kızlar merhaba biliyorsunuz sinameki kürü uyguluyorum yani sac dökülmem sanırım ondan haftada bir yapıyorum baya baya dökülüyo artık dert ettim içime :2:

Bugün şampuanıma sarımsak koydum yıkadım saçlarımı bu arada çok önemli bir not sarımsak koku yapar diye tereddüt ettim o yüzden çamterebentin koydugum sampuanıma sarımsak kattım kesinlikle 0 koku hatta evdekilere sordum saçlarım ne kokuyor diye ee şampuan dedi hepsi

Bu sarımsağı hep uygulayacagım içine siz de 5 6 damla çam terebentin damlatın sampuanınızın içine hic koku kalmıyor

Kızlar bir de bir sorum olacak bu zeytinyağı kürü nasıl yapılıyor en iyisi eskilerinde dediği gibi en faydalısı zeytinyağı bana bir tarifi yazar mısınız...

canım zeytinyağının bi tarifi yok yada ben bilmiyorum :26:
ama ben sarımsak bekletiyorum z.yağımda ve onu kullanıyorum iyi de geliyo..
bu arada ç.terebendinin saçı yıprattığını sölüyolar sen kullanıyosun madem görüşün nedir canım
ben gürlük versin diye eklicektim ama kararsız kaldım :26:

Canım çam terebentini çok ince düşünüp koymak gerek kesinlikle kapak miktarı değil 400 ml sampuana 6-7 damla katmak gerekir..

Peki zeytinyağında sarımsağı nasıl bekletiyorsun? ezerek mi? kaç diş? ne kadar süre? kavanoz vs ?
:26:

hımm alsam mı acep :26:saçımı yeni yeni adam ettim bidaha yıpranırsa çöküş yaşarım yaa
canım ben cam bi kavanozum vardı birazcık z.yağının içine bi iki diş sarımsağı ortadan ikiye bölüp attım
aslında bikaç gün bekletmek lazım da ben hemen kullanmaya başlamıştım yani rahat ol ayarı sen ver yağa göre sarımsak atarsın
ama bize suyu lazım bütün atma sarımsağı canım..yaa sarımsak mucize zaten benim saç derimde boşluk yok şuan resmen hep saçlarım çıktı küçük küçük..

hayır hayır kullanma uzamaya etkısı var mı dersen 2 ay kullandım yok uzatmadı saça zararına gelınce cam terebentın kullandıgın saç tam bır keçe oluyo ve istedıgın kadar saç kremı kullan yumuşamıyo((

Evet çamterebentin kurutuyo saçı ama dediğim gibi ben 6-7 damla kattım cok memnunum eskiden aktar bana bi kapak koy derdi dediğin gibi keçe gibi yapmıştı ama bu sekilde damlayla koydugumda cokta memnun kaldım :26:

Zeytinyağı formülünü uygulayacağım peki o içine kattıgımız sarımsak tanelerini daha sonra ezip koycak mıyız sacımıza Çok soru sordum kafam karıştı özür dilerim yani acaba sarımsağı ezip mi katsak zeytinyagına bekletmek için bilemedim ki

Sarımsağı rendeleyin yada ortadan ikiye bölüp
Kavanoza koyduğunuz zeytinyağının içine atın
Sarımsak kendi özünü bırakacaktır.
Kalan sarımsak parçalarına ihtiyacımız yok
Bize lazım olan yağı
2-3 Gün bekletin ve Kullanın

Çok teşekkür ederim hemen işlemlere başlıyorum

Küçük bir kavanoza zeytinyağı doydum içine 7-8 diş sarımsağı ikiye bölüp koydum ayrıca evde adacayı vardı 2 tutam adacayınıda kattım , mutfak camının altında ki kaloriferin üstüne koydum 2-3 gün bekletip uygulayacağım.

Suna dumankayanın tarifinde zeyitnyağı sarımsak 1 2 tutam adacayı ve ayrıca biberiyede koyulıuyordu fakat evde yok diye sadece 3ünü yaptım oda eksik olsun

Adaçayını duymamıştım ben sadece zeytinyağı ve sarımsak yapıyorum
Bir dene bakalım inşallah iyi gelir bende denemek isterim iyi gelirse

Ben iş nedeniyle istanbula taşınıyorum orda yapamican gibime geliyor yogun bir tempoda sacin artik kendi basinin çaresine bakar

Zeytinyagi kavanozu hazirladiginizi okudum kizlar dikkat edin cok kucuk bi kavanoz secin bn yeni aldigim has zeytinyagi kavanozuna sarimsak biberiye rendeleyip koydum beklettim 2 gun her cuma sacima uyguluyordum bi kase isitip ve gecen yine uygulicaktimki ici kûf olmustu tam 500 ml lik zeytinyagi cöpe gitti okadar üzuldumki

Son düzenleme:
merhaba kızlar, umarım kimse bakımları bırakmamıştır pek ses çıkmıyor bu aralar.
ben de bugün evdeyim, hazır kozmik gün saçları boş bırakmak istemedim. malum 1 aylık dinlenme dönemindeyim o yüzden sinameki cıss.
ilk turdan sonraki dinlenme döneminde pek uzamamıştı saçlarım, ben de bu dinlenme döneminde farklı bakımlar yapıcam. 3. tura başlamadan dinlenme öncesi ve sonrası resim koyup karşılaştırıcam. eğer işe yaradıysa sizlerle de paylaşırım.
hepinize kolay gelsin.

alışıgım ben kuzum yaa dgl 13 23 olsa sallamazz şaka biyana mecbur ya zor durumdalardı eve aldım anneyle yavrularını emzirmesi bitene kadar kalacaklar yavrularıda yuvalandırıcam inş.2 tanede hasta köpek buldum veterinerden çıkamadım kaçgündür halada gidecez tedavileri bitmedi inş kurtulacaklar.8 tanede 3 günlük bebek köpek geldi pozantı köyünde muhtar annelerini silahla öldürmüş aldık mecbur ondan pek giremiyorum buraya geceleri bile uyuyamıyorum sürekli beslemem gerekiyor yavruları

hımm hiç elleşmeyim o zaman sağol böcüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…