Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım kardeşimle ekrana yapıştık ölçtük
en az 2parmak uzatmışın valla devam devam durmaca beklemece yok çok güzel gidiyo

canımcım kardeşimle ekrana yapıştık ölçtük
en az 2parmak uzatmışın valla devam devam durmaca beklemece yok çok güzel gidiyo

tesekkurler canim :) ben hergun baktigim icin artik fark edemiyorum bizmkilere soruyorum uzadi diyolarda inanmiyordum

evet yaaa aksilik saçı yormamak gerektiğini savunan da bendim küboşum ama
bi acelem var nedense saçımı yaptırıcam marta kafaya koydum bide
sanırım gene uçtan azcık kestim ya onun psikolojisi bu neyse acele işe şeytan karışır
biraz daha sabırlı ve sağlam gitmekte yarar var haklısın şekercim

tesekkurler canim :) ben hergun baktigim icin artik fark edemiyorum bizmkilere soruyorum uzadi diyolarda inanmiyordum
yok yok inan valla çünkü uzaklık ayarı farklı diye biz elimizle filan yer tutup ölçmeye çalıştık :90:
dediğim gibi 2 3parmaklık bi uzama var bide saçların da çoğalmış bak bi canlılık gelmiş berinilişim

heheheheh sagol canim ya :) ben bu olcme isini beceremedim ayrica birde yamuk cikti ya tekrar cektiremedim kucuk kardesimle pek iyi gecinemiyoruz :) 1 kere cekip gidiyor

fazla yüklenmemekte yarar var canım benimmm :)
aynen dedğin gibi seninde.
ya bazen fazla gazlanıyoruz ha

heheheheh sagol canim ya :) ben bu olcme isini beceremedim ayrica birde yamuk cikti ya tekrar cektiremedim kucuk kardesimle pek iyi gecinemiyoruz :) 1 kere cekip gidiyor
benimkide kötü çekince laf saydığım için bi afralar bi tafralar bırakıp gidiyo valla
neyse köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı

fazla yüklenmemekte yarar var canım benimmm :)
aynen dedğin gibi seninde.
ya bazen fazla gazlanıyoruz ha

evet yaa durdurabilene aşk olsun yani
bizimkilerde diline doladılar iyce kel kalacan sonunda bigün diye :90:
ama zevkli küboşum yaa bana şuan uğraşıcak bişi oluyo yani tatildeyim boş oturmaktan iyi oluyo
ara verince bile bian önce başlasaydım diyorum nasılda meraklıyım buram buram yağ ve bemiks kokmaya :90:

fark var canım ya olmaz olur mu
bırakma sakın saçların çok güzellll

tesekkurler kubracim :)

kızlar yapmasak bile bünye istiyo ya
içim içimi yiyo rahat edemiyorum valla:)))

kızlar yapmasak bile bünye istiyo ya
içim içimi yiyo rahat edemiyorum valla:)))

aynen küboşum yaa ben diyorum ya saçımı yaptırıcam diye
eğer o zamana istediğim boya getirememiş olursam nasıl sinamekisiz durucam bilmiyorum
ama sinamekide yaparsam boya mahvolacak
sanırım dax yada barcelino yağıyla devam edicem
bu arada o kadar yağ vs sürdüm ki bi iki tane sivilce çıktı hem saç diplerimde hemde alnımda
her gülün bi dikeni var illa

tatlışım sinemaki boyayı etkliyomu cidden ya
ayyy oooo yağlar benmde saçlarımın etrafnda alnımın kenarlarında minik minik sivilceler yapıyo ya
ki bende ergenlikte bile sivilce çıkmamıştır

tatlışım sinemaki boyayı etkliyomu cidden ya
ayyy oooo yağlar benmde saçlarımın etrafnda alnımın kenarlarında minik minik sivilceler yapıyo ya
ki bende ergenlikte bile sivilce çıkmamıştır

anla ki saç uğruna nelerle uğraşıyoz küboşum :90:
ya sinameki boyayı bi değişik renge sokuyo hadi normal boya neysede
ben şimdi krepe balyaj yaptırıcam saçıma onu turuncu ediyomuş resmen bi topikte okumuştum
sinameki tuhaf bi şekilde akıtıyo mu napıyosa saç rengini açıyo

kuzum bende balyaj yaptırdım önlerde ve altlarda var sanki güneşten açılmış gibi duruyor
benim hiç rengine etkisi olmadı ki yıkadıkça güzelleşiyor rengi şimdi artırsammı falan die düşünür oldum

öyle mi dersin tatlım yaa bak gaza geldim şimdi
bari biraz diplerim çıksında ona göre bişiler düşünücem artık napim
daha önce bende uçlara yaptırmıştım dediğin gibi zamanla rengi güzeleşti ama
sinamekiyle nasıl olur bilemiyorum :26:

ya varmı boyada olumsuz etki yaşayan
olsa benim balyajlara olurdu yaa

ya varmı boyada olumsuz etki yaşayan
olsa benim balyajlara olurdu yaa

valla bilmiyorum canım olmadı ben yaptırıp bi denerim gidişat iyi olmazsa mecbur bırakıcam
yada balyajlı kısıma değdirmiyecem başka çare yok

ne yardan geçiyorum ne serden

valla bilmiyorum canım olmadı ben yaptırıp bi denerim gidişat iyi olmazsa mecbur bırakıcam
yada balyajlı kısıma değdirmiyecem başka çare yok

ne yardan geçiyorum ne serden

yok tatlım ya balyajda hiç etkisi olmuyoo

keşke ilk kestirdiğimde foto çekseydim bilemedim :)) Kasım ayının ilk haftasında ensemde olan saçlarım şimdi omuzlarımda:)) çok mutluyum düzenli olarak ikinci tur kürümü yapmaya başladım.. İnşallah yaza sütyen hizama gelir , çok özledim uzun saçlarımı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…