Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zaman senin dediğin gibi yapayım xAyx, 1 ay ara vereyim zaten takvimime göre 4. turum 24 kasımda bitiyordu 24 aralıkta bitse de olur yani. Bu hafta saçımı düzeltip fotoğraf çekeyim, bu bir ay boyunca da supergroyu kullanayım marta kadar.1 ayın bitiminde de tekrar bir fotoğraf çekeyim sende bir ayda ne kadar uzuyor görmüş olursun. Üzerinde minimum hafta 2 kez kullanın tam etki için yazıyor. Bende zaten 2 güne bir banyo yapıyorum. Haftada 3 gün kullanırım. Bakalım o ne kadar etkili olacak. Hem de sinamekiden uzak durduğum için de iyi olmuş olur. Tekrar başladığımda daha etkili olur diye düşünüyorum.

yapmadım canım ya dediğin gibi bekliyim salıya kadar
ben pek takip etmiyorum kozmik bakımı ya denk gelirse

evet canım kürü çok yapmışın arayıda uzun tut..
dediğin gibi bekliyorum fotoları inş güzel gelişmeler olur canım
aslında ben ilk defa kullanacağım için etkisi iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım
genede sen çok fazla yapma canım saçın tam anlamıyla dinlensin bence

yapmadım canım ya dediğin gibi bekliyim salıya kadar
ben pek takip etmiyorum kozmik bakımı ya denk gelirse

neyse canım bu seferlik uymuş olucan bak
bu arada sen gününden hiç şaşmadın sanırım hep salıydı bu da önemli bişi
yakın tarihte foto bekliyoz haa merak ettim uzamıştır saçların kesin...

evet canım geçen turda hep perşembeydi
bu turda da salı olcak sanırım
4.kürden sonra resim ekliycem canım bekle benii

evet canım geçen turda hep perşembeydi
bu turda da salı olcak sanırım
4.kürden sonra resim ekliycem canım bekle benii

okeyto bekliyom :90:
ahh ahh bende ucundan gene almasaydım biraz bide şu google olayı olmasa eklicem de yok anacım napsam ki :26:
saçımın durumu ne onuda göremiyom

ya kararsızlardayım acaba haftada 2ye mi çıkarsam kürü daha 2.yi yaptım ama nasıl olur ki :26:
hem belki bu sayede bi tur daha yaparım ne diyonuz

ya kararsızlardayım acaba haftada 2ye mi çıkarsam kürü daha 2.yi yaptım ama nasıl olur ki :26:

haftada 2 sefer sinemaki kürümü yapmayi düsünüyorsun
bana haftada birkere az geliyor birde su dinlenme süresine geldim 8. kürümü yapcam yarin
ciddimisin bendemi 2 kere yapsam malum hala bi uzama yok

onu bende düşünüyordum bi ara ama haftada bir yapınca baya iyi sonuçlar aldık xayxcim
korkuyorum açıkcası tekrar aynı sonuçları alamazsak diye

okeyto bekliyom :90:
ahh ahh bende ucundan gene almasaydım biraz bide şu google olayı olmasa eklicem de yok anacım napsam ki :26:
saçımın durumu ne onuda göremiyom
albüm yapıp ekle canım
arkadaşlara açık yaparsın kmse göremez öyle yapıcam bundan sonra sanırım ben
sonra istemediğinde de kaldırırsın

haftada 2 sefer sinemaki kürümü yapmayi düsünüyorsun
bana haftada birkere az geliyor birde su dinlenme süresine geldim 8. kürümü yapcam yarin
ciddimisin bendemi 2 kere yapsam malum hala bi uzama yok

canım sen 2defa mı yapıyosun haftada anlamadım ööle yazmışın sanki ama
düşünmüyo değilim sanırım 2sefer yapıcam haftada 2 3haftada ara verir ööle bi tur daha yaparım
haftada 1kez az gelmeye başladı hem birinde kozmikbakıma uyarım birindede kendime göre ayarladığım bi günde yaparım daha iyi olur
sende aranı ver de canım 2.turunu ööle yap bari ama arayı uzun tutmayı unutma

yok cnm haftada bir kere yapiyorum tariften cikmadim ama hala bi uzama göremedigim icin haftada 2 kere yapmayi sitiyordum hata sizede danismistim aliskanlik yapar sonra etki etmez deyince mecbur vazgectim simdi sen öyle deyince ikinci turumu bende haftada 2 sefer yapmayi isterim :)

onu bende düşünüyordum bi ara ama haftada bir yapınca baya iyi sonuçlar aldık xayxcim
korkuyorum açıkcası tekrar aynı sonuçları alamazsak diye

albüm yapıp ekle canım
arkadaşlara açık yaparsın kmse göremez öyle yapıcam bundan sonra sanırım ben
sonra istemediğinde de kaldırırsın

valla napim bu turun geri kalanını yüksek bi inançla yapıcam inşallah işime yarar
olmadı diğer turu ki yaparsam zaman kalırsa yine aynı düzen haftada 1yaparım..
sağol canım şu albüm işine bi bakıcam ekliceğim zaman oraya eklerim..

haftada 2 neyse de haftada 3diyenler hatta hergün diyenler oldu ona demiştim alışır saç bi işe yaramaz diye ama
haftada 2yapıldığında 4haftada biticek ve kesinlikle 2 3hafta ara vermek gerekiyo..
valla ben bu turda bi denicem bakalım hem sen 2.tura başlayana kadarda ben bişiler sölerim inş gelişmeler hakkında ona göre yaparsın 2turunu canım

tmm ozaman 2 ci tura haftada 2 kez olmak üzere baslicam :)

kızlarrrrrrrrr napıyosunuz haftada 2mi yapmaya karar verdinizzz

kızlarrrrrrrrr napıyosunuz haftada 2mi yapmaya karar verdinizzz

valla kararsızlardayım küboşum ama denicem bu turda bakalım
en azından bigün kozmikbakıma uyarım bigün de kendime göre bigünde yaparım
sen napıyon ne var ne çok :)

valla kararsızlardayım küboşum ama denicem bu turda bakalım
en azından bigün kozmikbakıma uyarım bigün de kendime göre bigünde yaparım
sen napıyon ne var ne çok :)

ben bu gece 4ncü kürümü yapıcam canımcımmm
valla kestiğim boyu aştım çok şükür bu 2nci turda bi uzama kaydettm gibi :)
en azından şu anda ilk turda uzattığım boyda fazla kestiğimin sonradan farkına varmıştım içim yanmıştı valla ama şimdi rahatım :)
artık inşallah istediğim sonucu alırım ya hep bu boya gelip tıkanıyorum sanki,

ben ilk turda ilk haftalar haftada 2 kere yapıyordum ne zararını gördüm ne yararını ama yordu beni o yüzden şimdi haftada bir yapıyorum bide zeytinyağı sürüyorum haftada 1.
bu hafta badem yağı sürüyim diyorum ek olarak
geçen turdaki gibi çok kafaya takmıyorum açıkçası ya
sinemaki bide vitamin hapı yutuyorum şampuandada doğumkontrol hapı var
yarında terslik olmazsa kan testi yaptırıp değerlerime baktırırım belki çinko eksiklğinden falandır ne biliyim

evet yaa moralini bozma kesince iyi uzuyo şekercim ama ben bırakıcam artık saçımı kesmeyi filan
bende küre ek olarak bi sarımsaklı z.yağımı ekliyodum onuda biraz azaltayım diyorum 2haftada 1falan yaparım belki
bu arada bize durdu uzamıyo gibi geliyo ama gene uzar uzuyo hiç ümidini kesme canım
bide kullandığın şeyler çok güzel faydasını çok göreceksin eminim
ben daha önceleri kural filan bilmeden yapıyodum kafama göre..2kutu ampul bitirecek kadar yapıyodum kürü
ama haftada 1mi 2mi yaptığımı unuttum :26: sen bööle diyince iyce kararsız kaldım napsam acaba haftada 1mi 2mi :44:
bide biotin alayım dedim ama ööle kafana göre alıp kullanamıyomuşsun şaştım kaldım..bu arada beslenme gerçekten çok etkili
bak mesela ben neler neler yapıyom teyzemin saçıda benimkiyle aynı boyda hatta belki 1parmak uzun duruyo sebebi
adam dengeli besleniyo vesselam ben ne olsa ayırıyorum seçiyorum eti bile kırk yılda bir yerim yani aram yok
e protein kalsiyum vitamin vs de gökten inmiyo vücuda iyi beslenmek lazım kendime o konuda çekidüzen verdim biraz bakalım canımcım

arkadaslar merhaba :) 1 tur bitirdim 2 haftadan biraz fazla dinlenme oldu tekrar basladim 2 ci tura 1-2 defa yaptim mavili olani aralikta beyaz olanini subatta bugun cektim fark varmi yokmu sizin dusunceleriniz neler?

valla kesme olayına bende son verdim zaten geçen nasıl kestim o kadar bilmiyorum azıcık ucundan az daha ucundan derken bi baktım kısaltmışım
tabi canım beslenme en etkili faktör zaten ya :S

bence haftada 1 kür yeterli ya çünkü yanına ek şeylerde uyguluyosun gerek yok yani
sende derdin ya saçı çok yormamakda gerek diye ama istersen 4ncü kürden sonra 2ye çıkar bi etkisi olucakmı olmucakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…